Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3 - Genel Topic

Xo

Öne çıkan mesajlar

Artık 150 kez baal run yapmak farmlamak yok parası neyse veririz muhabbeti olmuş resmen^^

maksat d2items gibi sitelerin oluşmasını engellemek diye tribünlere oynayıp gabe tipi gibi oyun içi itemlardan zengin olmak.

Şu sistem iyice belli olsun (Ya da ben anlamaya çalışayım) öyle alırız alacaksak. Atmosfer üstüne bir de bu hoş gözükmedi.

Ekleme: sanırım blizzard direk satmıyor oyuncular bulduklarını satıyor. Eğer böyleyse güzel d2items legal olur :D
Sosyal ağlarda paylaş

Gangren said:

Çinlilerin bu sefer bir haltı değiştirebileceğini sanmıyorum.

En baba itemlerin Inferno'dan düşeceğini söyledi Blizz ve sololanmayacağını da (üstü kapalı) belirtti. Kolay kolay görmeyiz AH'de.

wowda tier set/glad bile kasıyorlar veriyon karakteri. zorluk önemli değil. bot olmaz belki ama yine piyasayı götürür çinliler.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

online bir oyunda birşey mümkünse, o şey yapılacaktır. daima.

+1 cinliler yapar aga, ve bencede fiyatlar hep dipde olacak, sadece oyunun ilk release inde ilk dusen BIS 5-6 sar item belki gider ama ondan sonra fiyatlar duser bence, ha drop rateler aglatır seviyede olursa droplar piyasayı karsılamazsa o zaman terside olabilir tabi :)
Sosyal ağlarda paylaş

The_Delucian said:

Sam said:

online bir oyunda birşey mümkünse, o şey yapılacaktır. daima.

+1 cinliler yapar aga, ve bencede fiyatlar hep dipde olacak, sadece oyunun ilk release inde ilk dusen BIS 5-6 sar item belki gider ama ondan sonra fiyatlar duser bence, ha drop rateler aglatır seviyede olursa droplar piyasayı karsılamazsa o zaman terside olabilir tabi :)

Olur droplateler ağlatan cinsten.

Ben bugün bir arkadaşda oynadım pek beğenmedim,beklediğim gibi değil.Fullü beklerim bakalım nasıl olacak.Wow mantığında giderlerse hiç işim olmaz zaten hayat ile uğraşıyorum oturup harcamam vaktimi eski hislerim kamaşsın diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

nördler 7/24 game time ile kassın itemini.
benim gibi çalışanlar, kısıtlı zamanlı olanlar da bassın parasını alsın lootunu.
2'si de emek sonuçta
çok güzel olmuş.

ultra optimus prima casual detected.

diabloyu ve diablo 2 yi zamanında battlenetten oynayan insanların - en azından TRden- çoğu şuanda belli bir işe güce sahip. Ben mesela mühendisim haftanın 6 günü çalışıp eve 8de geliyorum ama gidip de yha basar parayı alırım demem. Gider 2 saat mi oynayabiliyorum 1 saat item kasar 1 saat level kasarım işin zevklerinden biri de bu.

Diablo diye bir oyundan bahsediyoruz xbox&ps3 teki gibi orta-seviye oyunlardan değil gerçi direk basarım parayı alırım herşeyi diyen oyuncularda lazım millet para kazansın.

Aklıma nedense browser tabanlı oyunlardaki premium kullanıcılar geldi ^^ nays şit.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...