Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 DiadanLocke said: Yalniz asil konu aranlik olmasi degildi ilk basta. Bence yeterince karanlik boyle, cok isteyen olursa monitorun parlakligini dusurur sonucta. Asil duvarlarin taslarinin vs. yeteri kadar detay icermemesi. Yeteri kadar detay verilmemiş değil. Hiç detay verilmemiş. Dümdüz texture'lar. Daha o konuyla uğraşılmamış bence. Bu da ilerde değişeceğine işarettir. Detay eklemiş olsalar da kötü olsa üzülürdüm asıl. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Hadi 70 sayfa yapalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 diablo2 nin ilk bölümünü ben gerilip kapatıyodum raven hedeye gelince. bence atmosfer yine germeli hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Ehm, senin ki biraz aşırı olmuş yalnız. İlk defa gerildiği için Diablo'yu kapatan birisini duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 andariel'e giderken inner bilmemne bölümleri vardı sanırım bende orda çok geriliyodum. bide en sinir olduğum şey katedrale girdikten sonra bi alt kata gitmek için bulman gereken kapı hep en son baktığım yerde oluyodu. arcane sanctuary'de de 3. veya 4. baktığım yol hep doğruydu ne bahtsız anlar yaşadım bi bilseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Bana gore en zor boss Duriel idi. Druidimle kesememistim yeni karakter yaratmak zorunda kalmistim :) diablodan baaldan daha zor gelmisti bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 ben de necroyu bırakmıştım paso iskelete skill yatırdığım, barbar yapmıştım heh char sildiren boss duriel ya. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Aynen gittim barbar actim anca oyle indirdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Gamebanshee forumlardan bi kaç cevap derlemiş. said: Currently - while in a party each player will see their own drops from each kill. This could mean that after killing a zombie I see a sword drop, and you may see a shoulder slot item drop. Or I see nothing drop, while you got an axe. Obviously while in a group you're killing faster, and this could translate to an exponentially increasing number of drops with each additional player in your party. However, it's balanced in such a way that the drop % is pulled back a bit with each additional player (I'm simplifying it, but that's what it boils down to). This keeps it from being almost detrimental to not play with a full party, while still giving a nice increase to the amount of drops if you do. From this system it seems quite a few people got the impression that you'll never see items drop that you can't use. For instance, a Barbarian will never see a dagger that only a Witch Doctor can use. This isn't true. There is no effect, or at least no currently intended effect, to restrict which items which classes can or can't see for their respective drops. It's still intended that you could see an item that your class can't use. It's easy enough to drop the item, ask if anyone can use it, or just sell it off of course. http://gamebanshee.com/news/static/EkEVllluyEIzUMMseM.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Battlenette oynuyorum d2 =p d3 e hazırlık haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 beta tester olmayı nasip eyle ya rab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 axedice said: Gamebanshee forumlardan bi kaç cevap derlemiş. said: Currently - while in a party each player will see their own drops from each kill. This could mean that after killing a zombie I see a sword drop, and you may see a shoulder slot item drop. Or I see nothing drop, while you got an axe. Obviously while in a group you're killing faster, and this could translate to an exponentially increasing number of drops with each additional player in your party. However, it's balanced in such a way that the drop % is pulled back a bit with each additional player (I'm simplifying it, but that's what it boils down to). This keeps it from being almost detrimental to not play with a full party, while still giving a nice increase to the amount of drops if you do. From this system it seems quite a few people got the impression that you'll never see items drop that you can't use. For instance, a Barbarian will never see a dagger that only a Witch Doctor can use. This isn't true. There is no effect, or at least no currently intended effect, to restrict which items which classes can or can't see for their respective drops. It's still intended that you could see an item that your class can't use. It's easy enough to drop the item, ask if anyone can use it, or just sell it off of course. http://gamebanshee.com/news/static/EkEVllluyEIzUMMseM.php sevmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 said: It's easy enough to drop the item, ask if anyone can use it, or just sell it off of course. kim uğraşıcak onunla, zaten ne anlamı kaldı gene kapar millet. herkes ne düştüğünü görsün ama sahibi değilse alamasın işte. griye boyarsın ismini, altına çizgi çekersin her neyse alamayacaksan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 evet şimdi kapış oluyo, uniqe veya set item düşünce soruyosun ne düştü diye. böle anlamıycaz ne düştü kime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 oh mis gibi renkli renkli icim karariyordu diablo 1 oynarken aynen boyle cikarir blizz o kesin zaten saminde elinde patlar bu yazdiklari eglence cikar bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 amen to that :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 senin elinde patlasın, 50$ bayıldık aoc'a bıraktın gittin dark ile. paladin-specific kalkanlar düşer inşallah paso d3 drop size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Popeye said: oh mis gibi renkli renkli icim karariyordu diablo 1 oynarken aynen boyle cikarir blizz o kesin zaten saminde elinde patlar bu yazdiklari eglence cikar bana nerdesin yine be dopoye! Bence yukarıdaki loot sistemi güzel olmuş ben çok umursayan biri değilim ama milletin bossun dibine gidip clickfest yapması cidden sinir bozucu. Böyle olunca rahat rahat oynar insanlar bir taraflarını yırtmaya gerek kalmaz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Ya allah aşkına birisi şu Cinematic demosundaki şarkının türünü söyleyebilir mi? O türde şarkı bakacamda daha türün ismini bilmiyorum iyi parçalarını falan bırak... bi yardım edin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 öeh kimse cevap vermemiş yardım arkadaşlar ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 içinde arabik öğeler bulunduran klasik müzik mi dersin bilemedim vala, ben lod un müziğine hastayım şahsen. müzik bölümünde bunla ilgili bi konu vardı 1-2 ay önce diablo müzikleri gibin bişeymiydi ki bilemedim bi ona bak istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 turu yok onun, blizzard keşfetti onu!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 SenariouS said: Ya allah aşkına birisi şu Cinematic demosundaki şarkının türünü söyleyebilir mi? O türde şarkı bakacamda daha türün ismini bilmiyorum iyi parçalarını falan bırak... bi yardım edin pls kingdom of heavenin soundtrackine bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 aquila said: SenariouS said: Ya allah aşkına birisi şu Cinematic demosundaki şarkının türünü söyleyebilir mi? O türde şarkı bakacamda daha türün ismini bilmiyorum iyi parçalarını falan bırak... bi yardım edin pls kingdom of heavenin soundtrackine bak. çok saol ya cüce sadece arabik şeyelr değil otandik müzik arkaplanda otantik insan sesi tarzı oluyor ya bunlar... muzik bilgimin içine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Şöyle bişey olmasın aradığın>> epic music Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar