Killer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 hamachiden yapmak isteyen öm atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 oho şimdi onun installını beklicem karekter aççam falan ohoo zor iş ya. onun yerine diablo 3 ü beklerim. asdsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 valla millette bu gaz varken diablo 2 5 güne falan biter =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 doru dion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 eve gidince torrentden halledip indireyim :D 1-2 güne hazır ederim, oynarız :D sınırsız baal run atarız ohş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 22 yapıp akt 2ye geçtim ben, hamachi falan dönerse öm plx. akt 3 de cavern aramaktan baymazsam oynarım gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Lv.50 civarı javazonum var çok imba nightmareda reskill yiyorum /players 8 ile görüşürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 bana en baştan başlıcaklar lazım.sizin seviyenize gelince devam ederiz beraber sdgsk. bu arada cdnin arkasaında bi siyah leke gibi bişey vardı taktım cdyi çalışmadı arkasını kolonyalı pamukla sildim çalıştı yükledim.herşeyi hazır olan varsa öm plx ayrıca dl programları olmayan arkadaşlar için link koyabilirseniz buraya güzel olur.madur olanlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 mininova ftw euhe ben yarın başlayabilirim ancak :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 ya ben de milleti cağırıyorum ama 2 3 güne tatile gidicem sldgömdf.neyse çok ateşli biri çıkarsa 2 güne de biter lasz vp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 15 level'mı ne necromancer var oynamak isteyen öm pilis. hatta eski bi hamachi ağı vardı ona gelin ben hala duruyom onda. heh buldum: ağ adı: patid2 şifre: mahoni edit: hatta bitane editsiz yapılabilinicek en güçlü hammerdin var duel atmak isteyen gelsin valla imansız 17k vuruyo indiriverir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 lan ben 3.questi bitiremedim yardım etsenize paladin im var lvl10 dark wood da ville lancer lara ölüyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Hamachi birşeyler olursa ben katılırım.Ö.m flaan atılabilirse.Herhangi levelda karakterim var her biri farklı farklı.Her şekilde oynayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 bLackcha0s said: lan ben 3.questi bitiremedim yardım etsenize paladin im var lvl10 dark wood da ville lancer lara ölüyorum :( gir verdiğim hamachi ağına yardım ediyim ağ adı: patid2 şifre: mahoni yada yeni bi hamachi ağı varsa ona giriyim ben söylede :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 YENİDEN BAŞLAYN YOK MU ???? oyunu açtım da müziği resmen tüyleri diken diken edio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Dayılar bu oynama işini hemen bırakmayın da boş vakit olunca geliim ben de dfjhdfkg Yeni de açarız sorun diil sdfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Killer said: YENİDEN BAŞLAYN YOK MU ???? oyunu açtım da müziği resmen tüyleri diken diken edio YAHU CAPSLA YAZICAANA GİR ŞU LANET HAMACHİ AĞINA DA BAŞLARIZ GEREKİRSE! dimi ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Somebody help me hamachi kurucam var mı bi versiyonu falan fistan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 googleda hamachi diye arat indir, düşük versiyonsa kendisi update eder zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 btw hangi versiyonu oynuyonuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 bende 1.12 yüklü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 1.12 yüklü bende de hamachi oynayalım toplanıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 1.12 no-cd exe lazım fsd. biriniz rapidleyip falan pmlerse akarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Netten diablo 2 satan bir yer var mı ya dnr larda felan kalmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Xo said: 1.12 no-cd exe lazım fsd. biriniz rapidleyip falan pmlerse akarız. www.gamecopyworld.com ama firewall açıp gir yokmsa direk gg olur makinan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar