PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 byzasz said: ben kep kep ikimiz abi ilk fotoda bişiler yapıyosun sanki böyle sahdsfgdfryeni sayfaya taşim ayıp olmasın :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 aktiftablet said: Alcadras said: İşte böyle imba bir saç istiyorum. Böyle yaptırın saçlarınızı, böyle çıkın ulan dışarı. İşte böyle http://www.coveralia.com/autores/fotos/cc-catch822.jpg Mükemmel. Ne zaman kaçırdık biz bu 80leri yaaa :( oha beğenen çıktı. ben böyle biriyle evlenmek istiyorum işte. valla bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 auhuahauh harbiden.. ama sağa dikkat orda bi el var.. bi de ikimiz adlı fotoda 4 tane şahıs mevcut. sanırım güneş çarptı bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 PrudenT said: byzasz said: ben kep kep ikimiz abi ilk fotoda bişiler yapıyosun sanki böyle sahdsfgdfryeni sayfaya taşim ayıp olmasın :d ahahahaha yuhh :D harbi arızasın haa :) durup dururken güldürdün beni :D i kimzde asıl olan ikimiziz, çocuklar kız arkadaşımın yeğenleri ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Abi ben bi an, senin çocuklar sanmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 "ikimiz" yeine "biz" deseydi ööle olurdu aslında :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Dev said: Abi ben bi an, senin çocuklar sanmıştım. ben de noluyoruz dedim bi an :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 ben de tam maşallah yazıcaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 dimi öle bir hava katıyor, ondan seviyorum bu resmi.. bin tane atlar zıplarken resmimiz var hiç biri değil yani,sadece bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 sesu said: herkes benle elf diye dalga geçiyo çarpılacaksın. elf diye dalga mı olur? acayip gurur duyman lazım. döverler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Alcadras said: İşte böyle imba bir saç istiyorum. Böyle yaptırın saçlarınızı, böyle çıkın ulan dışarı. İşte böyle http://www.coveralia.com/autores/fotos/cc-catch822.jpg erkek gibi. nesini sevdiniz anlamadım. "80's fantasy" dışında mantıklı bir açıklaması yoktur bence. sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Ferrero said: sesu said: herkes benle elf diye dalga geçiyo çarpılacaksın. elf diye dalga mı olur? acayip gurur duyman lazım. döverler. estafırıldak orda anlatım bozukluğu olmuş elfe benzetilmek bi ayrıcalık:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Dev said: Abi ben bi an, senin çocuklar sanmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 harbi o fotoda baba gibi çıkmışın sdfdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 önce dışarıda içtik, güzelleştik ve arsız gibi burger king e girdik. arkadaş tuvalete indi ve çok afacan bi ifadeyle bizi çağırdı. çok sessiz aşağı indik ve olaylar gelişti. ulan gizli kameradan izlemiş bizi görevliler. busted! sonra evde içtik baya baya. bu, yaptığım hayvanlıktan da anlaşılabilinir: baktık saat 4 civarı napalım napalım, işkembe! yolda görülen bu iki motor bizi bizden aldı ve deri ceketli halime döndüm adeta! sahibi gelse kaçamassın da anasını satiim: işkembe beklerken çok atarlı oluyorum çok: bu da böyle bi anımdı. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 laraken konsept hep aynı be hoca iç, sıç, işkembecide takıl the end. ne kadar monotonsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Dual wield içki içen adama top havuzu yakışmamış sanki :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 çocukluğa dönmek gerek bazı bazı. çok severdim yahu top havuzunu küçükken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 evet ya baymadı mı asd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Laraken, abi laf falan sokmaya çalışmıyom gerçekten merak ettiğim için soruyorum senin bi işin yok mu?bi yerlerde falan çalışmıyon mu? hayatın sadece içmekten ibaretmiş gibi geliyo paso bu fotoları görünce.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Lara in da House ! Laraken said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 tunca said: nostalci Hehe.... çok tatlı foto bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 oper said: Laraken, abi laf falan sokmaya çalışmıyom gerçekten merak ettiğim için soruyorum senin bi işin yok mu?bi yerlerde falan çalışmıyon mu? hayatın sadece içmekten ibaretmiş gibi geliyo paso bu fotoları görünce.. okula 1 sene ara vermiştim. eylülde sahalara dönecem tekrar. alkol mode off olacak yani. olur. olacak. olur di mi lan? olur olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 oper said: Laraken, abi laf falan sokmaya çalışmıyom gerçekten merak ettiğim için soruyorum senin bi işin yok mu?bi yerlerde falan çalışmıyon mu? hayatın sadece içmekten ibaretmiş gibi geliyo paso bu fotoları görünce.. ya da ders çalışırken veya işyerinde otururken değil de eğlenirken fotoraf çektiriyor sadece sıdıfıs edit: larakene yenilmişim ama guruluyum silmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar