aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 O zamanlar henüz umudumuzu kesmemiştik Kaan'dan :p
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 sol üstteki mi emo? aktiftablet de en sagüst di mi?
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 evet, emo dedikleri Beilow, aramızdaki netcafe, sağ aşağıda sheref ve sol aşağıda slayer77 var. öteki de sheref'in uzaktan kuzeni =)
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 DİKKAT fazlaca aynı kişileri içermektedir. noluyo orda? yürüdük. oturduk. tellos'un seksi pozları yazıcaktım ama bi tane. yedik. ilkine yorum yok :P ezildim ama yıkılmadım isimli çalışma son olarak, balon isimli kullanıcımızın, "kendi fotoğrafını çeksene yeaa" serzenişine eskilerden bir cevap, dikkat. öhm. çok fotoğrafım oldu. çok bu.
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 hepinize rep, ama talat ve doğana azcık daha rep.
balon Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 baluuya tekrar teşekkürler . aşınanyavuz bu forumun official fotoğrafçısıdır,bu işe gönül vermiş bir arkadaşımız . o ruhu onda hissediyorum ben . daha sanatsal çalışmaları da beraber başarıcaz. edit: ayrıca doğanın aşınanyavuz'un "nükleer mi? ya patlarsa " t-shirtündeki sosyal mesajınında nasıl ince bir kavrayış sezisiyle idraki , bugün de dikkatlerimizden kaçmıyor. bir teşekkürü de ben asinanyavuza iletmek istiyorum
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 ALLAHIM NASIL DA SÖYLEMEYİ UNUTMUŞUM, TABİKİ EN BÜYÜK REP MALİKE GİDİYOR.
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 balon said: montla sıçim mi ben ? ESTAFİRULLAH ABİ.
fede Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 güzel buluşma olmuş. doğan değişik çıkmış. (1 kere gördüm gerçi adamı :))
balon Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 ginalynin özür dilediği noktaya gel yalnız assaf fede ben nasılım
fede Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 sen imba olmuşsun orda. sana değinmedim bile
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Sınav çıkışı gelirdim be bi mesaj atsaydınız msnden :( (:P)
balon Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 bi anda toplandık seni düşünemedik , aklımızda olursun :P
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Artık Talat cepten de ulaşabilyo haftasonu özellikle buluup da çağırmayan... Yani :D
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Ahaha sinan ezildim ama yıkılmadım adlı çalışmada "bu abiler de bana bakıyolar işte" pozu muhteşem. Ellerin birleşmesi falan, harika.
Öne çıkan mesajlar