tinu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Bone said: hem old republic hem diablo 3 betası mı var sende şimdi? old republic sizde yokmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 yok onu da kaçırmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 valla ben 2 ayrı mail ile üye olmuştum old republic e ikisinde de betaya aktif etti, download ediyor şu anda bakayım ikiside çalışıyorsa birini veririm sana, yarın haber veririm sana gercı yarın oldu :) öğleden sonra yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 peki battle.net accountu paylaşımı konusunda düşüncelerin neler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 :) benim olsa verirdim, bende şanslı bir arkadasım sayesinde oynuyorum. her insan evladı bu oyunu bir an önce oynamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 tekrar baktım da gelmiş bana da swtor şeysi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 act bosses confirmed? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 ıyy butcher ne ya bi gelişin gelin aynı şeyleri fırına sür d1 deki tadı vermez boşverin beyler gelin skyrim'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 şimdi leahı kesince redeemliycekmiymişiz kerriganı bile imana getirdikten sonra ayıp olur. nasılsa hepsi aynı body meshin head swapları asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 butcher'dan act 1 bossu mu olur ya /facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 bosslar/eventler http://i.imgur.com/Htprs.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Spoiler veren olursa döverim. Ek olarak sittin sene WoW bölümüne giremez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 valla benim için hikayenin hiçbi önemi yok. hikayeyi takip ederim ama oyunun kendisi kaymak gibi aksın yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Gangren said: Spoiler veren olursa döverim. Ek olarak sittin sene WoW bölümüne giremez. spoiler içinde de spoiler vermesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Hayır bide hikaye güzel olacak bu defa, adamlar koskoca Leonard Boyarsky'yi transfer ettiler sırf o işe baksın diye =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 ohş veririm spoilerımı da çok da fifi spoilerın bir amacı var arkadaşım istemiyorsan bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 görüşiciiiiiiz kaede bey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Kaede said: bosslar/eventler http://i.imgur.com/Htprs.jpg Tyrael fallen oluyor diyorlardı doğruymuş, peki bu imperious kim? Bide tyrael niye nigga? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 axedice said: Kaede said: bosslar/eventler http://i.imgur.com/Htprs.jpg Tyrael fallen oluyor diyorlardı doğruymuş, peki bu imperious kim? Bide tyrael niye nigga? Imperius insan ırkına komple gıcık olan, zamanında da "Ne?! Şeytanlarla meleklerin çocukları mı?! Yakalım o gezegeni" demiş bir abi. Tyrael son anda insanlardaki potansiyeli görüp "Aman abi, yapmayalım, etmeyelim..." diyerek Sanctuary'yi ipten döndürüyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Gangren said: Spoiler veren olursa döverim. Ek olarak sittin sene WoW bölümüne giremez. diablo 3'te diablo gelecek ve onu kesicez, gibi mi? abi sonunda ne olacağı belli zaten. geri kalan hikaye de oyun retail olunca belli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 diablo mu varmış oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 oha diablo varmış arkadaş her sefer mi sayfa başı olur msgım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Oyun şeytanlıymış panpa. Üç kulvar bi alver okuyunca şeytanlar kaçıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 oh be butcher reyiz geri dönmüş galiba, eski fresh meat sesiyle koyarlarsa tam olur ha. yine kapı arkasına falan kıstırıp oklasak onu bi güzel parmaklıklardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 axedice said: Oyun şeytanlıymış panpa. Üç kulvar bi alver okuyunca şeytanlar kaçıyormuş cinci hoca olucaz bu yüzden. witch doctor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar