rainfall Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 necromancer hıde'iken petlerı gønderıyo øluyosun. Casterlar atlardan cast yapıyo. pvp buglı,healer> all classes. pvp guya kombolarla skill gerektiricekti , etrafinda sivri sinek gibi dønüyor millet. craft sectinmi geri dønus yok,nerdeyse hicbiri duzgun calismiyo Tradehouse her yønden buglı. sehrın ıcınde gorunmez duvarlar. appewntice lvl 20 ler lvl 80 zonelarda lvl kasiyor80leri zergliyolar.
rainfall Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 daha konusursam hos olmayan sozler cıkacak. ama grafıkler ve mountlar fena degil .
Thebestfb Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Grafıklerı pes2008 kadar guzel :P Guzel yaz gecelerını berbat etmek ısteyen herkese tavsıye edıyorum bu oyunu bende
rainfall Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Yunanistanin futbol maclarini izlemek bu oyunu oynamaktan cok daha eglenceli
Thebestfb Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Oyunu oynayana kadar evdekılere cay demlesenız cok daha ıı olur en azından bı hayır duası alırsınız...
rainfall Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Oyunun atmosferi cok guzel cunku oksijen war.
Thebestfb Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Patıcık forumları oyundan daha eglencelı. Forever Pati!!!
rainfall Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Thebestfb said: Patıcık forumları oyundan daha eglencelı. Forever Pati!!! +1
bozkurtt Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 bikaç arkadaş daha toplansaymışınız daha ii kötülermişiniz oyunu bnce seven oynar sevmeyen susar olay budur
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ BELKİDE SUPER MARIO OYNAMALIYIM QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ EN İYİSİ SEK SEK OYNIYAYIM QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ
rainfall Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Mighty_THoR said: QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ BELKİDE SUPER MARIO OYNAMALIYIM QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ EN İYİSİ SEK SEK OYNIYAYIM QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQBen sana strıker ı onerıyorum pas ve şut aynı tus :)
allezz Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 tepki koymanın da adabı olmalı. Q tuşun çalışıyormuş öğrendik.
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 önemli olan ne işe yaradığını öğrenmeniz
Uzun Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 rainfall said: necromancer hıde'iken petlerı gønderıyo øluyosun. Casterlar atlardan cast yapıyo. pvp buglı,healer> all classes. pvp guya kombolarla skill gerektiricekti , etrafinda sivri sinek gibi dønüyor millet. craft sectinmi geri dønus yok,nerdeyse hicbiri duzgun calismiyo Tradehouse her yønden buglı. sehrın ıcınde gorunmez duvarlar. appewntice lvl 20 ler lvl 80 zonelarda lvl kasiyor80leri zergliyolar. Wariorlar atlardan vurabiliyorda mageler neden buyu yapamasin at uzerinde ? PvP Puglu demek cok genel. Healer tum class lardan ustun diyorsan sana sadece sen oynamayi bilmiyorsun derim. Su anda lvl 80 bir assasin olarak lvl 80 bi mitrayi kesme oranim %60. PvP de herkes tabi yerinde durmyiacak. Git mortal combat falan oyna istersen. Oyundaki herseyi .ok atacagini bence biraz oyunuogren derim. Oyunda buglar var. Bunlar gayet normal. Sabredemiyorsan git baska oyun oyna seni tutan yok. Su anda bu grafiklerle bu kadar bug bence gayet iyi ve oyunun 2-3 ay sonra kendine gelecegine inaniyorum. Bu oyun kotu diye sartlanirsaniz tabi oyle gozukur yada oyunu tam olarak kavrayamadiysaniz. Neyse istiyen istedigi oyunu oynasin.
odiflame Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 rainfall said: necromancer hıde'iken petlerı gønderıyo øluyosun. Casterlar atlardan cast yapıyo. pvp buglı,healer> all classes. pvp guya kombolarla skill gerektiricekti , etrafinda sivri sinek gibi dønüyor millet. craft sectinmi geri dønus yok,nerdeyse hicbiri duzgun calismiyo Tradehouse her yønden buglı. sehrın ıcınde gorunmez duvarlar. appewntice lvl 20 ler lvl 80 zonelarda lvl kasiyor80leri zergliyolar. atlardan cast yapılacak ve ok fırlatılacak denilmişti. necro hide iken pet göndersin yoksa necro hide olmadan pvp serverda yaşama şansı yok pvp demek karşı karşıya geçip kıpırdamadan kombo çekmek değildir.eğer öyle olsa idi barbarian charımın karşısında guardian bile duramaz.(tek combo 3000 damage veriyor ve 4 kombosu var:)).pvp yi bilmediğini healer claslardan ve kaçıyorlar demenden anladım.pvp istiyorsan git Guild Wars oyna pvpyi öğrenebilirsin.nasıl kaçılır nasıl skiller kitlenir v.s. craft seçiminden geri dönememek kötü olmuş.fakat guild ler için fark etmiyor.guilddeki herkesin rolü belli oluyor trade house evet buglıdır.ama çok yönden kullanılamaz değil.gayette güzel işliyor. şehrin içindeki görünmez duvarları nasıl bulabiliyorsunuz anlamıyorum.oynayışınızı etkiliyor mu veya nasıl fark edebiliyorsunuz?
callawey Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 odiflame said: pvp demek karşı karşıya geçip kıpırdamadan kombo çekmek değildir.eğer öyle olsa idi barbarian charımın karşısında guardian bile duramaz.(tek combo 3000 damage veriyor ve 4 kombosu var:)). Bunda dünden bir örnek vermek istiyorum, Lvl 64 DTimle kasıyorum bi ara rest çektim tam bitti derken assasin arkadan yapıştırdı, etrafımda fırıl fırıl dönüyor adam full health ben 4de2 yi kaybettim, featlerden aldığım 2 tane stun cooldownlarım bitmiş adam dönüyo ben sabit durup zamanlama düşünüyorum tam o sırada ilk stunı çaktım cuk oturdu, direk leech life ve a soul for our feat comboları vurdumki healthim bira zdüzelsin adam yine vızır vızır dönüyo 2. stunı çaktım touch of death bi combo daha koydum bu sefer ben fırıl fırıl dönmeyue başladım ve işte şaka gibi an geldi adamda 4de 1 heaşth kaldı bende 0stam 0mana ve tam 1hp kaldı :D hp 1-50 arasında gidip geliyo derken aha öldüm dedim adam yattı sonra adamla yarım saat muhabbet ettik güzeldi falan filan gerçekten güzel bir pvp oldu ha fırıl fırıl dönmesek nolacak ? bu kadar eğlenceli olmayacaktı, o taktik yaptı ben yaptım son anda ben kazandım ve inanılmaz keyif aldım
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 allaşkına bu tip topicler kitlenmesin silinsin direk. 1 gün oynayp devamlı laf söylemekle bir yere gelinmiyor yani. oyuna alışmasını bilmezse insanalr kötü rezalet der durur. oyunda bana göre bazı eksiklilkler var. ben herkesin dediği şeylerden farklı şeyleri söylicem. 1. meslek alındı mı değiştirilmiyor. buna çözüm bulmaları lazım. mimarlık aldım aptal gibi değişmediğini sonradan öğrendim kaldım şimdi. gemcutter olmak vardı. gemlerimi satıp para kazanıyorum o ayrı konu :D 2. karekterde değişiklik yapma imkanı olmalı. ne biliyim saç biçimi sakal saç rengi gerekirse dövmeler filan. olursa bence çok güzel olur. parası neyse veririz ahah tek sorun birde bir yerden bir yere giderken ki eğer 4 mekan değiştiricekseniz yandınız. at filanda fayda etmiyor. ama insanlar yolu buldu. gidip birine kill me diyip gitçekleri yere yakın res pointe res lenip yola devam ahah ben eğleniyorum valla. sadece şehir içinde beni attan düşüren tiplere uyuz oluyorum. bide şu female karekter bugı düzeltilirse oo yeah
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Female bugı büyük oranda düzeldi galiba. Yani geçen haftaya göre baya artış var dmg olarak.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Absolut said: Female bugı büyük oranda düzeldi galiba. Yani geçen haftaya göre baya artış var dmg olarak. bende diyorum nasıl bu kadar kolay öldürdüm benden level olarak yüksek mobları dedim. ahaha doğrudur valla. yani dün akşam "oh be artık öldürebiliyorum" dedim. aynı leveldan 3 mob kesemiyordum aynı anda rezaletti. şimdi rahat kesiyorum. tabi feat lerimide değiştirdim onlada alakası olabilir biraz.
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Bende feat değişikliği olmadan lvl 47 iken 3 tane 49-50 mobu kersebildim ilk kez ve cidden demekki male karakterler ilk günden bei böyleymiş dedim içimden :)
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Absolut said: Bende feat değişikliği olmadan lvl 47 iken 3 tane 49-50 mobu kersebildim ilk kez ve cidden demekki male karakterler ilk günden bei böyleymiş dedim içimden :) benim arkadaşta barbar karekter var ve ben rahat kesiyorum demişti. male karekteri var. nasıl ya dedim. ben conq'um ben kesemiyorum sen nasıl kesersin filan diye. sonra oyunda etrafıma bakıyodum benle aynı tipler tak tak kesiyordu. ağlamaya başladım artık villa questlerinde filan. şimdi oldu dedim dün. daha ama biraz daha artması lazım olabilir. belkide tamamen düzeltilmiştir.
Szasstam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Düzeldimi? :) ne zaman fark ettiniz düzeldiğini? ben dün fark görememiştim birde patch yedik miki düzeldi? heyecanlandırmayın adamı böyle şeyler söyleyip. gerçi dün villa questlerde birgün önceye göre daha rahattım sanki ama olsun genede emin olamadım. birde işteyim deeneyemiyorum ühühü
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Benim fark etti dediğim gelen en son patchten sonra yani persembe gelen patch ile. Kendi charımda gözle görülşür fark var birden çok mob keserkenki DMGda. Bu arada assasinim yani en ufak değişikliği fark edebilecek bir sınıf :)
Szasstam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Birgün önce dediğim zaten çarşamba falan benim :) iş yüzünden şehir dışındaydım hatta bu ara o kadar yoğunumki düne kadar villa questleri yapıp çıkıyorum ertesi gün girdiğimde tekrar yapıyorum 50-52 arasını direkman böyle geçtim ;) Ama dün ilginç bir şekilde 4 mobu kestim bir mini bossda dahil kendi levelim allah allah diyordum eskiden 3 moba yatıoduk ne oldu diye ;) DT olarak gerçi damage öylede böylede ezik ama bekliyoruz patchliceklermiş bizide :P
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Sanıyorum ki bu başlığı açan ve ona destek olan arkadaşların ilk mmorpg deneyimler age of conan.. Bütün bugüne kadar çıkmış mmorpglere bakın ilk 5-6 ay boyunca bugdan geçilmez. Bazılarında bu buglar çok büyük ve oyunu oynanmaz hale getirebiliyor, bazılarında ise daha ufak ama rahatsız edici olabiliyor. Örnek vericek olursak, ne kadar wowdan örnek vermekten nefret ediyor olsamda şu an piyasanın gurusu olduğu için ondan veriyorum. Oyun çıktıktan sonra yaklaşık 1-2 ay boyunca ve bütün closed ve open beta boyunca oyundaki bütün fear engineler unbreakable'dı ve diminish yoktu. Bu demek oluyor ki, sen o kadar skill kasıp, timer kullanıp poponu yırtıyorsun ve bir warlock sana fear attığı anda 30 sn karakterinin kontrolunu kaybediyodun ve bunu defalarca yapabiliyordu. Bu olay yüzünden ben kasamın power tuşunu kırmıştım, aynı şekilde frost shock diminishleri de çalışmıyodu, sanırım oyunu bilenler bunun ne demek olduğunu anlayabilirler. Uzun lafın kısası bütün mmorpg oyunlarında denge ve bug problemleri yaşanır, alışıla geldiktir, beklendiktir. Eğer siz sanıyoduysanız ki ben parasını verdim bana mükemmel oyun vericekler hiç hatasız, sorunsuz, mükemmel dengeli, siz mmorpgden anlamıyorsunuz demektir. Ki age of conan tamamen farklı bir olay. Adamların oyunu erken çıkardığını herkes biliyor, siz bunu bile bile aldıysanız elinizi taşın altına koydunuz demektir. Eğer bilmiyoduysanız araştırma yapmadan oyun alıyosunuz demektir. Sonuç olarak, olduğu ve olacağı budur. Forumlarda amaçsız ve gereksiz 123*12 tane flame başlığı açarak oyunun düzelme sürecini hızlandıramazsınız, veya burdaki oyuncuları oyundan soğutup funcom u çökertmezsiniz. Amaçsız şekilde sinir bozarsınız sadece, bölüm yöneticisi neden izin veriyor anlamışta değilim. Başlık tamamen yıkıcı, hiçbir yapıcı tarafı yok. Oyun eleştirmenin adabı vardır, sizin ki öldürmek, ezmek. Madem oyunu alırken araştırma yapmadan aldınzı ve hiç mmorpg önceden oynamadınız, o zaman bu hatanızı forumlarda bilgisiz ve amaçsızca başlık açarak tekrar etmeyin. Ara verin, başka oyunlar oynayın fix gelene kadar, o da mı mantıklı gelmedi, accountunuzu satın. Bu forumlarda herkesten çok ben oyun eleştirmeyi seviyorum belki, bakınız warhammer başlığına gördüğüm hiçbir hatayı boş geçmem, olsun böyle olsun demem, ama yapıcı eleştiriyle veya yıkıcı eleştiriyle, sizin yaptığınızın hiçbir alakası yok. Bu bilğiniz flame. Gereksiz, anlamsız. Uğraş bulun kendinize.
Öne çıkan mesajlar