The_Delucian Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 SenariouS said: yok o dayı daha 2013 de çıkacakmış http://www.youtube.com/watch?v=UxenADDtB80&feature=player_embedded ahanda videosu... fena gorunmuyoda bu ne yahu, adamın her atagında uçusan moblar falan, Hp 1 mi herkeste garip olmus biraz, ya event geregi oyle ya god mode bi charla cekmisler demo yu ... ha gercekte boyleyse grafikler vs hosda gamaplay sıkıntı olur sanırım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 ben o sansizlarin arasindayim sori sad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 video iyimis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 The_Delucian said: fena gorunmuyoda bu ne yahu, adamın her atagında uçusan moblar falan, Hp 1 mi herkeste garip olmus biraz, ya event geregi oyle ya god mode bi charla cekmisler demo yu ... ha gercekte boyleyse grafikler vs hosda gamaplay sıkıntı olur sanırım ... Herhalde gode mod chardır o. Ben asıl şu mouse gesture skillere hasta kaldım. Charge, firewall, swipe falan çok iyi gözüktü gözüme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 titan quest'i filan hiç kasmadan rahat rahat oynuyordum, koca oyunda sadece 2 yerde kasmıştı pc. hani d3'te de öyle müthiş bi grafik filan yok görebildiğim akdarıyla ama kol gibi kasıyor nedense. 1680x1050'de kasınca düşüreyim dedim rezolasyonu, ama hiçbiri uyumlu çıkmadı, en sonunda 1024x768'de oynamak zorunda kaldım rezillik sdf. neyse artık oyun çıkana kadar 1-2 upgrade yapmış olurum inş. 3 kere bitirdim betayı, monk wizard ve barbarianla demon hunter pek sarmadı, witch doctor da pek çekici gelmedi o yüzden onu henüz denemedim bile. en çok monk'u sevdim galiba, wizard da yer yer eğlendirdi ama monk'taki o karşındakinin ağzına yüzüne vurma hissini çok güzel vermişler bayıldım. bi de diablo 2'nin atmosferini çok aradım oyun boyunca, çok cici olmuş diyorlardı da inanmıyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 BETADA MISIN LAN ?! SEREFSIZ! HIC SEVMIYODUM ZATEN SENI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 şahane olmuş. bunu orjinal oyun çıkınca da yapabileceksek daha çok keyif alıcaz demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 gözlerim yaşardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 son patchte achievementlar da eklenmiş oyuna. şu anda sadece betada yapılabilcek achiler var. http://diablo.incgamers.com/blog/comments/beta-patch-achievements-list Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Loading Screens for ACT II,III and IV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 ALAAAAAAAAAAAAAAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Bone said: şahane olmuş. bunu orjinal oyun çıkınca da yapabileceksek daha çok keyif alıcaz demektir. +1 resmen kil olmustum, ilk artwork haberini gorunce..bahanesi olamaz yani diablonun aydinlik cevreye sahip olmasinin.. guzeeel (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Bazı ses ve müzklerin D2'nin aynısı olması çok hoşuma gitti...Yoksa videolardan bi türlü ısınanamıştım açık konuşayım, sanki Diablo'dan çok Dungeon Siege havası vardı...Ya da Diablo 2 çok oynamış olduğumdandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Yine soyluyorum muzikler bu oyunun %50'si falan. D1 ve D2'yi müzigi kapatarak oynamayı denediginizde anlarsınız ne demek istedigimi. Bir de Blizzard oyunlarında zaten eski muzikler hep oldu. Bazen tamamen aynısı, cogu zaman da farklılastırılmıs sekilde ama Hell March'ta oldugu gibi sıcmadan, daha da iyilestirerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 hellmarch 2 fena değildi yaw, ama 3ü dinlediğime dinleyeceğime pişman oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauranas Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 ciksin artik. act 1 bitirmekden oyundan soguycam :S ucundan gosterdiler vermiolar gerisini :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 ohooo biz betayı bile oynayamıyoruz sen ne diyorsun. adamlar betayı ezberledi oyun çıksın diyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 skyrim varken bu oynanırmı be ıyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Suark said: skyrim varken bu oynanırmı be ıyy Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Betada act 1 bitirmiyoruz yalnız, kıskanmayın =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 oyun bir şekilde karartılır karartılmasına da, hani ilk yola çıkarken böyle yapsalar daha hoş olurdu sanki. diablo dediğin karanlıktır aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 taktınız lan karanlıga. te ilk bıdı bıdı yapıldıgında soylemistik daha bunlar ilk goruntuler diye. az bekleyin dedik, dinlemediydiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 evet bende oynayanlar arasına katıldım, yaklasık 1 saattir oynuyorum, tek kelime ile dehşet olmuş... star wars ın betayı indiriyordum direk bıraktım indirmeyi gerek kalmadı bunu görünce, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 hem old republic hem diablo 3 betası mı var sende şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar