Arma Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 -Deno- said: Arma said: -Deno- said: Ahanda bir tane daha , Sağdaki Khanx bu arada adfsa Evladım o saçlarına bir kibrit düşse ne biçim tutuşur. Ben Nurettin Hocan. M.A.L ? Sen o geyiği hatırlamadın galiba??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Hatırladım da sen bizim liseden miydin hocam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Alakası yok. Bu laf sana ait. Daha önce resmini görünce O saçlara kibrit falan düşse acayip tutuşur demiştim. Sende görünce Nurettin Hocam??? demiştin. Olay bundan ibaret. Tekrar resim görünce birden aklıma geldi. Nostaji yapatım dedim. M.A.L? yorumu ile karşılaştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mbişey bişey anadolu lisesi olmasın o? Adam hocasını tanıdıını sanmış işte. Hatta Maltepe Anadolu olabilir mesela :D Olmayadabilir tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 AHAHAHA adam maltepe anadolu lisesindeki nurettin hoca mı şeklinde sormuş sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 sdlkghsdkjg. ilginç bir soru olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 bölüm 2 yer: yine internet cafe. az kaldı döncem evime lan ! mahkum hayatı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 bilgisayara yan bakıyon sanki sen tabi webcame poz verdiğin işin kafan yana da çekiyor olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 ekranda bi hatun resmi vardı yan yan kestim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 bence "ulan çok mu yamuk çıkıyorum" diye monitörden kontrol ediyosun kendini orda hangimiz etmiyoruz ki (:D(:D(:D(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 tunca yalnızlık temasını bozmuş bizim serideki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 +1 bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 -Deno- said: Arma said: -Deno- said: Ahanda bir tane daha , Sağdaki Khanx bu arada adfsa Evladım o saçlarına bir kibrit düşse ne biçim tutuşur. Ben Nurettin Hocan. M.A.L ? Ahah kaan. Ulan bilfen falan geldi aklıma, arda yılmaz falan. Kütüphane, ahfhsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 lan delioğlan bizim fotolar vardı hatta temmuz da vardı. onları bi ara atiim bilgisayara da koyim buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 ŞOK ŞOK ŞOK evet ben evet amele gibi çıkıyorum evet öyle :( ben! baykus.. ayıp olur koymazsam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 niye çiçek oldun evladım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Ohaaa sonunda adam resmini koydu. Lobi çalışmalarım geç de olsa işe yaradı, bilinçaltına soktum foto koyması gerektiği gerçeğini sdfsd :D Baykuşu görmek istiyorum bi ara aklında bulunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 @laraken: ben? çiçek cocuk olmusum ben :( ya ne biliyim cidden tüm resimlerim oyle amele tarzında çıkıyo kayıyorum vs bi ara laraken pozu vericem ama merak etme :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Laraken said: niye çiçek oldun evladım? auzhahhahahahaaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Biz hepimiz çok cool çıkıyoruz bi sen amele çıkıyosun zaten berk (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 ama ben fix-paso vs öyleyim resimlerde ne biliyim normalde o kadar da amele durdugumu sanmıyorum yani öyle miyim lan yoksa :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Ha buda insanlar "hayır yav saçmalama diilsin" dicekler mutlu olucan di mi (:P) Diilsin lan normal insansın işte kompleks var biraz o kadar :D Bende de vardı aştım, sen de aşıyosun yavaş yavaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 DUR FAIL OLDUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Fly said: DUR FAIL OLDUM ahahhaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 said: tunca said: Ferrero said: Saeros said: Pyro said: Xaenin said: ZaugnaKhaldun said: Sly-One said: Spidee said: MADBOY said: Asteroth said: Bu da benim. Şaka da değil, hakkaten benim. http://img516.imageshack.us/img516/8161/leymxi8.jpg Ben de, ben de. resimde hiç bir fotoediting yoktur saçları ben yaptım o da doğal auram bıyıklar da dedemden. aslında tshirt de turuncu ama mavi çıkmış çünkü bazen gözleri böyle kısınca renkleri büküyorum. bir yılbaşı, baya sarhoştum Ben de koyacağım, sayılır mı? Güzel croplamış mıyım? Biraz güler yüzlü olun agaliti. kahveli fotoğraf koymamıştım hiç. fixed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar