Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3 - Genel Topic

Xo

Öne çıkan mesajlar

Dedeler şimdi kafama bişi takıldı pek diablo evreninden çakmamda merak ettim. şimdi Cehennemde 7 evil lord var, 3'ü bizim biladerler ki bunlara Prime Evil diolarmış, 4 ü lesser evilmiş, D3 te Azmodan ile Belial olacakmış vs.vs.

Şincik Bu azmodan ile belial ve diğer 2 tanesine neden lesser evil denilio? diğer 3ü bunları zorla yönetteikleri için mi prime tagı alıo yoksa güç farkları varda ondan mı prime bunlar,ya da "prime mrime hikaye, lesserlardan biri hepsini pataklar" bilader mi dionuz? nedir durum yani 3 baba hindiye bindik d3 te tavuklarla mı papaz olcaz şimdi nedir yani? `,-))
Sosyal ağlarda paylaş

wow accınızde halihazırda 2 ay oldugunu sayarsak.. 10 ay da prepaid alırsak prepaid 45x5 =225 tl ediyor. diablo 3 normal edition kutulu olarak 140 tl cd key de 100 küsür dersek wow oynayanlar için iyi fırsat aslında. yani 100 tl ye 10 ay.. ayda 10 tlye geliyor.

acıkcası prepaidle bu işlem nasıl yapılır bilmiyorum.direk 12 aya tamamlayınca "tamam sana d3 keyini cıktıgınızda gonderecegiz" gibi bir mesaj mı geliyor vsvs.. ama oluyorsa iyi fırsat gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

-Nae said:

bir soruda benden....

D3 'deki zorluk seviyleri olayı D2'dekinin aynısı mı olucak. Nightmare , hell ve inferno'da birbirinin kopyası harita ve görevleri mi yapıcaz tekrar tekrar? yoksa....

D3'dede d2 gibi aynısı olacak diye tahmin ediliyor.Onun ile ilgili bir açıklama gelmedi.Farklı olması zaten çok zor olurdu!

fakat d2'dede haritalar kopya değil ki random harita diye bişi war diablo serisinde bu arada

Trilyonlarca karakter seçme seçeneği bu nasıl bi haberdir diablo adamı çıldırtır = http://www.oyunhabercisi.com/2011/10/22/blizzcon-2011-diablo-3-icin-trilyonlarca-karakter-secenegi-olacak/
Sosyal ağlarda paylaş

Tyrion said:

Dedeler şimdi kafama bişi takıldı pek diablo evreninden çakmamda merak ettim. şimdi Cehennemde 7 evil lord var, 3'ü bizim biladerler ki bunlara Prime Evil diolarmış, 4 ü lesser evilmiş, D3 te Azmodan ile Belial olacakmış vs.vs.

Şincik Bu azmodan ile belial ve diğer 2 tanesine neden lesser evil denilio? diğer 3ü bunları zorla yönetteikleri için mi prime tagı alıo yoksa güç farkları varda ondan mı prime bunlar,ya da "prime mrime hikaye, lesserlardan biri hepsini pataklar" bilader mi dionuz? nedir durum yani 3 baba hindiye bindik d3 te tavuklarla mı papaz olcaz şimdi nedir yani? `,-))

lesser evil'ler prime evil'leri pataklayabiliyor olsa "lesser" demezlerdi di mi?

act 1 veya act 2 bossu olur onlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Haklısın düz mantıkla öyle olması gerek. de işte madem bunlar osuruktan evilse nie 7 lord muhhabbetine dahiller 3 lord ve servants falan olmaları gerekmezmiydi. Benim aklıma direk 3 bro'nun birlik olup diğerlerini domine etmesinden dolayıyı "pıraymız lan o kadar" raconu kesmeleri geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...