Kalten Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Abi görüyoruz aral'ın hatta metis ve altıkırkbeş yayıncılık hariç tüm yayın evlerinin bu tarz fantastik ögeler içeren kitapları çevirirken düştügü komik durumu. İlk wow a basladıgımda kitaplarıda alıcaktım bi bakayım dedim nasıl çevirmişler.Aman allahım onasıl bi kepazelik ne kadar özel isim varsa çevirip içine sıçmıslardı kitabın.Aynı sekilde araldan sc aldım işte çıktıgında bıçak kız filan yazıyor kitapçıgında hikaye resmen komedi E bu gibi bi dünya örnegi gördükten sonra insanlar tabiki ne gerek var nasılsa içine sıççaklar bi anlamı olmucak diyorlar sdfsdf
Oski Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 senelerce japonca pes oynadık, bunu da oynarız alimallah
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 uo çok yardımcı oldu asıl ingilizceye, ingilizce sözlük gibi oyundu, mouseover yaptıgın eşyanın ne oldugu yazıyodu ya daha ne a chair, a table, a axe göre göre ogrendik sdf
axedice Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 İşte okulda öğrensen an axe derdin ama olacak o kadar.
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 axedice said: İşte okulda öğrensen an axe derdin ama olacak o kadar. sananede bug vardı an axe degil a axe yazıyodu, ona gönderme yapmıştım ama canın sagolsun
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 an 107 arrow da vardı. ultima online article kullanan tek oyunf alan herhalde.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Suark said: eet ben üni hazırlığı bg sayesinde geçmiştim nan sınava girerken kapıda durdum, neden girmiosun dedi hoca "i must gather my party before venturing forth" dedim tamam geçtin sen dedi
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Kalten said: Abi görüyoruz aral'ın hatta metis ve altıkırkbeş yayıncılık hariç tüm yayın evlerinin bu tarz fantastik ögeler içeren kitapları çevirirken düştügü komik durumu. İlk wow a basladıgımda kitaplarıda alıcaktım bi bakayım dedim nasıl çevirmişler.Aman allahım onasıl bi kepazelik ne kadar özel isim varsa çevirip içine sıçmıslardı kitabın.Aynı sekilde araldan sc aldım işte çıktıgında bıçak kız filan yazıyor kitapçıgında hikaye resmen komedi E bu gibi bi dünya örnegi gördükten sonra insanlar tabiki ne gerek var nasılsa içine sıççaklar bi anlamı olmucak diyorlar sdfsdf aralin rekoru tiberian sun kitapcigidir, jumpjet trooperi "Dikine kalkan ucak donanimli piyade" diye cevirmisler, hani daha kotusu gelmedi o derece
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 ondan kötüsü jumpjet infantarynin kendisiydi zaten.
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 zirt pirt pathing buglanamsa cok kotu birim digildi be, haritayi en ucuza en hizli sekilde acan yegane birimdi asdf
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 cok azgörüyodu be, bide işte inatla kafasına göre ucup kafasına göre koşmöasa. elinede 100minerallik adam tüftüfü vermişlerdi
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 yanniz tiberian sun in waypoint sistemi geldi aklimada lol, haritaya yollar filan cizioduk renkli seylerle waypoint icin node node, ilk node dan baslayip amele gibi izliyordu rotayi uniteler sonra sc strateji turune ne yenilik getirdi deniliyor :p
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 tiberiun sun, sanki böle büyük bi heycanla yapılmış ama hiç acıpta oynamamışlar gibiydi yahu.
Spin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Diablo III Collector's PC pre-order sales summon top 10 - Punch Jump http://bit.ly/vaajcT
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 SCII'de $99.99 idi. Ama bu Aral'ın bizi düdükleme çabalarına bahane değil dsadsa. Minimum 200 arkadaşlar. 200 bile iyimser. Zira SCII Release tarihinde doların 1,5 lira olduğunu unutmayalım. Görüyordum ve arttırıyorum; 250 lira kemiksiz DIII CE.
Spin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Ya Amazon'dan CE pre-order yapsak mı ? Daha önce yapan var mı ? Edit: He bu arada, Masquerade, 200 lira olsa süper abi ? Direk koşa koşa alınır yani, 100 Dolar zaten 180 lira.
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Şimdi baktım kurlara evet, 200 yalan.
Spin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Aral özellikle son zamanlarda çok cıvıttı fiyatları. 45 Dolara piyasaya sürülen oyunları kur 1.6 TL iken 139.99'a falan sattığı oluyor. D3 için baya bombastik bir fiyat yapıştırabilir yani. Amazon veya Gamestop'tan CE pre-order mı yapsak diye düşünüyorum ya bu ara, bi bakıcam o işe.
Snake Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 şu anda yurtdışı alışverişlerinde muafiyet limiti 75 euro mu 150 euro mu?
Snake Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Önemli Değeri Olmayan Eşya Posta veya hızlı kargo yoluyla gelen eşya MADDE 45- (1) Türkiye Gümrük Bölgesindeki bir kişiye posta ya da hızlı kargo taşımacılığı yoluyla gelen, gümrük kıymeti gönderim başına toplam 150 Avro’yu geçmeyen, ticari miktar ve mahiyette olmayan eşyaya muafiyet tanınır. böyle bi yazı var ama.
Öne çıkan mesajlar