Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 sen elfmisinki, şeker gibi insansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Masaya dökülen yemek ve kimsenin temizleyeme yanaşmaması sonucu zheld adlı uç kişilik monitörü ve klavyeyi kucağına aldı ve benimle BG kasmaya devam etti. Fotoğrafta onu Warsong Gulch'ta kalp kırarken görüyoruz. Sağda arkası dönük olan benim. Ps: Mouse monitörün üzerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 @ zheld ; göğüs kıllarından kalp mi yapmaya çalıştın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Pro e-sport stance: Kolunun altındaki de telefon bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 sicak baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 xunn fotoraflarından ilginç şeyler çıkardım saatin 05.21 olmasından kaynaklanıyor olsa gerek. mesela ilk fotoğrafta sağda arkası dönük olan senin, sırtında eşşek gibi bi dövme olduğunu düşündüm baya bi. sonra dedim tshirtte olabilir. hangisi? ve 2. fotoğrafta arkadaşın sol kolunun üstünü plastik bişeyler kapatmış. onu da protez kol zannettim. hemde uzunca bi süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 biz seni kız biliyorduk mew mew squad=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 ya ben 3-5 senedir uyeyim buraya 2 sene once tayyipe hakaretten atilmistim sonra fake nicklerle lurking falan yaptim,hatirliyorum ilk geldigimde actigim topici salakcaydi ama gulmustum lol "HITMEN" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 hiç şöle alterno saçım olmadı lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 desene tayyipe hakaretten türk telekom erişimi engellemiş sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Mortis said: hiç şöle alterno saçım olmadı lan. aynı şeyi düşünüyodum.. çok istedim hiç olmadı =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 ehe,bi tane alterno rogue poz var onu uploadliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Xenocide said: xunn fotoraflarından ilginç şeyler çıkardım saatin 05.21 olmasından kaynaklanıyor olsa gerek. mesela ilk fotoğrafta sağda arkası dönük olan senin, sırtında eşşek gibi bi dövme olduğunu düşündüm baya bi. sonra dedim tshirtte olabilir. hangisi? ve 2. fotoğrafta arkadaşın sol kolunun üstünü plastik bişeyler kapatmış. onu da protez kol zannettim. hemde uzunca bi süre. sirtinda essek kadar dovme var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 ouu şekilmiş baya ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 said: ve 2. fotoğrafta arkadaşın sol kolunun üstünü plastik bişeyler kapatmış. onu da protez kol zannettim. hemde uzunca bi süre. Kol koyma hedesi benim koltuğun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 zheld, "bizim saçlar aynı abi" muhabbeti yapmıştın da bi ara benim saçım senin saçının yanında prenses diana saçı gibi kalıyor sry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 xunn kac kilosun? daha kac yaşındasın lan! şişimişsin git zipor yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 xunn said: Pro e-sport stance: Kolunun altındaki de telefon bu arada. göğüs bölgesinde kıllanma görüyorum ayrıca mew mew erkek çıktı iyi mi ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Saeros said: zheld, "bizim saçlar aynı abi" muhabbeti yapmıştın da bi ara benim saçım senin saçının yanında prenses diana saçı gibi kalıyor sry hahaha lan penth miydii cons muydu kim bana diana diyodu. lan çıksın ortaya sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Cuce said: xunn kac kilosun? daha kac yaşındasın lan! şişimişsin git zipor yap Ne kilosu, 55 kiloyum ben, 1.75 boy var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Dün öğlen şatılı kaçırdık, saat 10 şatılıyla gidelim derken dedik birilerini arayalım, onu ara bunu ara derken küçük bir buluşma oldu, onun fotolarını koymak istedim sayın arkadaşlar. Öncelikle bu şaheser suratla başlamak istiyorum, cüce'ye sevgiler: Mortis ve ben, ağzım hakkında hiç bir fikir sahibi değilim, dün gece ağzım ve ben apayrıydık: Screwy, bi de sesunun eli, bi de Aycan. Aycan'dı dimi lan jdhfs Sesu ve benim suratım yine Sesu, sly-one Daha var da, koyamadım, bütün hitler sesu'ya gitmezse çok sevinicem. Bu arada ben yine çok içmişim dün, okula gelince anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 dedim sana çok içtin die xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Cüce... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar