Holy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 ohhh paypal de kırdı parayı. ben de iletişim sponsoru olıym, mal alıp-satanları aynı chatte toplıym. yolumuzu buluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Ah için item kasmayı düşündüğümden barbar açıcam gibi,bütün veletler kılıçlı kaslı adam seçeceği için onlara itemleri kakalarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Avrupa'da yasayan Cinliler sana bırakmazlar abi piyasayı adsfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 o değilde barbar en son açarım. Lan zaten hayvan gibi adamım. Wowda da hep cüce oynamak istemiştim ama VAY AK Horde'du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 tek rakibim çinliler evet ahuaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Kaede said: kızın kaslısı erkeğin sakallısı makbulmüş bonea göre kızın scarlett johansson'u makbuldur bana, dişi karakter olarak daemon hunter seçicem. wizard da olabilir.. monk ve witch doctor şahane karakterler olmuş ama dişilerini gözüm kesmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Yeterince karanlık olmuş mu bone? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 lan ciksa ya simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 ne güzel olmaz mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 oynarız falan bol bol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 dreagloth said: Yeterince karanlık olmuş mu bone? bilmem, sence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 bilmem, sayfalar önce, ilk videolar çıktığında d1 den dem vuruyordun da, çok gotikti, karanlıktı falan diye, şimdi bol gelmiş sıfatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 ilk gösterdikleri zaman çok renkli yapmışlardı, sadece ben değil birçok oyuncu rahatsız olmuştu. biraz daha karanlık videolar ve resimler sürdüler, idare eder diye düşünüp kenara çekildi eleştirenler. takip etseydin bilirdin onları gerçi. tam istenen değil yine de ama idare eder. bir de merak ettim hani maksat trollemek mi "sen renkleri beğenmemiştin şimdi niye oynayacağını söylüyorsun" felan gibisinden? bir de üç yıl öncesinden bahsediyorsun, valla helal olsun sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 bu kadar tepki olmasaydı diabloship is magic gibi oynardık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 ilk görüntüler çıktığı zamanda adamlar "arkadaşlar burası oyunun sadece bir kısmı. merak etmeyin bolbol karanlıkda var, götik mekanlarda var" diyordu ama millet saldırmak için yer arıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 millet zeka yetersizliginden magdur, bosver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 inancımı hiç yitirmedim amma velakin stat skill olayı üzüyor beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 aquila said: millet zeka yetersizliginden magdur, bosver. laf mı bu şimdi... (bir öncekini editleyim de troller başıma üşüşür) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 expansion çıksın parlak zırhlı zenci paladin geri gelsin. monk ne yaee :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Necromancerin yerını witch doctor dolduramayacak en çok ona üzülüyorum. bu grafiklerler necro oynamak isterdim açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 necrodan daha iyi doktor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 ayrıca statların neyine tasalandınız bu kadar, stat dağıtırken çok bir taktiksel derinlik varmış gibi, belli itemlar için str dex verip gerisini hp abanıyodun yani nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 throine said: expansion çıksın parlak zırhlı zenci paladin geri gelsin. monk ne yaee :( yae bir rpg oyununda kılıçlı kalkanlı böyle extreme karizmatik est sularus oth mithas kınayt onlaynı neden bulunmaz ya d1 - warrior d2 - paladin d3 - knight ? fighter ? ne bilem templar? hatta archangel falan ^^ inkuistır mı ne o da vardı +--- >--|-o O aha kılınçlı kalkanlı adam bile yaptım o derece istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 ah diablo ah gel artik vermediler zaten bana beta meta. sabahtan aksama kadar video izlettiriyolar bana bu yastan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 ajmet said: ah diablo ah gel artik vermediler zaten bana beta meta. sabahtan aksama kadar video izlettiriyolar bana bu yastan sonra. hangimiz aynı durumda değiliz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar