Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 saçlar uzamış, kilo almışsın. şelale nerde ?
dory Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 oha herkes hevesle foto bombardimanina tutmus. bu arada foto koymam ben. ortalik durulmali. hitimi repimi paylaşmam.
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Cd- said: Aym Bek! Şelalede Fatih Terim tribi. Havada MEME mi var o eller ne
evilmaddox Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Yeni albümdeki ilk postum olarak, okuldayken sapık bir zevkle anlam veremeyerek biriktirdiğim sigara paketlerini sunmak istiyorum sizlere. Evet manyağım ben. Bunlar Camel soft larım. En son bu fotoğrafı çekerken 350-400 civarıydı. Bunlar da Lucky koleksiyonum. 3 karton kendileri, ama bi tane eksik burda. Yardım tekliflerine açığım, psikolog neyim var mı buralarda? :D:Donların hepsi bi dönemden az sürede içildi bu arada. sdf.
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 çöp ev haberi sık çıkardı eskiden.
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 yoo normal bişey. yapanları çok gördüm hatta arada bende istemeden birikiveren 10-15 paketi toptan atıyorum. onu geçte o luckyleri tek başına içerken hiç mi acımadın bize?!!
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Eskiden çocukken gazoz kapakları biriktirirdim. Bir arkadaşım kola şişesi biriktiriyor.
evilmaddox Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 urmesque said: onu geçte o luckyleri tek başına içerken hiç mi acımadın bize?!! Bi pm e bakar yav :D Hani istediniz de getirmedim gibi bi hava yaratmayın sonra ben kötü adam oluyorum. (Sadece sigara da çalışmıyorum bu arada, alkol çeşitlerimiz de mevcut, Patilere buradan selam ederim. Nihah.)
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 off tam bakkala gidiyodum ben de iice canım çekti kamil
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 camelin paket dizaynı dış görüntüsü çok hoş.
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Alcadras said: camelin paket dizaynı dış görüntüsü çok hoş. ama içi çok boş.
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 ayıp ettin. en kral sigara, yemek yemek gibi
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 fatih terim tribi pozu iyimiş ben de yapacam bi gün.
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 sesu said: off tam bakkala gidiyodum ben de iice canım çekti kamil bana da yolla bi paket.
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 yok diil artık eskidendi o.. şu mediumları felan çıkarmadan evvel kraldı camel uzun seneler içtim.. Sonra değişti tütünü felan, o zamanın abileri bıraktı sonra camel'i.. Bunlardan biri de bendim.. Yeni gelenler abilerinden gördüklerine devam ettiler. Olay bu işte. :D
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 urmesque said: sesu said: off tam bakkala gidiyodum ben de iice canım çekti kamil bana da yolla bi paket. yok sana sigara..annene vermeseydin :D
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 arkadaşım annesine dal dal sigara satıyodu sfsfd.
Öne çıkan mesajlar