Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Albüm

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Laraken said:
Archangel_ said:
lan kaç gün oldu o kolayı bitireli, bi kaldır artık, beni mi bekliyon kaldırmak için :P

ahauah çok üşeniom lan :D

o yatak da toplanmıo hiç çok ayıp=)
Mesaj tarihi:
ahhaha yapmayın ya=d öylesine dedim ben onu ben de toplamam hala gelmişim 18 yaşına annem toplar, nasıl olsa dağılcak yine ne gerek var toplamaya=) ha çekiceği varsa da benim iş yapmayı bilmemem delirtebilir tabi=)
Mesaj tarihi:
axedice said:
Deliganlı metalci laraken yoksa light erkek mi? Patizinde azz sonra..!

delikanlı adam, kolayı kaldır! odanı topla! sacını kes! gibi söylemlere kulak asmaz, ama delikanlı metalci kulak asmadığı gibi bide tokat atar!
Mesaj tarihi:
noluyor lan?! yatak toplamak gereksiz evet : ). ayrıca her biriniz adeta psikopatmışsınız arkadaş. tokat at demiş adam hehe asıl tokat atanı tokatlarım. o ne olum öyle.

pogodim diyip bu mesajımı da bitiriyorum. evet.
Mesaj tarihi:
Laraken said:
noluyor lan?! yatak toplamak gereksiz evet : ). ayrıca her biriniz adeta psikopatmışsınız arkadaş. tokat at demiş adam hehe asıl tokat atanı tokatlarım. o ne olum öyle.

pogodim diyip bu mesajımı da bitiriyorum. evet.

tabi gereksiz. bütün gece uyuyosun terliyosun falan. havalanması lazım yatağın. toplamayın hemen. hatta hiç :P
Mesaj tarihi:
Dynun said:
tabi gereksiz. bütün gece uyuyosun terliyosun falan. havalanması lazım yatağın. toplamayın hemen. hatta hiç :P

lol doğru yalnız bu aslında, ya bi yerde okumuştum ya da haberlerde görmüştüm bikaç sene önce, yatağın havalanması lazımmış gündüz vs
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...