Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3 - Genel Topic

Xo

Öne çıkan mesajlar

warriv NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :(

warriv ölmüş lan, cesedini buldum. :(

yalnız bu leah sonunda diabloya dönüşürse;
http://i3.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/115/687/1294595527480.png
gerçi metzenlik teori of.
http://www.diablowiki.net/Sheablo

bu arada Magic Find olayı değişmiş multide.

artık mf değeriniz oyuncu sayısına bölünüp hesaplanıyor multi oynadiginizda. yani;

Player1- %100 MF
Player2- %200 MF
Player3- %50 MF
Player4- %250 MF

Toplam: %600MF/4 = Herkesin MF'si %150 olacak. Yani Player4 stat kaybederken Player3 stat artışı sağlayacak.

official forumlarda leecherlar rage olmus durumda fsdgh.
Sosyal ağlarda paylaş

bitmediginden eminmiyiz ? FF betada suan betada olmayan content test edilmis, ve sonrasında kimse anmamıs olabilir, tabi eger developerlardan biri oyun bitmedi dediyse o ayrı ... 17 nisan olan vermeye baslamıs 2-3 yer daha fiyat dahil, bu italyan site daha once butun D3 haberlerini "rumor" kısmında vermis, 17 nisanı "news" tabında vermis, blizz oyunlarının ayın x7 sinde ve salı cıkması vs pekcok sey uyuyor, o postta detaylı anlatmıslar, gerci blizz bu yok oyle birsey derlerse yapacak birsey yok :)
Sosyal ağlarda paylaş

itiiimin blizzardı arkadaş bu nasıl açgözlülük,ahmaklık,belaltıcılık,şakirtlik,dengesizlik ve aynı zamanda dangalaklık,kendini bilmezlik,üçkağıtçılık,avanaklık,doğan görünümlü şahincilik,yetimin öksüzün hakkını hukukunu çalmacılık,sağ gösterip sol vurmacılık,gomuniz gözüküp kapitalist olmacılık,ılıcaklıcılık

ya arkadaş 1 milyon kelime yazarımda neyse bu kadar yeter doğdum diablo büyüdüm 2 yolun yarısına geldim 3 ölüncemi gelecek 4 acaba merak ediyorum
Sosyal ağlarda paylaş

saplashaman said:

itiiimin blizzardı arkadaş bu nasıl açgözlülük,ahmaklık,belaltıcılık,şakirtlik,dengesizlik ve aynı zamanda dangalaklık,kendini bilmezlik,üçkağıtçılık,avanaklık,doğan görünümlü şahincilik,yetimin öksüzün hakkını hukukunu çalmacılık,sağ gösterip sol vurmacılık,gomuniz gözüküp kapitalist olmacılık,ılıcaklıcılık

ya arkadaş 1 milyon kelime yazarımda neyse bu kadar yeter doğdum diablo büyüdüm 2 yolun yarısına geldim 3 ölüncemi gelecek 4 acaba merak ediyorum

+1

ayrıca bunlara da +1

olorin84
"ya bi el de biz oynayalım!!!!!!!!!!!"

Revangelis
"geçiyim mi abi"

Tatar Ramazan
"Patidaşı açken D3'e doyanlar bizden değildir"
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar 1 beta accountumu paylaşıcam oynamak isteyenler için.
Hergün 1 kişi şeklinde gidelim. bana özel mesaj olarak skype id'nizi verirseniz eklerim accountu veririm bu şekilde bi sıra yaparız oynamak isteyen arkadaşların tamamıda oynar
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...