Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 pozda bi sasirmislik var.. neden kaynaklaniyor merak ettim. kendimi cektim "a aaahh" takiliyorum he atar yapmasin kimse.
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 bana atar yapabilirler, çok ciddiymişim gibi.
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 belli mi olur olm burasi paticik.
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 çok karıştı ama artık: atar, gider, ayak?
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Xaenin said: ZaugnaKhaldun said: Sly-One said: Spidee said: MADBOY said: Asteroth said: Bu da benim. Şaka da değil, hakkaten benim. http://img516.imageshack.us/img516/8161/leymxi8.jpg Ben de, ben de. resimde hiç bir fotoediting yoktur saçları ben yaptım o da doğal auram bıyıklar da dedemden. aslında tshirt de turuncu ama mavi çıkmış çünkü bazen gözleri böyle kısınca renkleri büküyorum. bir yılbaşı, baya sarhoştum Ben de koyacağım, sayılır mı? Güzel croplamış mıyım? Biraz güler yüzlü olun agaliti.
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Pyro said: Xaenin said: ZaugnaKhaldun said: Sly-One said: Spidee said: MADBOY said: Asteroth said: Bu da benim. Şaka da değil, hakkaten benim. http://img516.imageshack.us/img516/8161/leymxi8.jpg Ben de, ben de. resimde hiç bir fotoediting yoktur saçları ben yaptım o da doğal auram bıyıklar da dedemden. aslında tshirt de turuncu ama mavi çıkmış çünkü bazen gözleri böyle kısınca renkleri büküyorum. bir yılbaşı, baya sarhoştum Ben de koyacağım, sayılır mı? Güzel croplamış mıyım? Biraz güler yüzlü olun agaliti.
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Spoiler yapmayacaktın, oyunu bozdun Yavuz. Git sen wow a ya cidden.
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 bokuma döndü hemen üstüste olunca wow'una dön diyen adam iki t6 parçası için götünü kesip satar konuşturma beni oğuz
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Asteroth said: BeIlow said: yemek yiodum zafer http://img310.imageshack.us/img310/1408/deliemin3eu8.jpg
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 HAHAHA EMRE. Saeros said: bokuma döndü hemen üstüste olunca wow'una dön diyen adam iki t6 parçası için götünü kesip satar konuşturma beni oğuz Götümü satmam direk charı satarım daha kazançlı kenk.
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Yok, sana takıp üstüne gemleri yerleştiririm artık.
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Ardeth said: peki kritik bir soru, neden üstün çıplak? Bak ben arkadaşlara combo yapcam diye kalktım bu sıcak yaz gününde üstüme bişey giydim de fotoğraf çektim. cık cık Mayıs ayından bu ya , ÖSS zamanı evde cıbıl dolaşanlardandım ben. Doğal hayat şartlarında çalışıyodum.
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Ahanda bir tane daha , Sağdaki Khanx bu arada adfsa
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 alkol güzeldir buda ilerleyen saatler
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 farkında olmayabilirsin ama aramıza kedi de katıldı dostum
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 halkın arasına karıştım, halkın dertlerini dinledim pozu olmuş olmuş ikinci foto.
Öne çıkan mesajlar