KingOfLoss Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Akhlaur said: KingOfLoss said: Dövme şöyle kötü böyle kötü diyosunuz, peki, öyle olsun. Carebox. Seviyosam size ne allahaşkına, yol alın. Sana işkence sanki. Sana yakışmış zaten canım estafrullah. Ben yaptırmadım, xunn yaptırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Hmm kusura bakma o zaman tavrından dolayı dövme sende sandım.O zaman ona yakışmış.Ama eminim sen yapsan sana daha çok yakışır.Tekrar etmeyelim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Abi şeker gibi adamışsın sende, ayar veremiyoruz agzımızın tadıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Olm resim koysanıza. Yoksa o kadar kötü mü oldu :evilgrin: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 no sakal, no kral. ss koyamazlar (sakallı)yüzleri yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Yeni birşey yok, ikinci seans için önce iyileşmesi gerekiyor. Kabuk bağladı gibi şu an zira. Evet renkli olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 KingOfLoss said: Ben yaptırmadım, xunn yaptırdı. haah tızooort efekti geldi arkadan pek güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Emin olmadan yaptırmamak lazım. Konumuz dahilindeki dövmeyi yaptırabilecek büzük varsa şüphesiz ki arkadaşımız emindir, sakal makal ondan beklememiş olabilir. Güle güle giysin o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Pics or didn't happen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar