Baluu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 ortadakinin gözü pizza da kalmış. yazıktır, ona da vereydiniz.
oper Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 ahahah harbi lan içi gitmiş kızın resmen :D
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 bırakın artık bu iki parmak hareketlerini arkadaşım. insanlık olarak daha ileriye gitmeliyiz
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 lost adasına düşmüş de olsak mutluyuz ve mutlu kalacağız. grubun lideri de ben oluyorum -ortadaki ince belli. (kızlı mızlı diyolardı ben de koyim dedim)
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Ardeth said: bırakın artık bu iki parmak hareketlerini arkadaşım. insanlık olarak daha ileriye gitmeliyiz abi adam kızlarla ne yapacağını bilememiş, "lan etkileyici bişey yapmalıyım dur!1" derken bunu yapıvermiş.
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 0ne said: SoulCube said: buyrun kız mı mızlı bi foto. Yalnız bi kızın başının üzerinden 2 parmağını çıkarmak suretiyle yaptığın hareket yalnış.Farkedilmicek sandıydın deeemi çakaaal :D soldaki kızın adı cansu mu
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Cuce said: bay el den el analizleri. tabi olm. baksana zaten Umut Sarıkaya karikatürlerinde olan yaptığından mahçup bi surat bile var adamda :D
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 soldaki cansu değil. Mr_hand sexy fotoğraflarım içn hürriyete gir.
0ne Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Aşırı bi benzeliği yok ki.Sîma olarak biraz benziyor o kadar.
Apache Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Mal said: kızlı bulamadım üzgünüm. arkada sarıkız var
Öne çıkan mesajlar