The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 grafikler asırı yetersiz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 neye yetersiz geldi? neye yetmiyo grafikler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 bir crysis değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gyu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Mirage said: Bir iki full HD video izledim de grafikler aşırı yetersiz geldi. Beta diye böyledir di mi? Videolar Sıkıştırıldığı için pixel kaybı tabiki olur bu gayet Normal . Fakat Grafikler tam olarak bu şekilde olacak. Beta da olsa Grafik motoru veya kalitesi değişmez aynı olacak orj release de. Witcher gibi veya Dragonage gibi bir grafik bekliyosan üzgünüm zaten Diablo dünyasında grafik kalitesi benim için ve diğer diablo severlerin umrunda oldugunu da zannetmiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 grafikler bildigin kalite yav nesini begenmediniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 çok karanlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Bencede yeterli grafik, gameplaya bakacağız artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 taa ilk başından beri gelişmleri takip ediyorum şu videolara boku çıkmasın diye 3 dakka filan baktım hala şüphesi olanları görmek inanılmaz 1000 kere dedim yine diyim ağzınızdan sular aka aka kasacaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Abi önce çok renkli çok cicili bicili olmuş deniyodu şimdi de grafikler kötü karanlık falan. Bence harika görünüyo, tek derdim şu mana/spirit göstergecinin yanındaki tuşlar. O ne abi allahını seversen ya, naptın blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 şu topikte bi sam bok atmıştı zaten. bi de biri daha çıktı işte grafik filan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 ilk wizard oynarım diye düşünüyodum da monk da pek çılgın duruyormuş ama ilk wizard oynarım ehehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 herzaman eli kilic tutan adami alirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Youtube videosunu düşük kalitede ya da küçük boyda izlerken süper gözüküyor ama 1080p açıp tam ekran yaptığınızda detay eksiği var bence. Tam olarak nedir söyleyemem ama sanki texture'larda bi gariplik var. Çok mu pürüssüz nedir bilemicem şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 yetersizlikten kastın ne? yeterince acık değilmi? yeterince anlatıcı değilmi? yeterince gercekci dğeilmi? grafik dediğin şeyin ceşitli işlevleri var, onlardab bazılarına önem vererek oyun yapıyosun işte. motorun interface2in her detayı inceliği eklenmemiştir betada. sc2 dede öleydi. ufak ufak efectleri shader techlerini falan release'de eklediler. eksikse onlar eksiktir. bide bariz işte yere düşen itemın modeli falan eksik yanı. öle eksik cok şey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 de haydi susun da çıksın ve oynayalım Archon şu an en hardcore skill gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 senko said: herzaman eli kilic tutan adami alirim. olm benim ruh ikizim sen misin? kurada sen mi ciktin bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 da ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 yabisik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 aquila said: senko said: herzaman eli kilic tutan adami alirim. olm benim ruh ikizim sen misin? kurada sen mi ciktin bana ahahha abi daha yeni 1-2 gun once ayni tepkiyi senin bi lafin icin dediydim lan ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 gel de evlenelim madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 bekle sen, geliom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 oha postlara gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 bff oldular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Ya şu blizzcon 2011 için web pass alsak 30 Euro'ya bir kıyak çekip key verirler mi acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 degermiki ya? bence sc2 gibi arada betadakileri invite verirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar