Xo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 post atılıyor ama gözükmüyor ? wtf ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 ehaeh ben de diyorum ne iş. aynı mesajdan 2 tane var diyor tekrar atmaya çalıştığımda da. dsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 eternalus spamlıyor fdslkfsdj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 nereyi spamlıyorum gençler? albümde sürekli şöyle mesajı alıyorum . Fatal error: Allowed memory size of 167772160 bytes exhausted (tried to allocate 8208 bytes) in /home/patix/forum/public_html/include/db/mysql.php on line 1413 geri gelip değişiklik yapıyorum falan hep aynı. atmamış gibi gözümüküyor, ama aynısından var diyor. acaba çok uzun bi topic mi oldu nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 iyiki bi resim koyduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 acayip bişey oldu, son mesajlardan görebiliyorum, hakkaten yüzelli kere gitmiş mesajlarım, ama tıklıyorum açsın diye. yok diyor. lan durduk yere spamladık, sorun bende sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 ee patlasın artık acaip şişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 abi eternalus spamlıyor dediniz ya, görebiliyo musunuz siz? bende en son lidrielin mesajı görünüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 nasıl çalışmıyor yahu? sağlam. sizin içiniz çürümüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 albüm bende de en son lidriel görünüyor. güncel mesajlardaki şeyler çıkmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 güncelden baktığınızda gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Fatal error: Allowed memory size of 167772160 bytes exhausted (tried to allocate 8208 bytes) in /home/patix/forum/public_html/include/db/mysql.php on line 1413 sanırım albüm topici yeteri kadar doldu, yenisini açmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 artık kaldıramıyo dicem de paticikfm daha büyük. gerçi albümde de resimler filan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Resimlerin thumbnail hali duruyo serverda büyük ihtimalle o yüzden patlamışş olabilir. birimiz nedanko ya mesaj atalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 167772160 bu rakamı iki kez 1024'e böldüğümüz zaman, yani megabayta çevirirsek, tam 160 çıkıyor. bir rastlantı değil sanırım, sınır varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 kingpin said: nasıl çalışmıyor yahu? sağlam. sizin içiniz çürümüş. denedin mi? dene bi mesaj atmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 roket adam said: albüm bende de en son lidriel görünüyor. güncel mesajlardaki şeyler çıkmamış aynen. lidriel bişey yaptı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Albüm #2 açayım, trend olayım, marka olayım istiyorum ama ilk aldümün halledilme ihtimali ve benim ortada mal gibi kalma olasılığım var. Ayrıca iç diyaloglarımı public yapıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 açtılar bile xunn xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 ben kendimde o potansiyeli hiç göremiyorum ya. hep bu fırsatları kaçırıyorum. mesela antimodes var ya, diğer albümü açan. ezberledim adamın suratını, o arkasındaki kızla beraber. favori konularımdan tıklayınca direkt o çıkıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Fatal error: Allowed memory size of 167772160 bytes exhausted (tried to allocate 8208 bytes) in /home/patix/forum/public_html/include/db/mysql.php on line 1413 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 ABİ KORKMAYIN! gerkli girşimlerde bulundum, oraya iki tane süper resim koyucam, böylece her giren onları görücek! benim değil korkmayın. sürpriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 scarlet koy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 EVET MÜMKÜNSE İLK AÇAN KENDİ RESMİNİ KOYMASIN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar