Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 olm başka ayakkabı olmuyor ayağıma anlamıyormusun. edit : bi de o resim temsili resim :D
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 anlamıyorum :( ayağın taraklı mı yoksa ?
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 46.5 -47 cıvarı ayakkabı gıyıyorum işte. feci taraklı birde. yoksa bıktım o ayakkabılardan, bugun 5 kere düşme tehlikesi geçirdim
oper Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 benim ayaklar da taraklı (gerçi çoğunuz gördü zaten :D ) ama çok şükür o kadar büyük değil. 42-43 le idare ediyoruz.
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 46 ne be 42 giyiyorum çok diyorum. :D
oper Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 bebek mezarı olur senin ayakkabılardan SPastik :D
xunn Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Masquerade yakışıklıymış. Kaymak gibi çocukmuş. Babyface bide. Atılın kızlar.
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Spastik_Serce said: 46.5 -47 cıvarı ayakkabı gıyıyorum işte. feci taraklı birde. yoksa bıktım o ayakkabılardan, bugun 5 kere düşme tehlikesi geçirdim benimde ayaklar taraklı yere basınca palet oluyorlar. her ayakkabıyı giyersin ki sivri burunlar hariç böyle ucu 90 derece yukarı bakanları hiç samıyorum zaten. sadece ayakkabının deformasyonu daha hızlı gerçekleşiyor. tecrübe ile sabit dfd.
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Saçları uzatmaya devam mı etsem kestirsem mi bilemedim. Mahalle baskısı yiyiyorum. Bir kısım "kısa sana daha güzel oluyor, kestir gitsin uğraşma" derken diğer grup "uzat abi gayet hoş" diyor. ama uzatıcam sanırım. :p
irin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 uzun sac demişsiniz geldim.uzun sac ftw.saygılar
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 saçlar fotodan anladığım kadarıyle ince telli ve düz. uzatmak haram. kestir :)
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 ince telli ve düz evet. hergün yıkamam lazım yoksa yağlanıyor, yapışıyor kötü duruyor. yıkarsan sorun yok, gayet güzel oluyor. tabi zahmetli oluyor. :P
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Spastik_Serce said: ahah lan kerim, bari oraya bi de top koysaydınız da "oynarken çekilmiş foto" havası verseydiniz. herif eline almış ıstakayı bariz poz veriyo. top yok bişe yok. ulan kerim. ulan..
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 ulan utku zaten 3 top kalmıştı sanırsam. beyaz ortadaydı. çekmemiş sercan alla. acayip vuruyordum yoksa sercan bilir, sağ gösterip deliğe sokuyordum. ayrıca beyazı topun ustunden zıplatıp dışarı bıle attım
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Olm ben topa bir vuruyorum, masada 48 tur atıp hiç bir topa değmeden duruyor.
ivy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Masquerade said: Hai oha ben masqueradei arkdaşım sanıyordum muhabbetimiz var msnden falan sanıyodum ciddi ciddi hatta böyle bi kaç postuna cevap falan vermiştim msnden de muhabbetini çevirmiştim anlamadı diye de bozulmuştum resmen tanımıyorum adamı nerden mi anladım? masq sandığım adama foto koymuşsun falan diye geyiklenmeye çalıştım o ben değilim dedi açık açık
xunn Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Epic fail? =/ Saçları uzat, saçma dilemma. Benim tepede daha seyrek mesela, cüce testesteron fazlalığı yüzünden dedi. BİLEMİYORUM DOSTLAR.
Öne çıkan mesajlar