sir Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 fedaykin, o bedelleri "vatansever" kişiler ödemiyo işte, yine gariban halk ödüyo. ama "vatansever" kişiler halk adına karar verme yetkisini, doğrudan kendilerinde buluyolar. halk artık bu bedelleri ödemek istemeyince de "cahil" oluyo, "teslimiyetçi" oluyo vesaire.. ged, sen zaten senin gibi düşünmeyenlerin hepsini kategorilemişsin, biz ne desek boş. görevde olanların bu olayla bağlantısı yok, zaten ergenekonun amacı bizzat darbe yapmaktan çok, darbe ortamını oluşturmak ve gerisini orduya bırakmak. bana öyle geliyo ki ordu da bunun farkında ve o yüzden bu örgütün çökertilmesine (içinde paşalar da olsa) izin vermekte. yoksa kendi içine kadar uzanacak bi operasyona göz yumacaklarına ihtimal vermiyorum. pekaziz, dünyaya hala 80 yıl önceki gibi "emperyalizm ve anti-emperyalizm" çerçevesinden bakmaya çalışırsan, beni de anca mandacı olarak görürsün tabi. belki de ingiliz muhipleri cemiyetine mensubumdur kim bilir.
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Dünyada 20'den fazla ülkede şu anda iç savaş veya doğrudan savaş varken beni 80 yıl öncesinin aklına sahip olmakla suçlaman komik tabi. O zamanlar dünya kitaplardaki gibi bomboktu, 2. dünya savaşı filan. Şimdi devir değişti globalizm, küreselleşme aldı gidiyor tabi. Süpersin sir. Dünya'da hiçbir şey değişmedi. Çıkar atgözlüğünü diyeceğim de sende önünü bile göstermeyen gözlük var. Tayyip yalakalığından sonra Amerikan goygoyculuğuna da başlamışsın. Yukarıda Tayyip'le ilgili fantezini yazmıştım. Eksik kalmış, yanına Amerikan kartalını da ekliyorum, erkek hem o.
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 sir said: türk faşistlerine iki çift laf ""Bize Putin gibi eli sopalı bir önder lazım" ha? O sopanın ucunu böyle dokundururlar işte adamın bir tarafına... Size "çılgın Türk" diye gaz verdiler, gerçekten çılgınlık etmeye kalktınız. "Akıllı Türk olalım" dedik, aldırmadınız. Mezar taşlarını koyun mu sandın, de bre Hasan, ittifak değiştirmeyi oyun mu sandın? " Biz yazsak yuh nasıl forumda böyle konuşursun derler. Adam gazetede köşe yazarı :D..
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 sir said: ged, sen zaten senin gibi düşünmeyenlerin hepsini kategorilemişsin, biz ne desek boş. görevde olanların bu olayla bağlantısı yok, zaten ergenekonun amacı bizzat darbe yapmaktan çok, darbe ortamını oluşturmak ve gerisini orduya bırakmak. bana öyle geliyo ki ordu da bunun farkında ve o yüzden bu örgütün çökertilmesine (içinde paşalar da olsa) izin vermekte. yoksa kendi içine kadar uzanacak bi operasyona göz yumacaklarına ihtimal vermiyorum. iki cumle birbirine ters önerme. birbirlerinin tümleyenleri hatta. yazdigin ilk cumleyi ikinci cumle ile curutuyorsun , ayni sekilde ikinci cumle ile ilk cumlenin dogru olmadigini ispatliyorsun. yaman bir celiski
sir Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 ben ergenekonu tsk'dan bağımsız bi örgüt olarak ele alıyosam, doğru? bi çelişki göremedim? bu noktada ergenekon, orduyu bir darbeye kışkırtmaya uğraşıyo, ama ordu darbe yapmayı uygun görmediği için, bu kışkırtmanın da susturulmasını istiyo, bi nevi devlet içi hesaplaşma yani. goralı için de özür diledi engin ardıç zaten sonraki yazıda =)
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 sir said: goralı için de özür diledi engin ardıç zaten sonraki yazıda =) Dur dur bende özür diliyim. Özür dilerim. (post kasar gibi oldu idare edin :D)
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Gitmeyin sirin üstüne, pamuklara sarıp sarmalayacaz onu biz. Memlekette fazla yok böylesi.
Horizon Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 said: Senin gibi zengin ama şerefsiz olacağımıza fakir ama gururlu olabiliriz şeker oğlan Drakkahn , sizin oralarda konuşurken karşındakine şerefsiz mi diyorlar ? Yoksa bu senin seviyen mi ?
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Horizon said: said: Senin gibi zengin ama şerefsiz olacağımıza fakir ama gururlu olabiliriz şeker oğlan Drakkahn , sizin oralarda konuşurken karşındakine şerefsiz mi diyorlar ? Yoksa bu senin seviyen mi ? Fakir ama gururlu - zengin ama şerefsiz Kalıp bir kelime tadında. Sen nasıl algılıyorsan öyle aslında. Sir de herkese gururlu gururlu diye konuşmuyor mesela, ama biz öyle algılıyoruz. Bu senin seviyen mi derken de şunu söylemeliyimki sizinle konuşurken sizin seviyenizde konuşuyorum. Herkese böyle değil tabi ama naparsın be hori seninle anlaşmak için böyle oluyor... İdare et genç.
Horizon Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Peki , anladım ben seni. Ego yapmana gerek yok seviye ortada.
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Bu ego dediğin Lego gibi bişi mi? Herkes yapabiliyo mu? Bunları bilmen beni şaşırtıyor Hori, zeka seviyenin ölçülebilir boyutlara ulaştığını bilmek bilim adamlarını heyecanlandırdı :D
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 sir lafı dolandırma da bu 5 milyon belgenin içeriği hep böyleyse ne diyeceksin? bu kadar içi boş bi suçlama bu kadar komik iddia ve delil gördün mü sen hayatında? http://www.hurriyet.com.tr/gundem/9370324.asp?gid=233&sz=73683
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Balbay yalan söylüyor, doğrusunu bi Taraf'ınızdan okuyun.
sir Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 daha komik iddianame için bkz akp kapatma davası
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 sir said: daha komik iddianame için bkz akp kapatma davası bak hemen dondu. "ama onceki hukumetler" tipi mesaja geldi :)
sir Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 valla bu iddianameyi hala görmedik, sorulan soru "bu kadar komik iddialar gördünüz mü?" olduğu için ben de bunun cevabını verdim =)
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 AKP'nin iddianamesi heryerde mevcut, gidip okuyabilirsin. Okuyabildiğin ve okuyamadığın iki şeyi karşılaştırıp ikisi de komik diyebilmek mandacı fetoculara mahsus tabi. sir, inan artık kimse umursamıyor seni. Ama saçmalıklarını hergün değer verip vaktimizi harcadığımız bu forumda okumak insanların midesini bulandırıyor.
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 İtiraf ediyorum, post kasıyorum ben sirle.
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 ben umursuyorum karsit gorusten yazanlar arasinda bir sam e birde sir e deger verip okuyor cevap yaziyorum su forumda geri kalanlar militanliktan veya ozentilikten oteye gidemiyorlar
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Powerpointle darbe planı yapmışlar. Atv birinin şakşakçısı olduğundan hemen bulmuş. Cd falan teslim edilmiş ki gösteriyor adamlar. Efenim mitingler yapılacakmış, darbe sempatik gösterilsin diye ışık açma kapama eylemleri yapılacakmış, yok efendim ekonomi kötü diyerek hükümet kötülenecekmiş... Bunlar nedir farkında mısınız? Eleştiren herkese "darbeci" sıfatı yapıştırmaktır. Miting yapılmasını, tepki gösterilmesini, hükümeti eleştirmeyi teröristlikle eş gösterme çabasıdır. Boş işler.
sir Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 viktor +1 =) pekaziz yetemiyosan cevap verme ya, yorma kendini bu kadar. ayriyeten medya olmadan darbe yapmak epey zor. hadi eskiden bi trt vardı, basıyodun oluyodu, şimdi ciddi bi kamuoyu yaratmak gerekiyo. yaratılmak istenen bir psikoloji var darbe olması için, o da "eyvah, ülke elden gidiyo, laiklik gidiyo, ordu gelsin yardım etsin plz" ayarında bişey. buna ek olarak sokak çatışmaları, ardarda şiddet ve terör eylemleri, bütün bunlar halka "ordu gelsin, yönetime el koysun, güvenliği sağlasın" dedirtmek için yaptırılmış, şeklinde yorumlar var. eleştiren herkese darbeci yaftası yapıştırılmaz, ama hukuku çiğneyen, yok sayan, sadece kendine işleten herkese bu yafta yapıştırılır. o powerpointler de yine ilgili kişilerin bilgisayarlarından çıkmış belgeler, yani daha ne napsınlar bilmiyorum ki..
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Arkadaşlar ben döndüm. Hayır, Bülent Ersoy gibi bi ucube olmaya karar vermedim. Siyasi olarak döndüm. Artık Tayyipçiyim elhamdülillah. Siz bizim demokratik haklarımızı elimizden almak için uğraşırsınız ha. Emekli atanmışlar toplanmışlar, darbe planları yapmışlar vay terbiyesizler sizi. Bu 25-30 kişilik terör örgütü aha bugün izinsiz gösteriler düzenleyip ortalığı kana bulayacaklardı, hepsi bilgisayarlarında powerpoint sunusu olarak yazıyor, neden powerpoint bilmiyorum, açın bakın, o bilgisayarların hepsi atv'nin elinde şu an. Nasıl yani diye sormayın, birileri sızdırmış, valla biz vermedik. ATV sevgili başbakanımızın diye bu bilgiyi yüce iktidarın sızdırdığını, orduyu, vatansever geçinen terbiyesiz kemalistleri tu kaka göstermek istediğini falan yazarsınız siz şimdi. Hem ne var yani hükümetin özel kanalı olamaz mı? Bu 25-30 ihtiyarı sürüm sürüm süründürecez, bunlar da ölene kadar, artık kanser mi olur, tansiyon mu olur, onu bilemem. Ama bunun sonuna kadar gidecez, Taraf'ta yazdığına göre kırıkkale orduevinde de 3 emekli paşa varmış, onları da alıp gelecek şimdi bizimkiler. O zaman ergenekon tamam olacak, iddianameyi de bi ara yazacaz. Zaten bizim demokrat basınla elele verdik, her gün her birinden 8-10 sayfa haber, 5-10 köşe yazısı alıp iddianameyi paşalar ölmeden yazacaz. Türkiye'nin normalleşmesi, demokratikleşmesi için önce herşeyin bizim kontrolümüze geçmesi gerekiyor. Biz önce bize karşı kim varsa, artık gözünü korkutarak mı olur, hapse atarak mı olur, bi tasfiye edelim de demokrasi o zaman güle oynaya gelecek. Türkiye'nin en büyük düşmanı kemalistlerdir, bu köhne zihniyeti memleketten kovacağız. Küreselleşmeye karışıp devletin elinde ne var ne yoksa satıp hafifleyecez. Bütün KİT'lerden kurtulacaz. Yabancı sermaye gelsin diye domal...domates suyu ikram edecez gelene. Kahrolsun ergenekon, yaşasın müşriklerle yapılan bedir savaşı! Yav bugün de bi liboş rpg'si yapayım dedim, kötü mü ettim.
sir Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 işte otoriter zihniyetle liberal olmaya çalışınca olmuyo =)
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Merak etme fetocu ve akpli olman sadece sana ve benzerlerine uyuz olmamı gerektirmiyor. Farklı noktalarda olsa da Viktor da çoğu noktada tam karşımda :) Güzel bir uyum sergilenmiş ama burada. Bahçeli havası sezdim: Cumhuriyet yıkılırken bile tarafları sakin olmaya çağırıyor B)
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 AKEPE KARŞITIYSAN DARBECİSİN, ERGENEKONCUSUN, OTORİTERSİN !!BİR1!! sir said: işte otoriter zihniyetle liberal olmaya çalışınca olmuyo =) Niye yav, olmamış mı? Sizin gibi yazdım işte.
Öne çıkan mesajlar