Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 ben de tam üstünün çıplak olması ile dalga geçecektim ama millet çoktan boyut atlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Ve baktığı şey bir bilgisayar veya tv olabilir. Edit:harbiden bişey izlerken gizlice çekilmiş gibi duruşu var,hani yüzündeki tebessüm poz olamaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Penthesilea said: ben gider gitmez alem yapmis pisler Olm yanlışlıkla oldu. Saat 16.30, Cem ve bendeniz 17.00 şatılını bekliyoruz. Muhabbete dalmışız, şatıl önümüzden kalkmış gitmiş. Evet yaptık bunu. Neyse, sonraki şatıl 10 da. Gittik Pi'ye oturduk, ben dedim ki 5 saat böyle geçmez, bir iki insan arayayım. Aradım Can'ı, Küçük Beyoğlu'ndayız dedi, gelin dedim, tamam geliriz dedi sevgilisiyle geldi. Sonra Pi çok sıcaktı, Can dedi ki biz niye buraya geldik de siz KB'ye gelmediniz, ben de dedim ki çağırmadınız. Ondan sonra dedik KB'ye gidelim, sonra dedik ki Gökhan'la şesu da gelsin, sonra onlar geldi, sonra cuce geldi onlarla, sonra screwy ve Aycan zaten ordaymış, onlar da katıldı. Sonra öyle yani :D:D:D:D:D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 çıplak fotolara birde ben ekleyim. dünya basını beni türkiyeden gitti biliyo ama ben gzliden hala istanbulu geziyorum burda da istiklalde ara bi sokaktayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 çok mahsun bakmısın sanki dünyanın yükü omuzlarında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Spastik_Serce said: boynuz gibi olmuş lan saç arkada kalmasın da baktıkca hala guluyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 uzaya yolladığımız uyduya doğru bakıyorum o sıralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 nasıl bi yerde yemeğe götürdün kızı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 yemek değil. oturduk 1 2 bişi içiyoduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 gözlük yakışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ubermensch Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 samuray sakalı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 gözlük (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 john lennon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 tıp demiş burnundan düşmüş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Xaenin said: Sesu, sly-one nese sly sıkılmamışın ctesi gecesi bensiz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Spastik_Serce said: boynuz gibi olmuş lan saç o nasıl bi terlemek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Voys said: bu kızın adı ne ?acayip tanıdık geliyo.öm de attım cevap yok ACİL NAME PLS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 ahaha evet tahmin ettiğim kişi.msn avatarında bile aynı kıyafetler var.nerde cekildi bu foto?izmir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 evet izmir. kız da benim bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 prudent çok gençsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Şirin falan tarzı bi ismi vardı lan bu kızın haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Şirine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 bi de şiir vardı itü'den(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Scheriff said: bi de şiir vardı itü'den(tu) ahaha evet benim sihir anladığım kişi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar