kertenkel Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 http://us.battle.net/support/en/article/video-card-support-for-diablo-iii dusuk performansla oynatiyor diyo daha iyi bir kart alirsan baya rahat oynayabilmen lazim gtx 560ti falan ucuzundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 nae http://forum.paticik.com/read.php?35,3358966,page=649#msg-6193358 8600 ve 9500 low'da oynatıyor. full için minimum gtx 260 lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Nvidia çıkardı zaten D3 improvement içeren grafik sürüc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 bende GTS 250 var eski 8800 e denk geliyor nerdeyse aynı performans ekran kartı. Oyunu herşey high ta 1920x1080 de rahat oynuyorum ramimde 2GB. Dahada optimize edilecektir hiç korkmayın sistemden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Hardcore'da öldüğünüzde üzerinizde taşıdığınız itemler gg değil mi? Bir de hardcore'da daha iyi loot da yok heralde, var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 hardcoreda ölünce karakter gg. zorluğu, lootu normal karakterde neyse aynı. olayı ölünce gerçekten ölüyor karakter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 yarin aksama kadar diablo bölümü acilmazsa forumu terkediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 kertenkel said: http://us.battle.net/support/en/article/video-card-support-for-diablo-iii dusuk performansla oynatiyor diyo daha iyi bir kart alirsan baya rahat oynayabilmen lazim gtx 560ti falan ucuzundan ddr2 yi takılıyorum işte. o ekran kartlarını anakart desteklemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 niye desteklemesin? anakartin ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Novichok said: Hardcore'da öldüğünüzde üzerinizde taşıdığınız itemler gg değil mi? Bir de hardcore'da daha iyi loot da yok heralde, var mı? partideysen yanındakiler cesedinden itemlerinin bi kısmını alabiliyordu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 karakter gidiyor, itemi alsan nolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Oski said: yarin aksama kadar diablo bölümü acilmazsa forumu terkediyorum. hardcore account mu açtın yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 eski acc'ımı geri aldım -Aragorn- onda 1k mesaj madalyam bile vardı lan =( sene 2004-2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 http://i.imgur.com/XZFqc.png bana destek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 pentium 4 :OOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 nasıl bi pc abi o sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 dota 2de 25 fps alıyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 i3 boktan laptop ile bile süper fps alıyorum, siz nasıl 25 alıyosunuz be annem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 abi naptınız, 10 senelik pc'lerle diablo 3'te maximum grafikte mi oynamayı bekliyorsunuz? hani kötü grafikleri var dedik de, o kadar da kötü olmasın grafikler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 recommended te ben de mıçıyorum. ekran kartıyla az biraz oynasam daha iyi bi sonuç alabilir miyim acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 http://i.imgur.com/dnXLK.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 DeadSkinMask said: recommended te ben de mıçıyorum. ekran kartıyla az biraz oynasam daha iyi bi sonuç alabilir miyim acaba? Bende de i5 olanı var işte o sistemin ama laptop bendeki. Betayı oynadım, shadow'u kapatınca herşey high'da düşük fps ama akıcı olarak oynanıyor oyun. Biraz daha kısıp güzel grafiklerle, sisteme hiç dokunmadan, 40-50 fps civarı oynarsın rahat . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 bende ki de laptop zaten Asus K52J. aşırı grafik manyağı bi insan değilim. oyun elime geçsin açayım ve herhangi bi hatayla karşılaşmadan kasmadan oynayayım yeter bana asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Ha aynı makineymiş (ben athlon diye gördüm cpu'yu sdf) zaten. D3'ü rahat rahat oynarsın. Kalabalık fightlarda bile kasmadı. Hatta şöyle söyliyim, oyun çalıştıkça akıcılaştı; ilk zombiye vurduğumda sıkıntıya girerken, 1 saat sonrası 20 30 mob'un içinde shitstorm dönerken bana mısın demiyordu :P Ama tabii iyi bir ekran kartının tadını vermez. Zaten anlamadığım neden 310m gibi sikko kartlar takıyorlar böyle laptoplara, ya da aynı laptopa gtx 460 falan takınca neden 1000 euro'ya fırlıyor fiyatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 oyunda o var evet, ilk dakikalarda feciiii bir kasma oluyor. bi de üstteki tablodaki gibi baya üst bir sistem kalıyor benimkisi. umarım full oyun çıktığında düzelmiş olur o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar