Bone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 wow ile diablo birlessin, tauren ile diablo grindleyelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 tauren ile diablo grindlemektense, diablo ile gnome grindlemeyi tercih ederim - ahmet bloodhoof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 ha evet bak cok zevkli olurdu o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 wow ile starcraft'ı birlestirdiler. diablo acıkta kaldı. http://www.starcraft2.com/features/terran/taurenmarine.xml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Niye boyle bisey yaptilar saka mi bu yoksa ciddi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 çok alakasız olmuş tauren marine bence, cidden =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Espri olduğunu anlamak 2 saniyemi aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 ben 2 saniye bakmadım girdim baktım tauren vidyosu var peh dedim kapadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 DiadanLocke said: Niye boyle bisey yaptilar saka mi bu yoksa ciddi mi? ciddi. artık tauren marine ile oynuycaz terran olarak. zerglere gnome scourge, protosslara orc zealot geliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Pehey pehey bazı insanlar sanırım blizzard'ın 1 nisan şakalarını bilmiyorlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 lan kekleseydik biraz ne hemen soyluyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Tyrael gidici bence yeni artwork koymuslar ve su iki resme bakin: Boynuz gibi zirh var sanki ve 1. resimde kanatlari alev seklinde. Ayrica 2. Duriel'imiz geliyor sanirim :) Mistress of Pain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 isim sıradan duruyor, normal mobdur herhalde? uther'i öldürdüler işte tyrael'i de heba edecekler, şerefsiz blizzort. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 gromla fenix guttu o zamanlardan beri kusum ben blozzorta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 basından beri soyluyorum tyrael'dan bi yamuk bekleyin diye :) hos kesin bisey yok ortada ama, karsımızda olması buyuk olasılık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Sam said: isim sıradan duruyor, normal mobdur herhalde? uther'i öldürdüler işte tyrael'i de heba edecekler, şerefsiz blizzort. (:P) lord of terror, misteress of pain falan gibi bi isimde olabilir aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 toggie said: basından beri soyluyorum tyrael'dan bi yamuk bekleyin diye :) hos kesin bisey yok ortada ama, karsımızda olması buyuk olasılık. bence bi şekilde kendini feda edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 tyrael candır. yapıyosa bi bildiği vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Diablo 3 ü orjinal paket alıcam ve max 500 ytl ye kadar bi limitim var. ha elbette okadar olmicak fiyatı biliyorum ama anlatmaya çalıştığım şey kaç para olursa olsun sahp olmak için herşeyi yaparım. D3 yani okadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 orjinal diablo 1 kutu alalım sana :D iştahını biraz kapatır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Cuce said: Sam said: isim sıradan duruyor, normal mobdur herhalde? uther'i öldürdüler işte tyrael'i de heba edecekler, şerefsiz blizzort. (:P) lord of terror, misteress of pain falan gibi bi isimde olabilir aslında O dokuzlunun içince tek bağyan Andarieldi o da gg zaten..normal mob bu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 little boss olabilir belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 acıklandı! durielın yavuklusuymus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Nasıl sex yaptıklarını düşünmek istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 erkek deamonspaw, on uzuvlarını birbirine sürterek kur yapar, eğer bu sesi duyabilicek yakınlıkta cifleşme döneminde bir dişi deamon spawn varsa sadece erkek deamonspawnların algılıyabiliceği bir fermon salgılar. cifleşme uzun ve ve erkek için yorucudur. Bunun sebeplerinden biride dişi'nin cifleşme sonunda erkeği yemek istemesi be erkek deamon spawn'ı bilerek yorması, öle durup hiç bişi yapmaması bütün işi erkeğin yapmasıdır. Erkek deamonspawnın hayatta kalması büyük ölcüde frost aura'nın lvl'ana ve dişinin yakın zamanda öldürdüğü kahramanların üstüne thwaing potion olup olmamasına bakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar