Mortis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Neresi saçma bi adam vardır her partyde own eden. Paintballda nasıl spidee yendi. vardır bu partide de yenen.
axedice Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Yalnız resmin en önemli noktasını unutmuşsun http://img224.imageshack.us/img224/1445/patiadeks1to0.jpg
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 - battlefield karışık biraz, artillerylerde kaede iyiydi - cs oynamadık sanırım, gerçi spidee ownlamış oynayanlar arasında - flatout karambol zaten biliyorsunuz - dotada joscelin baya iyiydi bir oyun, diğer oyunu hatırlayamadım şimdi - ve tabi call of duty de gecenin yargısını çektim, aksini de iddia edemez sanırım kimse
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 axedice said: Yalnız resmin en önemli noktasını unutmuşsun http://img224.imageshack.us/img224/1445/patiadeks1to0.jpg ulan diyorum bu herif nerde, kaçtı gitti mi die; ahaha
utopia Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 arda, ağzı açık uyuyan pozun yok mu güzelim senin saat 5te?
axedice Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Bu defa soyunan falan oldu arda o yüzden gözünü bile kırpmadı. Ama aktiftabletin horul horul uyurken pozları olması lazım.
utopia Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 axedice said: Bu defa soyunan falan oldu arda o yüzden gözünü bile kırpmadı. Ama aktiftabletin horul horul uyurken pozları olması lazım. emindim önemli bir sebebinin olduğundan. aktifin salyalı fotolarını isteriz.
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Bu arada tüm LAN Party tayfasına güzel bir haber vereyim, gecenin tüm görüntüleri güvenlik kamerasında kayıtlı. Çıplak halimiz var yani heriflerin elinde bariz bir şekilde. //Asteroth
dory Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ahahaha of emre (josc), laraken zaugna ve spidi süper cikmislar
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ? ? olanların kimliği açığa çıkacak mı? yoksa yoldan geçen vatandaş misali bişiler mi acaba?
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 sağdaki soru işaretli eleman benim okuldan arkadaşım soldaki eleman da oyunda demon nickli şahıstı da, forum üyesi sanırım emin değilim
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Bu kamera tam olarak nerdeydi peki ? Aktife 4chan gösterirken arada kaynadıysa kamera görüntülerine loliler FBI ve UNICEF düşer peşime lan :( Ayrıca kaede-chan ne abi topaçmısınız
xunn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mortis said: Neresi saçma bi adam vardır her partyde own eden. Paintballda nasıl spidee yendi. vardır bu partide de yenen. bu yüzden saçma, orada ben varsam o party başlamadan domine edilir zaten. 9-in-a-row knife kill vardı CoD +'te. Rawrrrr.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Tam sizin arkanızdaki köşedeydi Kaede, üzgünüm beybi ahahah cod4 diyorsun hala konuşuyorsun xunn ya.
Chastise Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 [satış] MADBOY SAATİ EVDE UNUTMUŞ [/satış] Herşey rep için can. =(((
xunn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 said: Aktife 4chan gösterirken arada kaynadıysa kamera görüntülerine loliler FBI ve UNICEF düşer peşime lan sad smiley Oh shi-
fede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 lançoktepkigöstermeyinnolurbibokyedimbüyüklükedinhadibebibuldurunbe
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 biraz daha çalışmalısın evlat.. bıyıklara ağırlık vermelisin.sensei yaşlı kaplumbağa
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ben de cinalinin isteği üzerine meme geldi sanmıştım..
Öne çıkan mesajlar