Gangren Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Diablo 1'den Zhar the Mad'e gönderme: http://i55.tinypic.com/2vtw1e8.jpg Yere altın atıp, tome benim bas git diyor, sonra tome'a dokunursan, kafa göz dalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 http://art.penny-arcade.com/photos/i-fTBfznt/0/L/i-fTBfznt-XL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Artık 150 kez baal run yapmak farmlamak yok parası neyse veririz muhabbeti olmuş resmen^^ maksat d2items gibi sitelerin oluşmasını engellemek diye tribünlere oynayıp gabe tipi gibi oyun içi itemlardan zengin olmak. Şu sistem iyice belli olsun (Ya da ben anlamaya çalışayım) öyle alırız alacaksak. Atmosfer üstüne bir de bu hoş gözükmedi. Ekleme: sanırım blizzard direk satmıyor oyuncular bulduklarını satıyor. Eğer böyleyse güzel d2items legal olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 evet aynen oyle oyuncular satıyor, Blizz her satıstan 0.1 dolar para alıyor .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 ne ki canımmmm (deli kar edecekler o 0.1 dolardan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 nördler 7/24 game time ile kassın itemini. benim gibi çalışanlar, kısıtlı zamanlı olanlar da bassın parasını alsın lootunu. 2'si de emek sonuçta çok güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 of yalnız eğer blizz limit koymazsa feci enflasyon olur yav... WoW'da auction house biliyoruz. SOnra stone of jordan kıvamında bi yüzüğün yanında 2500$ yazarsa en gülerim asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Limitleme olacak yazdılar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 çinliler robot gibi farmlayacağı için doldurcaklar ah'yi fiyatlar her türlü dibe vuracak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Çinlilerin bu sefer bir haltı değiştirebileceğini sanmıyorum. En baba itemlerin Inferno'dan düşeceğini söyledi Blizz ve sololanmayacağını da (üstü kapalı) belirtti. Kolay kolay görmeyiz AH'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 online bir oyunda birşey mümkünse, o şey yapılacaktır. daima. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Sam said: online bir oyunda birşey mümkünse, o şey yapılacaktır. daima. Patchleninceye kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 ıtemı bız dusuyosak cinlide düşürür zaten. bot'a bbağlanmasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=aX2JEKVn-U4 vid related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Gangren said: Çinlilerin bu sefer bir haltı değiştirebileceğini sanmıyorum. En baba itemlerin Inferno'dan düşeceğini söyledi Blizz ve sololanmayacağını da (üstü kapalı) belirtti. Kolay kolay görmeyiz AH'de. wowda tier set/glad bile kasıyorlar veriyon karakteri. zorluk önemli değil. bot olmaz belki ama yine piyasayı götürür çinliler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Sam said: online bir oyunda birşey mümkünse, o şey yapılacaktır. daima. +1 cinliler yapar aga, ve bencede fiyatlar hep dipde olacak, sadece oyunun ilk release inde ilk dusen BIS 5-6 sar item belki gider ama ondan sonra fiyatlar duser bence, ha drop rateler aglatır seviyede olursa droplar piyasayı karsılamazsa o zaman terside olabilir tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Ben farm olacağını sanmıyorum, Inferno'yu 4 karakter falan yapmaları gerekiyor, yapılır elbet de, öyle AH'yi iteme falan boğamazlar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Gangren said: Ben farm olacağını sanmıyorum, Inferno'yu 4 karakter falan yapmaları gerekiyor, yapılır elbet de, öyle AH'yi iteme falan boğamazlar gibi. abi çinli bunlar. Çin Kalabalık bırak 4 kişiyi 30 kişi giderler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 The_Delucian said: Sam said: online bir oyunda birşey mümkünse, o şey yapılacaktır. daima. +1 cinliler yapar aga, ve bencede fiyatlar hep dipde olacak, sadece oyunun ilk release inde ilk dusen BIS 5-6 sar item belki gider ama ondan sonra fiyatlar duser bence, ha drop rateler aglatır seviyede olursa droplar piyasayı karsılamazsa o zaman terside olabilir tabi :) Olur droplateler ağlatan cinsten. Ben bugün bir arkadaşda oynadım pek beğenmedim,beklediğim gibi değil.Fullü beklerim bakalım nasıl olacak.Wow mantığında giderlerse hiç işim olmaz zaten hayat ile uğraşıyorum oturup harcamam vaktimi eski hislerim kamaşsın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 hesaptan para çekilemeyecek muhabbeti var o doğruysa ses etmem açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 yok yok cekılıyo söledıler onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Masquerade said: nördler 7/24 game time ile kassın itemini. benim gibi çalışanlar, kısıtlı zamanlı olanlar da bassın parasını alsın lootunu. 2'si de emek sonuçta çok güzel olmuş. ultra optimus prima casual detected. diabloyu ve diablo 2 yi zamanında battlenetten oynayan insanların - en azından TRden- çoğu şuanda belli bir işe güce sahip. Ben mesela mühendisim haftanın 6 günü çalışıp eve 8de geliyorum ama gidip de yha basar parayı alırım demem. Gider 2 saat mi oynayabiliyorum 1 saat item kasar 1 saat level kasarım işin zevklerinden biri de bu. Diablo diye bir oyundan bahsediyoruz xbox&ps3 teki gibi orta-seviye oyunlardan değil gerçi direk basarım parayı alırım herşeyi diyen oyuncularda lazım millet para kazansın. Aklıma nedense browser tabanlı oyunlardaki premium kullanıcılar geldi ^^ nays şit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 kasan kassin abi. opsiyon var mis gibi iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 monkun exploding palm çok zevkli ya ATATATATTTATATATATATAT before http://i.imgur.com/FTUP6.jpg after http://i.imgur.com/VYp6B.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wryyy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 said: Diablo 3 Bu oyun Diablo degil. Activision abi bu. Blizzard North'taki adamlarin sifirdan yaratip efsane yaptigi bir oyunu devam ettirecek kapasitede bir ekip yok ortada. Gayet averaj bir oyun olacak. Buyuk balon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar