Baluu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Arda dan 10 numara büyük Ümit Karan var, çekemesem onu çekemem. Fenerli olmak ile alakası yok bunun. Bunun maç boyunca maçı izlemek ile alakası var. Ben arda'dan etkili bir futbol göremedim. Ayağında top tutan pas yapan orta açan bir arda göremedim. 2 tane gol attı. O kadar. Semih de attı. Semih kral mı ? değil ? Ronaldo'yu almamışlar 23'e. Arda'yı tartışıyorsunuz. o 23'de orta saha mevkisinden çıkarıcağın ve yerine arda'yı monte edebileceğin 1 kişi var mı ? YOK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Arda turnuvanın oyuncusu seçilse hile hurda var dersin Baluu anladık bunu artık savunma yapma yani bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 kazim>arda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Baluu said: Arda dan 10 numara büyük Ümit Karan var, çekemesem onu çekemem. ardayla ümiti nası kıyaslıyosun >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 pardon siz 2 sayfa boyunca neyi tartışıyorsunuz harbi? anlamaya çalışıyorum ama olmuyor. ulan olmuş bitmiş olay ardaymış hamitmiş neyi değiştiriceksiniz? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 saçmalık kesinlikle hele ronaldo alındıysa, bu işleri yapan adamlar bu turnuvadan 1 tane maç dahi izlememişler listeden bakmışlar parlak isimleri yazmışlar direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 okuyarak cevap verin yahu. ronaldo'yu almamışlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Ardalar yesin seni Baluu, yeter milleti kışkırttığın. sus allasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 he he, bak işte bunu beklemiyordum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 heuhue baluu git temiz hava al :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 hamit doğru olmuş bence orda olması gerekiyordu ancak arda ve semih'in aynı şekilde olması gerekirdi. hatta arda'yı nereye koyalım demişsiniz fabregas yerine net koyarım. kanat filan diye ayırmamışlar sanırım ondan koyuyorum oraya. fabregas rusya maçı harici etkili bir oyun oynamadı bana göre. arda'nın takımına katkısı daha fazla olmuştur. semih'i pavlyuchenko yerine koyarım. tamam iyi güzel forvet kendi yarattı ama çok kaçırdı. semih'e bakarsak hepsi zor pozisyonlarda takımına hayat veren 3 tane gol attı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 toggie said: tutamaması diyecektin herelde mani. kaybettigi topun haddi hesabı yoktu, hamit girene kadar arda coktan girer bu listeye. ki zaten bir cok kurulusun altın 11 ine girdi. bazı fanatik fenerliler cekemiyor. kimmiş bu fanatik fenerliler çok merak ettim. bide arda iyiydi ama listeye girecek kadar değildi. öle rahat rahat o listeden arda için çıkarabileceğiniz adam yok. eminimki o listeyi zaten oynadığı maçlarda göz önüne alarak yapmışlardır. arda gereksiz yere sarı kart cezalısı oldu ne yazık ki. bizim futbolcumuzda kronikleşen artık hakeme itiraz edip sarı kart görme olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Sionko'yu da ekleyebiliriz bu listeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 arda hakeme itirazdan sarı kart görmedi. arda en az hamit kadar faydalı oldu. listeden cıkarılabilecegim de bi dünya adam var. fanatik fenerlilere gelince, onlar kendini biliyor, sen bilmesen de olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 buffonun neyını secmısler yaw :S romanya macında penaltı kurtardı dıye adam yıne goklere cıktı. hollanda maçında tel tel döküldü bu adam. bosingwa da ne yaptıda bu kadroya girdi ? sirna yokmu ben mı goremedım ? bana gore turnuvanın en iyi oyuncusuydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Srna'yı Rossetti teselli ediyormuş en son Floransa'da bir pubda görmüşler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 21 beni derinden yaraladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 fizban said: 21 beni derinden yaraladı. X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 AHAHAH BETON Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 abiiiiii adam rekor ahahah takdir ettim yalnız ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 bence en iyi kaleci tuncay olmalıydı.ü Turnuvalar tarihinde gol yemeyen tek kaleci olarak tarihe geçti. hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 semih'in olmaması mantıklı. hayvan gibi etkili olmadı. öte yandan ballack'ın olması çok manasız. ne türkiye maçında ne de ispanya maçında adını duymadık. hele bizim maçta aurelio nasıl kitlediyse 90 dakika duymadık. sergio ramos yok ona şaşırdım. grosso da fiziğine göre ilginç bir bek o da olabilirdi. arda da olabilirdi illa gol atması gerekmiyor. geriden top alarak inanılmaz bi yükün altına girdi ve başarıyla çıktı. o maçlarda mal mal top da şişirebilirdik. marchena da heralde kendini aştı turnuvada pek izlediğim bi adam değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Ramos şu ilk 23'e giremedi ya helal dedim. Aynı şekilde İtalya'nın en iyisi Chiellini de,hani Chiellini'yi anlarım pek ilerleme kaydedemedi takımı turnuvada ama Ramos yerine aynı pozisyondan Lahm,Bosingwa falan varsa HMMM derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Baluu said: Türkiye'den seçmeye kalksan zaten bi hamit vardı ? kimi seçiceksin ki? 1 kişi seçmişler işte.aurellio var ki ballack'ı shadan sildi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar