oper Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 AHAHAHHA bacaklar da ince. offf :D alaaddinin ayakkabıları gibi olmuş daha çok asdasdas
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Boy 1.89 Ayaklar baya kötü gözüktü orda ya evet of :( Annem İtalyan takım diye ille öyle ayakkabı almak lazım dedi, mecburen palyaço modunda dolaştım :D
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 şook şok şok llamanın görünmeyen iç yüzü
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 sanırım bileklikler standart çıkmıyo atletle kalıyo ana oyle :D
Zeppelin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 seneler sonra şifremi hatırlamam sonunda yeni gelenlere başlık açmak yerine buraya fotoraf çakayım dedim. screwye selamlar!
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 uzun bi aradan sora ben de bi iki foto koyayım =)) almanyada da olsa farketmiyor turk olan mangalcılıgını gosteriyor yagmur camur dinlemiyor =)) heidelberg de cılgın bekarlıga veda partisi grubu..Zavallı damada yapmadıklarını bırakmadılar..
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 dory said: Burada Ankara'nın turistik yerlerinin bir listesini görüyorsunuz.
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 @zeppelin selam anam..facebook fotoyla hemen ortamlara giriş..=))
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 şşşş llama nın şikayetini iletiyorum.niye ben resim koyunca herkes coşuyo resimlerimi sabote ediyo diye sitem ediyo..biras ilgi ya şu llama ya:D
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 nileppezdel said: Aha ben mezuniyet balosu öncesi hayatımda ilk defa takım elbiseyle. O ayakkabıların burnunu o kadar gereksiz uzun yapanları öldürmek istiyorum. Ayakkabı ayağıma tam ama palyaço ayakkabısı gibi duruyo :( Neyse öyle işte gömleği de aceleyle o gün alıp ütüsüz giymiştim mecburen, çok maceralı bi gündü. yemin ediyom küçük deniz armansın
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Zeppelin said: seneler sonra şifremi hatırlamam sonunda yeni gelenlere başlık açmak yerine buraya fotoraf çakayım dedim. screwye selamlar! Eneee çamlık :D
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 [ilgi]atletin çok güzelmiş llama.[/ilgi]
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 hayırdır neoldu bu dory e foto show yapmış dfsasd
oper Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 annesi evde temizlik yaptırmış. sonra da sıkıntıdan geyik olsun diye fotoshow yapmış biraz. öyle diyor kendi.
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 dory cok güzelsin tebrik ederim :/ niye tebrik ettiysem sdf bian heyecanlandımda dfds
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 shuTdoWnX said: dory cok güzelsin tebrik ederim :/ niye tebrik ettiysem sdf bian heyecanlandımda dfds abi kızlar şurdaki duraktan kaldırıl..aman kalkıyor. otobüsler. evet. pardon :/// karşıya geççen tebrik ederim :/
dory Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 butun gun 2 yilda coktum ben diye gezdim =/
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Dynun said: shuTdoWnX said: dory cok güzelsin tebrik ederim :/ niye tebrik ettiysem sdf bian heyecanlandımda dfds abi kızlar şurdaki duraktan kaldırıl..aman kalkıyor. otobüsler. evet. pardon :/// karşıya geççen tebrik ederim :/ suçmu????sfd f
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 seni çökerten iki yıl değil güneş ışığı olmuş tuğba bugüne bugün darkness insanlarıyız
Öne çıkan mesajlar