oper Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 venom said: bence gayet güzel ya = güzel de laf mı, beton beton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 oper said: Mortis said: oper lütfen. aga bu nasıl bi cümledir.. sevgiline mi sesleniyosun? anlamadım yani kafamda canlandırdım da cümleyi.KES LAN ın kibarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 -oper daha fazla resim bulabilirim istersemn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 oper said: venom said: bence gayet güzel ya = güzel de laf mı, beton beton beton olmasını kızın gencligine verdim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 oper said: Mortis said: oper lütfen. aga bu nasıl bi cümledir.. sevgiline mi sesleniyosun? anlamadım yani kafamda canlandırdım da cümleyi. sus diyo sus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Prudent'in söylemesi lazım o cümleyi. kız olan oymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 çıtır olmakla güzel olmak arasındaki farkın altının çizilmesini destekliyoruz! gogogo fistan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Ama,ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 güzel her daim güzeldir cıtır gencken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Aslansın kankut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 oper said: Prudent'in söylemesi lazım o cümleyi. kız olan oymuş. oper kes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Xaenin said: Aslansın kankut. eyvs. albumü de gereksiz muhabbetlerden soguttuk boylece sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 resim koyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Fistan said: Xaenin said: Aslansın kankut. eyvs. albumü de gereksiz muhabbetlerden soguttuk boylece sdfs e kurban olduğum 15 sayfadır nerdeydin sen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 yaptığım hesaplara göre 1 ya da 2 sayfada bir resimli gitmişiz. şimdi 2. sayfa bitiyor. o yüzden çabuk resim koyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Emaleth said: çıtır olmakla güzel olmak arasındaki farkın altının çizilmesini destekliyoruz! gogogo fistan. evet işte ya. ben bunu anlatamıyorum işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 kime anlatamıyorsun? fistan yardımcı olsun, bak negzel anlatmış yukarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 çevremdekilere :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 anlamadım ben de Ema gibi ne demek istediğini :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 çevresindekiler çıtır ile güzel arasındaki farkı anlayamıyormuş, ikisi de aynı zannediyormuş. fede de anlatmaya çalışıyormuş bu farkı fistan gibi. ama anlatamıyormuş ya da karşısındakiler onu anlamıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Alcadras said: yaptığım hesaplara göre 1 ya da 2 sayfada bir resimli gitmişiz. şimdi 2. sayfa bitiyor. o yüzden çabuk resim koyun. 5. defa yemedi mi senin foto :D koyaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 şimdi çevremdekiler genelde çıtır görünce oo daş diyolar. ben de beyenmiyorum öyle her çıtırı. anlatıyorum fistan gibi çıtır bu güzel değil, güzel böyle olur diye ama çıtıra da güzele de aynı diyolar. öyle işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 ÇITIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Akşam simidi alıntısını yayınlamaya lüzum var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 o siyah şey ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar