Gangren Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Bilinmiyor closed beta olup olmadığı, birkaç siteden "press" üyelerini eklemişler şu anlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Olsun önü açıldı artık gibi, 1-2 güne tamamen başlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 gelmez herkeze belli baslı ınsanlara yolluyolar closed betayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 public beta yapmayacaz diye blue post var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Şu anki halinden daha fazla olmayacakmış hiçbir zaman zaten, sadece leoric'e kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 closed beta başladı diye birkaç forumda postlar var... acaba doğru mu.. blizz açıklamadan bilemeyeceğiz heralde... http://d3cauldron.com/ http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/2690981718?page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 closed beta başladığına dair duyumlar aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 patide betada adam bile var, kaç gündür konuşuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 http://www.diablofans.com/topic/29236-press-are-in-beta/ Henüz bluepost yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 We don't have any plans to extend the beta beyond the Skeleton King fight. Some of the beta content, or items, could change as we make tweaks, but overall the beta is intended mainly to test system compatibility (how the client runs on all the different hardware/software configurations out there) and work out all the kinks of the new hardware running the servers. It would be foolish to say we'll be able to squash every bug, but we have a QA department that is large enough to test a massive online game like World of Warcraft, and so we feel very confident that we'll be able to test and release an extremely high quality four player co-op game like Diablo III without having to open it up to public testing. yeterince açık değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 GERGE said: patide betada adam bile var, kaç gündür konuşuyoruz. patidekilerin oynadıkları f&f beta değil mi? yani friend and family keyleri ile oynamıyorlar mı? ve blizzard resmi olarak açıkladı başlamış closed beta http://us.battle.net/d3/en/blog/3542796#blog ben hala F&F devam ediyor sanıyordum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 hayr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Diablo 3 Beta resmi olarak duyuruldu. Diablo 3 Beta Duyurusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 tbc, wrath, cata gelmisti bakalim bu gelcek mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 +sc2 de gelmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 o kadar fanboi'luk yapıyoruz, 1 beta gelmedi, ne wow, ne sc2, bu da gelmez herhalde :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 hiçbiri gelmedi bu da gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 sistem update yaptım bakalım çıkçak mı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 bende denedim simdi kismet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 bi update de ben çaktım hadi bakalım... SC2 gelmişti bu da gelir umarım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 battle.netteki summary sayfanıza bakın yatmadan, geldiyse ilk oraya geliyo, mail ondan 1-2 saat sonra geliyo genelde http://img.photobucket.com/albums/v18/Jonathanjonj/accountscreen.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Çıkan her oyunu aldık, senelerce WoW'a para döktük, hala bi tane bile beta gelmedi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 day9 diablo 3 stramliyor. http://www.teamliquid.net/video/streams/Day%5B9%5D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 yoo simdi basladi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Ara vermişti, 2 saattir dinliyorum/izliyorum çizerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar