Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 ya atıyorum wwnin runeu olur carpanı kacırtır, o barbarın wwsı dmg değilde arada cc icin olur falan ama sanmıyorum o kdar fark yaratsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Justin Biever is going to be the last boss on D3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Wd iyimis masallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 ÇOGİİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Cuce said: ya atıyorum wwnin runeu olur carpanı kacırtır, o barbarın wwsı dmg değilde arada cc icin olur falan ama sanmıyorum o kdar fark yaratsın siteye bakmadin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Şimdi vurmayacaksanız bişi dicem ben diablo hiç oynamadım, şimdi d3 ile başlarsam çok şey mi kaybederim. Diablo 1/2'yi windows 7 açıyor mu, single mı oynuyoruz yoksa multi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 varsa kankan co-op eglenceli olur bayaa, yoksa solo gogo ikiside win7de çalışıyo bu arada diablo1 de warrior acmanı oneririm, zaten zor oyun bayaa, sorc falan acarsan butcher'ı geçemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 DeBuffAndHeal said: Şimdi vurmayacaksanız bişi dicem ben diablo hiç oynamadım, şimdi d3 ile başlarsam çok şey mi kaybederim. Diablo 1/2'yi windows 7 açıyor mu, single mı oynuyoruz yoksa multi mi? dayanamayan çıkar mı acep... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 aquila said: Cuce said: ya atıyorum wwnin runeu olur carpanı kacırtır, o barbarın wwsı dmg değilde arada cc icin olur falan ama sanmıyorum o kdar fark yaratsın siteye bakmadin? videolar acılmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 gün geçmiyor ki d3 hakkında kan kaynatıcı, can alıcı güzel haberler gelmesin... Ohş blizzard sana geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 ben de nostalji olsun diye yükledim ve az önce baal'ı kestim. özlemişim be =) 2. 3. seviyeyi de co-op oynarım artık arkadaşlarla. onlar single sarmaz. hell'de benim atağa korumalı yaratıklar gelince yalan oluyordum diye hatırlıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 şimdi izledim, canavar gibi olmus runeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablozadeh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 turkce acıklamalı videolar falan cıktıgına gore, diablo 1 ve 2 zamanını bilmeyen sc2 ve wow'cu ergenler d3'e sardırdı demektir. soz meclisten dısarı tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 barbar direk zarar veren hortumlar yaratır? Bu çeviriyi yapanı kızılcık sopasıyla döverim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 bütün ergenleri arenada bekleyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 türkçe oyun kötü oluyor deyince kızyorsunuz sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 cevirinin nesini begenmedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 sc2 patlak çıktı, inşallah bu da patlak çıkar da acımıza ortak gelirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 blizzard oyunlarında hikayeye bakarsan patlak çıkar tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Quel-Thul said: varsa kankan co-op eglenceli olur bayaa, yoksa solo gogo ikiside win7de çalışıyo bu arada diablo1 de warrior acmanı oneririm, zaten zor oyun bayaa, sorc falan acarsan butcher'ı geçemenwin7'de açıyorumda renk sorunu var onu nasıl düzeltcem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 o sorunun cevabı bana da lazım 64 bit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Snake said: blizzard oyunlarında hikayeye bakarsan patlak çıkar tabi. sen nelere bakmamı tavsiye edersin peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 karanlığa odaklan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar