Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Albüm

Eternalus

Öne çıkan mesajlar

Masaya dökülen yemek ve kimsenin temizleyeme yanaşmaması sonucu zheld adlı uç kişilik monitörü ve klavyeyi kucağına aldı ve benimle BG kasmaya devam etti. Fotoğrafta onu Warsong Gulch'ta kalp kırarken görüyoruz. Sağda arkası dönük olan benim.

Ps: Mouse monitörün üzerinde.

Sosyal ağlarda paylaş

xunn fotoraflarından ilginç şeyler çıkardım saatin 05.21 olmasından kaynaklanıyor olsa gerek. mesela ilk fotoğrafta sağda arkası dönük olan senin, sırtında eşşek gibi bi dövme olduğunu düşündüm baya bi. sonra dedim tshirtte olabilir. hangisi?

ve 2. fotoğrafta arkadaşın sol kolunun üstünü plastik bişeyler kapatmış. onu da protez kol zannettim. hemde uzunca bi süre.
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:
xunn fotoraflarından ilginç şeyler çıkardım saatin 05.21 olmasından kaynaklanıyor olsa gerek. mesela ilk fotoğrafta sağda arkası dönük olan senin, sırtında eşşek gibi bi dövme olduğunu düşündüm baya bi. sonra dedim tshirtte olabilir. hangisi?

ve 2. fotoğrafta arkadaşın sol kolunun üstünü plastik bişeyler kapatmış. onu da protez kol zannettim. hemde uzunca bi süre.

sirtinda essek kadar dovme var.
Sosyal ağlarda paylaş

Dün öğlen şatılı kaçırdık, saat 10 şatılıyla gidelim derken dedik birilerini arayalım, onu ara bunu ara derken küçük bir buluşma oldu, onun fotolarını koymak istedim sayın arkadaşlar.

Öncelikle bu şaheser suratla başlamak istiyorum, cüce'ye sevgiler:

Mortis ve ben, ağzım hakkında hiç bir fikir sahibi değilim, dün gece ağzım ve ben apayrıydık:

Screwy, bi de sesunun eli, bi de Aycan.

Aycan'dı dimi lan jdhfs

Sesu ve benim suratım yine

Sesu, sly-one

Daha var da, koyamadım, bütün hitler sesu'ya gitmezse çok sevinicem. Bu arada ben yine çok içmişim dün, okula gelince anladım.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...