quixef Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 İndirdim kurdum da ne quest alabiliyosun, ne dükkan hariç bir şeylerler etkileşebiliyosun adam gibi (barrellar bile kırılmıyo) wizard la iki dolaştım sonra sildim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 retail olmamıs bır oyun ıcın, fan-made bir emulatordan daha fazlasını beklememek lazım kısa zaman ıcınde. sadece atmosferi gorebileceginiz bir sey su an icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Oyunun retail versiyonu çıkınca da böyle doğru düzgün kırılamayacak olması da ayrı bir güzel. Yamalı bohça gibi ne idüğü belirsiz bir şey olacak korsanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 bende onu dusundum, beta bile bole ise retail cok komik olucak korsan bapzlar icin ehueheu neyse az biraz skillere, runelara filan baktim kurcaladim filan lvl30 da tum skiller acik gelmesi charlarin sahane olmus, wizard oynarim diyordum ama demon hunter oynamaya ikna oldum yeniden ehuehu oyunada bes kurus vermiyecegim icin cok mutluyum, yasasin annual pass! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Reloaded la Razor gene yapar bi şekil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 server acar patchlerler duzenli eminim adsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 emu kasan cikar illa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Oyun resmi olarak çıkınca bile sanki Mooege'yle devam edecekmişim gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 abi iş gereği iki gündür eve gidemiyorum.Deneyemedim moooge mi ne zıkkımsa.Nasıl iş görüyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 bence sabret hacı 2 aya çıkıyor oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Hangi ay çıkar bilmem ama martta kesin çıkış tarihi açıklanıcak ona eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Diablo3 de hangi silahlarla oynıycağınızı bilmem ama Diablo4 te taş ve sopa kullanıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Sırf konsola da aynı anda çıkartmak istedikleri için, konsolla ilgili problemlerden dolayı erteliyip durdular diye bir dedikodu var son zamanlarda. Kuyruklu yalan olduğu belli ama azıcık bile olsun bir gerçeklik payı varsa direk şu http://i3.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/006/725/desk%20flip.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Mooege süper baya oynadım demon hunterla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 yay merlinin kazanından beta key geldi :D o kadar istiyodum zamanında şimdi de şeytan git sat diyor!acep ne kadara gider bi kullanılmamış beta key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Frostbite said: yay merlinin kazanından beta key geldi :D o kadar istiyodum zamanında şimdi de şeytan git sat diyor!acep ne kadara gider bi kullanılmamış beta key. sana laflar hazırlardım.... da neyse zaten hevesim kaçtı benimde çıksın 2 saat korsan oynar silerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 abi 3 gündür computerandvideogames.com 'dan key kapmaya çalışıyorum. harbi laflar hazırlarım sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 LethE said: Frostbite said: yay merlinin kazanından beta key geldi :D o kadar istiyodum zamanında şimdi de şeytan git sat diyor!acep ne kadara gider bi kullanılmamış beta key. sana laflar hazırlardım.... da neyse zaten hevesim kaçtı benimde çıksın 2 saat korsan oynar silerim yaw yedek talihli olmuşum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 LethE said: Frostbite said: yay merlinin kazanından beta key geldi :D o kadar istiyodum zamanında şimdi de şeytan git sat diyor!acep ne kadara gider bi kullanılmamış beta key. sana laflar hazırlardım.... da neyse zaten hevesim kaçtı benimde çıksın 2 saat korsan oynar silerim :D abi benimde blizzardın son boş boğazlıkları,valve ile dalaşması vb.benimde haliyle hevesimi kaçırdı (daha doğrusu midemi bulandırdı) yoksa zamanında çok istiyordum abuk subuk siteleri takip etmeler,like etmeler falan hatta arkadaşlarıda kullanıyordum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Merlin'den bana da geldi diye sevindim; Yedek Talihliymişim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Ben bi' kaç gün önce vazgeçtim saçmasapan sitelere girip likelamaktan, retweet etmekten vs. Maillerim spamlarla kabardıkça kabardı. Bi' beta key yüzünden insanlıktan çıkarıyorlar, elli tane takla... Bu arada yedek tahlihli nasıl oluyormuş ki? Adamlar sana key'i verdikten sora takip mi ediyolar? Piyangoya döndü iş :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 http://massively.joystiq.com/2012/02/22/blizzard-tells-diablo-iii-fans-to-lower-their-expectations/ Blizzard tells diablo III fans to lower their expectations Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 gectik biz onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 ben de düşündüm geçtiler mi acaba diye, neyse ki sayfa sonuyla yırttım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 jjajajajajaja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar