Artariel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 ne yalan söyleyeyim birkaç sene önceki heyecanı almıyorum artık bunu beklemekten abi. o kadar lastik gibi uzadı ki cidden çıksa yüzüne bakmayacak gibiyim. ha çıkınca ne olur bilemem ama şu an en ufak heyecan kalmadı artık. dota 2 bile daha çekici geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 RMAH nedir aciklasaydi biri olay nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 RMAH: Real Money Auction House. İşte itemleri gerçek para karşılığı satabilmek. Koreliler yakarız o copyleri, dağıtım mağıtım yaptırmayız, kumardır haramdır şeriata aykırı diyorlar. Blizzard da asya pazarını kaybetmeyi göze alamadığından oyunun çıkışını erteliyor. ....diye anladım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 bi gazla account satin aldim, betaya daldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 oyunlar da kapitalist oluyor artık. paran varsa zaman harcamayabilirsin. ancak zaman harcamak istemiyorsan ve paran yoksa .... . . .. ... neyse bu başka konuydu e storedan item satan bir yığın oyun var blizzard ile dertleri neymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 threadi okumamisim ki ben, ingame item mi satilacak diablo 3'de? bari betayı oyniyim bi daha oynamam oyleyse =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Mesela işte Sword of Überpower düştü bir adama oynarken, adam bunu gidip 10 dolardan açık arttırmaya çıkarabilecek. İsteyen de alıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Posted by Bashiok This can only end in disappointment. When a final decision is rendered and game still isn't released, finally people will realize the two weren't linked, as stated. But then the game still won't be out, so still no one is happy. I suppose those are just the ups and downs you have to expect when following something so closely. bu oyun cidden bu sene de cikmaz yfhgdjnfd. birseylerin ters gittigi bariz. kore sorunu yok, leave blizzard alone diye bagriniyorlar ama aylar once betasi baslamis, 2011 sonu hedefken early 2012'ye kaydirdin ve simdi hala oyun bitmedi dfg. kore ve rmah degilse sorun internal sorunlar var demektir daha kotu dsadsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 RMAH her ülkede sorun çıkarmıştır abi sdfgs. ekonomik dengeleri bozar lan o olay aasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 lan korede rmah olmasin olmuyosa, neyini bekliyolar, sicicam koresine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 aquila said: lan korede rmah olmasin olmuyosa, neyini bekliyolar, sicicam koresine. Money talks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 http://memegenerator.net/cache/instances/400x/12/12566/12868104.jpg Ben şüpheliyim bu yıldan. Hatta Panda ek paketi sonrasına bile kalacak gibi görünüyor. Official forumlarda falan kazan kaldırıldı, Bashiok falan delirdi ahaha millete troll diye post yazıyor hop yeni bir başlık Bashiok profesyonel değil oraya bir cevap yapıştırıyor falan ahahah. Bariz bir gerginlik var Blizz'de. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Bu sene çıkar da, son dakika golü olarak bazı özellikler kalkabilir, vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 "Jay Wilson" said: "We are almost done with Diablo III." Yemezler Jay efendi, yemezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 oyun çok net bitmiştir 3-4 ay önce, fantzi yapıyolar şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 3 sene oldu duyurulmasının ardından hâlâ çıkmadı mı şu lanet oyun? bekleye bekleye yaşlandık sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 "We are almost done with Diablo III." - Jay Wilson Blizzard sözlüğü nerede? Bakalım bi "almost done" kaç aya tekabül ediyor. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 7-8-9 şubattan birinde yapılacak olacak hissedarlar toplantısında belli olur Diablo 3'ün akıbeti. Onun öncesi fasa fiso. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 diablo hatunmuş bu sefer ben yeni gördüm your argumnt iz invalid http://www.youtube.com/watch?v=iSkFCgK9Aak&feature=share Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 hacibekirlokumu said: 7-8-9 şubattan birinde yapılacak olacak hissedarlar toplantısında belli olur Diablo 3'ün akıbeti. Onun öncesi fasa fiso. abi mesleğim gereği bir sürü yönetim kuruluna, genel kurula, ortaklar kuruluna katıldım da blizzard'ın general assembly'sini düşünemiyorum ya eheh. hatta yani herhangi bir oyun firmasınınkini düşünemiyorum. janti takım elbiseli adamlar, sabah 8.45'te havaalanına toplantı için inmiş, öğleden sonra 13.15'te uçağı var falan. düşününce ama oyun konuşuyorlar sonuçta eheh. tabi milyar dolarlık piyasa şimdi de, özünde misal elektrik/doğalgaz altyapısı kuran bir enerji firmasının yönetim kuruluyla bir oyun firmasının yönetim kurulunun atmosferi aynı mıdır yani? yokhsa blizzard'ın bilmem kaç bin dolarlık hisselerine sahip adamlar hala kot pantolon, siyah tişörtle mi katılıyordur General Assembly'ye? biraz daha yükseliyim, bunları da görücem tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marley Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 illaki giyiliyordur takım elbise falanda,genelde google, facebook vs. gibi firmaların çalışanlarını rahat bıraktığını, hatta sosyal yaşantılarını ellerinden geldikleri kadar desteklediğini, mesela hamile kalan bayan çalışanlarına izin verdiklerini ama maddi desteğine devam ettiğini duymuştum..Genel olarak ortam böyledir ama yani bi blizzard t-shirti, 2-3 soytarı, ve bikinili kızlar http://www.google.com.tr/imgres?q=blizzard+staff&um=1&hl=tr&biw=1280&bih=845&tbm=isch&tbnid=Ut-eh86dz0fMgM:&imgrefurl=http://waffless-motion.blogspot.com/2010/03/blizzard-eu-staff.html&docid=8_RGIzKVJUSjBM&imgurl=http://i40.tinypic.com/bef30z.jpg&w=720&h=480&ei=lqkFT4vDPIbG-QbI2bDUAQ&zoom=1&iact=hc&vpx=353&vpy=551&dur=750&hovh=183&hovw=275&tx=126&ty=147&sig=114974027998871246343&page=6&tbnh=144&tbnw=187&start=109&ndsp=22&ved=1t:429,r:12,s:109 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 of oyun nvidia'nin/ati'nin son seri kartlari disinda baya sorunlu hala beta zaten =) 4x serisi baya sorunlu, bende 4870x2 var -2. gpu hic calismiyo- ama ben yeni ekran karti aldirmak icin sanirim butun bunlar diye dusunuyorum. beta support forumlarinda da benim gibi bir suru insan var. oyun duzgun calisirken ekran karti destekliyor falan derken, 1 patch sonrasi diablo 3 beta - video card not supported uyarilari almaya baslamis cogu insan. bi gariplik var yani edit: radeonpro programini deniyorum da, force crossfirex gibi bir secenek var orda, ne seceyim mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 optimizasyon ve uyumluluk sorunlari var. 4870x2 ile hic bi beta/oyun bu kadar zorlamadi: oyunu calistirana kadar 4 tane driver degistirdim. 20 kere falan BSoD verdi. calisinca da ekran karti kendini kapatmak zorunda kaldi, asiri isinmadan? *crossfire calismadi tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 hey gidi bir zamanların diablosu... ne yapmışlar sana. şebeğe çevirmişler resmen. http://i.imgur.com/R8Moj.gif http://i.imgur.com/eLs6n.gif http://i.imgur.com/uNQUT.jpg http://i.imgur.com/5xjOY.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Uzak doguya farkli client sunarlar rmah icin np. Sonucta wow icinde dini bilmemnelerine ters diye uzak dogu icin farkli client cikarmislardi yamulmuyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar