Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 :Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 içtiğim votkanın sırtımdan cıktıgını gorebilirsiniz. dfg Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Oha yıkandın mı vodkayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 çüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Tek yıkanan da o değil sanırım. Şişe güzelmiş ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 41 derece, olcak o kadar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Bu kadar ugrasacina neden kokain falan icmiyorsun ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 işim olmaz, üniversitede filan cok tanıdıgım kullandıda alkol yeterli, temini kolay fiyatı ucuz. alkol pek hayat söndürmez bide :) abartmadıgın surece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 binboa mı o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 oha o sıcakta öle vodka içsem yanardağ olurum heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 laraken'e +1 diyerekten 100lükmü o şişe yav baya bi büyük :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 karpuz aromalı vodka o veya kiraz bi meyve vardı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Bende karpuz aromalı şeylerden istiyorum valla.Sakız içecek falan.Hatta varsa kondomunuda alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 terli terli seksilik sanki paket olarak eklenmis adama admin dedigin boyle olur, tütütü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 SturmVogel said: bizim evde bir hafta: son bir haftada yeğenlerimin doğum günleri sırasında yaşananlar, sadece bir fotoğrafta ben varım onu da belirticem vol 1: kartal vuruşu! vol 2 "lan kız kaç kere demedim mi kameraya çıkmak yok diye!" vol 3 Karşınızda L Jr vol 4 L zor durumda vol 5 Join me or die!!! vol 6 uzaylılar aramızda! ( sağdan 1. ve 2. ) vol 7 aha ben gece gece güldürdüğün için cok teşekkürler uzun zmandur fotoğraflara bu kadar gülmemiştim, kartal vuruşu beni benden aldı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 o kücük kıza da kıyamam :( zavallı bende sülalenin en küçüüdüm cok acı cektim coook :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 spompas said: o kücük kıza da kıyamam :( zavallı bende sülalenin en küçüüdüm cok acı cektim coook :( kızmısın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Shutdown abi biraz sessiz takıl kimin kim olduğunu öğren ya.Bu adamın bir konu da ben erkeğim diye cayır cayır yanan postları vardı.Adamın biri cinsellik ile ilgili diye bir konu mu ne açmıştı sex hikayelerini anlatmıştı spompas.Kız ise hepimizi iyi yemiş. Ben de l zor durumdaya çok bayıldım ahaha.Bende sülalenin en küçüğüyüm ama aynı zamanda bu soyismini taşıyacak olan tek erkek benim nihohaha.O yüzden bana inci tanesi gibi bakıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Akhlaur said: Shutdown abi biraz sessiz takıl kimin kim olduğunu öğren ya.Bu adamın bir konu da ben erkeğim diye cayır cayır yanan postları vardı.Adamın biri cinsellik ile ilgili diye bir konu mu ne açmıştı sex hikayelerini anlatmıştı spompas.Kız ise hepimizi iyi yemiş. Ben de l zor durumdaya çok bayıldım ahaha.Bende sülalenin en küçüğüyüm ama aynı zamanda bu soyismini taşıyacak olan tek erkek benim nihohaha.O yüzden bana inci tanesi gibi bakıldı. tamam haklısın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 hikayeler olay olmuş sddsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Akhlaur said: Ben de l zor durumdaya çok bayıldım ahaha.Bende sülalenin en küçüğüyüm ama aynı zamanda bu soyismini taşıyacak olan tek erkek benim nihohaha.O yüzden bana inci tanesi gibi bakıldı. benimde aynı durum tek soyadı taşıyacak benim; sülalede bana kimse ağırlık vermez babam hariç, bugunde konusması gerçekleşti malum babam kalp hastası ve ritim bozukluğundan her an vefat edebilir. Bugunde yüzüne söyledim baba beni bırakırsan yanarım kurtlar sofrasına düşerim... gayet de ciddiyim sülale değil kurtlar sofrası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Önüme insancıl bir mesaj atmışsın ben geyik yaparken.O yüzden özür dileyerek silyiorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 fede said: ilk sayfadan ssdfgds güldüm baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Akhlaur said: Önüme insancıl bir mesaj atmışsın ben geyik yaparken.O yüzden özür dileyerek silyiorum. ahaha okudum ben ^^ olayı duyanlarda afrodizyak etkisi yapıo ama başına gelmesini istemem... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Hehe birgün benim de başıma gelir diyerek avunuyorum ve sağ ele yükleniyorum ahaha.Neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar