SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 aquila said: abi diablo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 saolun arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 diablo tank, healer? http://weknowmemes.com/wp-content/uploads/2012/01/dafuq.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 oha senarious bir üstteki mesaj alıntılamış dafuq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 I am 12 years old and what is this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 -Nae said: Şuan max olan player sayısının ileride artabileceği ile ilgili bir bilgi geldi mi hiç? Ve neden 4? Ne gibi bir handikapı oluyor sayının artmasının? ben zannetmiyorum pek ya. ortam daha kucuk gibi diablo 2ye gore. bu ozellikle 4 kisi oynayinca farkediliyor. 8 sigmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 -Deno- said: oha senarious bir üstteki mesaj alıntılamış dafuq eee adam en kısa ve en öz biçimde anlatmış durumu. Alıntılamayayimde ne yapayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 "Tatar Ramazan" said: Ya betayı oynayanlar bilir, çok karambol olmuyor mu coopta? Yani wowdaki falan gibi tank-healer-Dps her packten önce bir planlama falan yok anladığım kadarıyla, önden giden dalıyor zaten tonlan mob geldiği için tam karambol gibi geldi bana bugün oynadım da biraz. Yani her zorluk seviyesinde ve her bölümde böyle mi olacak haldır huldur?? ilk kez diablo oynayan masum köylünün dramı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Bu hafta open beta varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 EVEEEEET :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Hani vurmayın adam öldü olacak ama ibret alınsın diye aquila said: abi diablo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Sparkcaster said: Bu hafta open beta varmış Pre Purchase yaptıktan sonra oyunu indirmiştim battle.net'ten ama yüklenemiyordu, onu mu yüklüyoruz yoksa beta için ayrı mı indirmemiz lazım oyunu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felern Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 An itibari ile yüklenmiyor hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Beta client indireceksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Xo said: 2011 güzel bir rakam ki 2012'ye erteler onu Blizzard :D Benim eski arkadaşım nasıl da tahminde bulunmuş o seneden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 yeter lan ne tank healer dps i wow mind fuck yaptı herkese valla. her oyunda tank healer dps olcak gibi mantalite oluştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 ben kutulu falan pre-order yapmak istiyorum da amerikda'da hangi siteden yapabilirim bunu bilen var mi? Blizzard sadece elektronik olarak satiyor galiba di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 amazon, bestbuy, newegg... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 saolasin aquila :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 newegg fln baya zor değil mi yahu? bir sürü amerikan vatandaşlarına özgü zımbırtı istiyorlardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Ben bestbuy'dan aldım, özellikle bestbuy amerikalı olmayanlar için daha kolay, kredi kartı falan filan işleri konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 kredi karti numarasi istiyo yav, ne istiyo baska? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 canının sağlığını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 betadaki achivementler tasinmiyormus. burada okudum yapayim dedim de simdi tasinmayacagini okudum mavi posttan. mantikli olanda oydu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 taşınsa ne olur, taşınmasa ne olur :) takmayın bukadar ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar