Sam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 öyle değil, %20 life %10 mana leech'i takıp evliya gibi döne döne oynanmazsa tadı olmaz. potla, küreyle sema edilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 ya o değilde 5 class mı 7 class mı var? 7 nerden çıktı dicekseniz gameplay videosunu dinlemenizi öneririm. anlatan adam 1.-2. dakkalar arasında barbarianı anlatmaya başladığında "one of the seven classes" tarzı bi söylemde bulunuyo. umarım 7 olur ühüh. paladindi necromancerdı druiddi görmek oynamak isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 o seven several Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Witchdoctor varken Necromancer olmaz gibi. 5 class diye biliyorum ben. Barbarian ve Witchdoctor açıklananlar zaten. bir tane ranger bazlı olur, salt büyü sınıf olarak sorcerer son olarak da paladin olur. druid, assassin gibi karakterleri expansionda görürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 bence 5 tane fix clası koyacaklar. sonra ek pakette filam bi class getirecekler ağzımız açık kalacak. işallah kalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Acaba oyunun betası bir ara internete sızar mı ya. Ben cidden bekliyemiycem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 rogue olucakmış işte bide ranger olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Daha iyi. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 -Cleglaw- said: ya o değilde 5 class mı 7 class mı var? 7 nerden çıktı dicekseniz gameplay videosunu dinlemenizi öneririm. anlatan adam 1.-2. dakkalar arasında barbarianı anlatmaya başladığında "one of the seven classes" tarzı bi söylemde bulunuyo. umarım 7 olur ühüh. paladindi necromancerdı druiddi görmek oynamak isterim. several diyo ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 bu severalı heralde en az 6 kişi sordu, benim saydığım kadarıyla. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 ssj4songoku said: Acaba oyunun betası bir ara internete sızar mı ya. Ben cidden bekliyemiycem :( abi bu adamlar hem starcraft 2'yi, hem diablo 3'u, nete tek bi ss sızmadan bu kadar gelistirmislerse hic beklemeyin boyle bir sey eheh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 fede said: bu severalı heralde en az 6 kişi sordu, benim saydığım kadarıyla. :) Bende ona takılıyorum, ya hiç mi oku muyorsunuz buraya kadar ne yazılmış, insanlar ne demiş? Yoksa bende mi bir gariplik var, ben her zaman okuyorum tüm sayfaları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Sorceress olsun canım cigerim olsun.Tavrına duruşuna kurban olduğum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 sorcerer olucakmış zenci zenci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 kfg said: ssj4songoku said: Acaba oyunun betası bir ara internete sızar mı ya. Ben cidden bekliyemiycem :( abi bu adamlar hem starcraft 2'yi, hem diablo 3'u, nete tek bi ss sızmadan bu kadar gelistirmislerse hic beklemeyin boyle bir sey eheh... "Umut Fakirin ekmeğidir" modundayım şuan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Sam said: beni de başlangıçta rahatsız etmedi videoda ama sonra ss'lere bakınca ve rob pardo'yu dinleyince geliştirecekleri yönden endişe duydum. yorumlar da eldeki grafikler üzerinden. mutant breakdance yorumlarıyla bir tutmak pek mümkün değil. (:P) Mutant breakdance diyalogdan nı çıktı ? Hepsi aynı fok http://img440.imageshack.us/img440/8742/1205049165740rj8.jpg Cuce said: sorcerer olucakmış zenci zenci. Bende feci ırkçılık var. Zenci diye paladin açmadım öbür boyu. Sorc zenci yaparlarsa mod yükler öyle oynarım yemin billah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Zenci sorcerer demeyin DnD'nin ilk filmindeki aptal zenci geliyor aklıma8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 FO3'de çıkmamış oyunu eleştirmemizi eleştirenleri şimdiden görmeye başladık. Bu konu da 100 sayfa olunca sizlere "yaşayan ironi" title'ı vereceğiz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 lol same shit iyiymiş. mutant breakdance grafiği eleştirmiyordu fakat, öyle vurunca öyle döner mi filan diye. (:P) arcane sen cevabını 2-3 sayfa geride almıştın sanırım, aynısını yapıştırtma. :P ha bir de en azından kimse "fo3 daha çıkmadan warhammer'ı ve aoc'u sildi" gibi dahiyane bir yorum yapmadı buradaki gibi eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Ne zaman çıkıyomuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 çıkış tarihi, sınıf sayısı vb sorular için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 blizzard ne zaman ilk tanıttığında gün vermiş yahu adamların klasik cevabı hazır "hazır olduğunda çıkacak, olabilecek en eksiksiz, mükemmel oyunu yapmaya çalışıyoruz" faq okumadan yazdım bunu bu arada yani. adamların motto'su bu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 evet aynen öyle yazıyor:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 konuyu dağıtmak gibi olmasın ama cinematic trailer'da çalan şarkının türü nedir... benzer güzel örnekleri var mıdır ? bir yardım edin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 -Cleglaw- said: ya o değilde 5 class mı 7 class mı var? 7 nerden çıktı dicekseniz gameplay videosunu dinlemenizi öneririm. anlatan adam 1.-2. dakkalar arasında barbarianı anlatmaya başladığında "one of the seven classes" tarzı bi söylemde bulunuyo. umarım 7 olur ühüh. paladindi necromancerdı druiddi görmek oynamak isterim. blizzardın huyudur 2 li bi expansion pack gelir buyuk olasılıkla olur sana 20 :S:S:D ahanda bunu buldum bakı ver canum (classes) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar