Soimyr Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 RamsesII said: abi bir hack&slash oyunu nasıl bu kadar efsane oldu aklım almıyor... Sam, Bilg. oyunları modluğunu yerine getirip arkadaşı 2-3 günde olsa banlamanı bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 oo sam baş düşmanı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Hersey kitaba uygun. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 yalnız wizard hatun biraz narsist gibi asdfasdf. Yirim ben onu. Çıksın artık şu oyun veya beta keyi versinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 niye ya kimseye bir saygısızlık yapmadım ki.Bende beni banlayanı şikayet ederim böyle adaletsizlik olmaz arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 ben bu oyunu bozarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 ilaclasınlar yada beta key versinler canım :) cıkınca parası neyse verip oynayacazda su betayıda hafif mıncıklamak istiyor insan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 belli oldu bu oyun bi süre nolife oynatacak kendini. oyun oynanabilirlik olarak çok klas gözüktü gözüme ama skill efektleri, mob düzenlemeleri falan ince işleri var gözüküyor illaki buglarda vardır yıllardır bekledik 3-4 ay daha bekleriz ama beta keyi olsa tadından yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 yarı public olan beta zaten allah bilir kaç versiyon geridir takmayın böyle şeyleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 femael barbarın konusu cok iyi bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Diablo 3 Betası Cracklenmiş mi ? http://www.oyunhabercisi.com/2011/09/11/diablo-3-ve-beta-crack-durumu/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Verdiğin adresteki site baya kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 saatte bir kontrol ediyorum resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 çok üzüldüğüm bişey var. mauzla tıklaya tıklaya adam kovalayaaz aslında çok abartmasak olr ya dkfgj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 dün şu 1.5 saatlik wizard videosunu izlediğimden beri tüm diğer oyunlardan soğudum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 ilk char wizard düşüncem kuvvetlendi. sonra monk yada barbar. elimdeki item kapasine göre şekillenir artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Monk çogiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 wizard benim için hep aracı olmuştur. nedense item toplamak için magic find için hep sorc kullandığımdan aklıma direk wizard açmak geliyor. asıl monk oynamak istiyorum ama bu tarz classların survivalı genelde düşük oluyor. dolayısıyla item şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 SenariouS said: dün şu 1.5 saatlik wizard videosunu izlediğimden beri tüm diğer oyunlardan soğudum... ahah ben bunun için izlemedim abi, bi de spoiler olur filan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 ben d2 oynuyorum su an. cok pis gazladı videolar. act2 bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 aslında bende mi gelsemde 1080p de 800*600 kabus gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 SenariouS said: dün şu 1.5 saatlik wizard videosunu izlediğimden beri tüm diğer oyunlardan soğudum... duygularımın tercümanı olmuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Ya ben de yükledim, res. yamasını denedim yemedi, şimdi elim gitmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 never forget http://www.youtube.com/watch?v=N-C20MrRmzM&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 12/31/2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar