Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 ahanda leira - dynun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 konsept iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Nere bakıonuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 yukarı bakın dediler baktık bilmiyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Yalnız kanatlara dikkat etmemişim, sdfjlş Güzel bi poz olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 utopia said: helvacıoğlunun yerini ne tutabilir? ilkokuldayken muzik öğretmenimin soyadı helvacı mıydı, oyle bişeydi,bizede "helvacıoğlu alın" demişti, komplo teorileri kurardım kafamda, kendi malını zorla sattırıyo diye flm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 yamaha varken helvacıoğlu nedir ki. koca bir hiç. df. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Drall said: Saeros said: iyi hatırlattın eko http://img297.imageshack.us/img297/7994/allplayedmc6.jpg gözlerin numara? kilon? beyin sağlığı? nörolojik sorunlar? radyoaktivite falan? hacı 400gün? 400x24=9600 saat lan! 10 saat desen ginde 960 gün günde 10 saat, 3 sene günde 10 saat wow mu oynadın? yada wow çıkalı kaç sene oldu ona göre hesaplayalım sdfsdgsdf ehue gözlerim 1,25'e 1,75 miyop, kilom 64 (boy 1,89), beynim daş gibi 3,5 sene falan oldu işte çıkalı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 hacı az ara ver yemek ye zor böle hayat :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 kicimdan ter akti ama kurduk cok sukur evi, cop ev gibi gerci su an salon ehuehu yarin onlari da attik mi tamamdir YATTA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Cuce said: xunn bana bunu yaptırdı sonra kayboldu msn'den hahahahhahaha doktor bune yaa ne hale gelmişim ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 cerebralis said: Llama said: sansasyonel fotolarınız yüzünden llamacığımın sanatsal stencil olası fotosu kaynamış arada..binbir surat:) buna şapkayı ekledim cs de sonra yaptım varyaaaa deli oldu punktan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Saeros said: Drall said: Saeros said: iyi hatırlattın eko http://img297.imageshack.us/img297/7994/allplayedmc6.jpg gözlerin numara? kilon? beyin sağlığı? nörolojik sorunlar? radyoaktivite falan? hacı 400gün? 400x24=9600 saat lan! 10 saat desen ginde 960 gün günde 10 saat, 3 sene günde 10 saat wow mu oynadın? yada wow çıkalı kaç sene oldu ona göre hesaplayalım sdfsdgsdf ehue gözlerim 1,25'e 1,75 miyop, kilom 64 (boy 1,89), beynim daş gibi 3,5 sene falan oldu işte çıkalı :p yemek yemeyi falan mı unutuyosun wow oynarken niye okadar zayıfsın sen =P illa bi bokluk bulucam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Penthesilea said: kicimdan ter akti ama kurduk cok sukur evi, cop ev gibi gerci su an salon ehuehu yarin onlari da attik mi tamamdir YATTA! hayırlı olsun kankut güle güle kullan eşyalarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 o masa sana yetmez ilke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Neyse konu dayak,kavgaya falan gelsinde,4 kişinin arasına daldığım resmi koyacam.Hade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 4 'e 0ne kapışırım diyorsun yani ne kaslı bi patiymişsin sen öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 0ne said: Neyse konu dayak,kavgaya falan gelsinde,4 kişinin arasına daldığım resmi koyacam.Hade. kavga,dayakk!!!vahşet,hır,gür,id ,,freud daha açılmıyım istersen al getirdim konuyu buyur:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 @penth: masa çok sade olmuş ya onun ıvız zıvır dolması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 cerebralis said: 0ne said: Neyse konu dayak,kavgaya falan gelsinde,4 kişinin arasına daldığım resmi koyacam.Hade. kavga,dayakk!!!vahşet,hır,gür,id ,,freud daha açılmıyım istersen al getirdim konuyu buyur:) ben bi keresinde varya 31 kişiyi dövdüm 69u hastanelik oldu (daha bi fıroyd oldu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 dostum elizabethle fazla takılmışsın aklını kaybediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 ahuahahuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 20 kişiden dayak yemiştim özür dilemedim diye ıspartada. özür dile dedi eleman özür dilesem her gün ezcek adam olmuş gibi.bende "dilemyorum lan etinden korkanın kemiğini ..keyim " dedim yere kapandım öyle işte. sonra tuğrul diye 110 kiloluk bi dev böyle bi oraya bi oraya savurmuştu döverken. sonra bende eşit olsun diye 2 kişi daha aldım yanıma eşit bi kavga çıkarmıştık. baya bi hırpaladıydı ama pis dayak yemiştim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 ilginç bir çalışma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 huzursuzsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar