Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3 - Genel Topic

Xo

Öne çıkan mesajlar

Herkes eski classları bekliyor da bu yenileri skilller olsun, konsept olsun eskilerinin benzeri zaten? Misal:
-Sorceress=Wizard
-Necromancer=Witch doctor
-Barbarian=Barbarian =)
-Amazon=Demon hunter
-Paladin=Monk (çok benzemiyor gibi gözükse de "holy warrior" mantığını monka yedirmişler)

Expansionda druid benzeri class kesin gelir derim. Eski sınıfları da özlemiyor değilim gerçi, gözümde witch doctor hiçbir zaman bir necromancer olamayacak mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

WD çok tşşaklı bi class bence. necro ile kıyaslanamaz. necroda öldüğün zaman yeniden toparlanman uzun sürüyo. wd direk elini kirletmeyen yaklaşılamayan bi class :) soul harvestmıydı neydi o gösterilen son büyüsü. resmen power word kill anasını satim ya. adam gidiyo öldünüz diyo yürüyo gidiyo. hayvan oolu hayvan. fearı necronun fearından çok daha etkin hale getirilmiş. tam warlock - necro karışımı aciyip bişi olmuş. ama herhangibirşeye de benzetmeye de gerek yok aslında. witch doctor = witch doctor işte. direkt kendidinin classı, başka şeyden esinlenme değil.
Sosyal ağlarda paylaş

simdi size monk gibi dalarim valla. benim icin begenmeme kismi melee ve asiri fast paced olmasi (skill vs.. felan). zaten heal yok diye orblari koydular, ustune monk gelince buram buram arcade kokuyor.

herseyi begendim ama su class'i hic sevmedim. zaten witch doctor haric hic biri heyecanlandirmadi (barbarian haric ki zaten super).
Sosyal ağlarda paylaş

hammerdin olur daha afillisi cuce.

şaka bi yana paladin olmadığına üzüldüm cidden. ilk wizard açıçam female. üst baş bişeyler toplayıp farm olayına girdikten sonra da male barbar oynamayı planlıyorum gibi. gerçi nerden baksak 1-2 yılı var her türlü.

aç tavuk darı ambarı hikayesine döndü bizimki
Sosyal ağlarda paylaş

diablo 3teki karakterlere bakıldığında diablo 1 ve diablo 2deki karakterlerden sadece paladin ve druid eksik gözüküyor ki bu 2 class da kendilerince çok özgün classlar. diablo 2deki paladin temelde 3 şeyden oluşuyo: kalkan ustalığı, kutsal büyü ve aura. şu anda diablo 3te bu 3 şeyin hiçbiri yok hiçbi classta. druidin olayı da doğanın gücünü büyülerine yansıtmak, doğadan hayvanları summon etmek ve tabiki form değiştirmek. diablo 3teki karakterlere baktığımızda d2 druidindeki özelliklerin de hiçbirini göremiyoruz. yani demek istediğim şey diablo 3ün ileriki expansionlarında paladin ve druid mutlaka gelcek.
Sosyal ağlarda paylaş

Classlar çok başarılı bence Hunterla beraber kadro tamam oldu şimdilik.
Keza ben 2 sene sonra çıkacak oyun için bile olsa neyle oynicam die kara kara düşünüyorum her class birbirinden güzel bence...

Hunter her zaman favorim. Ama barbar çok süper olmuş gene. Wizard biraz vasat duruyor trailerda ama onunda high levelda süper olacağına eminim. WD çok değişik ve imba bi class olmuş oynamamak olmaz. Muhtemelen her classı lvl 30-40a kadar kasarım önce sora en yakışanla devam ederim gibin.
Sosyal ağlarda paylaş

Roqq said:

Ek paketle çok farklı sınıflar da gelebilir. Şartlanmamak lazım kesin Paladin, Druid filan gelir diyerek. Sürpriz yapabilirler.

bard gelicek diye varsayıyorum...

diablo'nun ek paketinde bard, barbarian ve monk vardı.
barbarian ve monk geldi, kim bilir swashbuckler edasıyla bir bardımız da olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...