df Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 diablo ekibini kovdu heralde. beceremediler diye =)
Spin Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Onurumla gururumla aylardır hiç bir sitenin çekilişine katılmıyordum, bu katı duruşum yüzünden babaları alıyormuşum gibi hissediyordum, en sonunda bugün Blizzard halimi gördü ve EU beta invitation yolladı. :) Akşama Demon Hunter akıyorum.
Ondskan Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Spin said: Onurumla gururumla aylardır hiç bir sitenin çekilişine katılmıyordum, bu katı duruşum yüzünden babaları alıyormuşum gibi hissediyordum, en sonunda bugün Blizzard halimi gördü ve EU beta invitation yolladı. :) Akşama Demon Hunter akıyorum. Her benzer mesajı gördüğümde mail'i kontrol ediyorum, sonuç aynı. Duygu ve düşüncelerimi şöyle özetleyeyim: http://www.youtube.com/watch?v=xLeZJkJrLzE
fixmen Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Ahaha banada invite gelmiş Blizzard'dan şaşırdım baya :). İlk Scam sandım, hesaba girince inandım :).
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 banada geldi simdi ama zaten oynadik su mooege ile hiiiic istegim yok arti aion oynuyorum. ana accountumda olmasa sallardim ortaya.
olorin84 Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 ya bi bana gelmemiş :( okadarda zilyon tane oyun var b.nette insan bi acar bakar bu kadar mı random :)
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 cekiyim de su mooege ile arasinda ne kadar fark var onu goreyim bari. gene mob keseriz kesin item duser :D
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Banada geldi beta invite :) diğer inviteyi de 170 tl ye okutmuştum :) İsteyene satarım yine.
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 geldi cektim de girmiyom nedense :D aahhajjajaj
df Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 bu hafta çok beta yaptı ya öyle böyle değil =)
fixmen Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Oynayanlar ping durumu ne durumda? Biraz fazla geldi bana. 300-400 arası.
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 bendede aşırı bir delay var şuan. 400-450ms civarı.
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 barbarianin saldiri sesleri nedir boyle, bende kulakliktan dolayimi ki her saldiri elimde kilic olmasina ragmen sanki bazuka ile saldiriyormusum gibi patlama efekti cikiyor. feci. bom bom baum dozam dozooo.. bu ne be
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Lvl 1 skilli iste fazla bakmadim da isterse bashin allahi olsun oyle ses cimaz ki. Neyse meh d3 iste.. Server olayida iyi sicacak gibi duruyor.
Sotto Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Yorumlarınızı bekliyoruz, ben özellikle hardcore D2'ciler ne düşünüyor onu merak ediyorum, hayırlısıyla ben de bir el atacağım yakında..
Öne çıkan mesajlar