Breedan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 hp ve mana bar kırmızı turkuaz X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 diabloda her class gücü yettiği kadar armor giyiyor giymesinede , ornate plate mail giyecem diye o kadar puanı strength e vermez bir sorceress herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Hack'n slash rpg'lerin kurallı tekrar yazılıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Breedan said: hp ve mana bar kırmızı turkuaz X( Kırmızı ve maviyi yine aynı şekilde görür görmez neşem yerine geldi. Çok iiy olmuş o toolbar ı aynı şekilde tuttukları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Luxor said: diabloda her class gücü yettiği kadar armor giyiyor giymesinede , ornate plate mail giyecem diye o kadar puanı strength e vermez bir sorceress herhalde. e barbar dan örnek vermiş arkadaş.o da mı vermez? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah budur be budur blizzard alnından öpiyim yavrum seni biliyosun bu işi valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 /bow /salute Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Sam said: bu arada sonraki boss duriel gibiydi cidden heh benziyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Luxor said: diabloda her class gücü yettiği kadar armor giyiyor giymesinede , ornate plate mail giyecem diye o kadar puanı strength e vermez bir sorceress herhalde. İyide sorc zaten sadece str/dex/vit veriyor o_0 Chains of Honor giydikten sonra yemişim gerisini gerçi 156 mı ne str lazimdi totalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Xo said: Sam said: bu arada sonraki boss duriel gibiydi cidden heh benziyor :) Eh boşuna deemdim sayfalar önce duriel gibi diye:=) Durielle ilk karşılaştığımda ciddi tırsmıştım yalnız, ufacık bir odaya düşüyorsun ve çıkışın yok. Bin kere öldürmüştü beni.. kaç tane town portalaçıp da kıçımı kurtardım healing potion lara ne kadar para sadım o zamanlar hatırlamıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 melee yapanlar hariç herkes istediği unique armor neyse o kadar str veriyordu, belki biraz değiştirmişlerdir sistemi. evet ben de acemi buildi (iskeletlere koymuştum puanları) necro'yu bırakıp sıfırdan başka karakter yapmıştım duriel yüzünden. bir oyunda ilk ve son defa bir yerde takıldığım için sıfırdan başlamak zorunda kaldığım yerdir. umarım bu sefer pahalı bile olsa bir respec sistemi olur oyunda. milyon cipi filan bile isteyecek olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 HEr class D2 de ehr armor u kullanabilir belki fakat ARkane's VAlor gibi üst düzey strength isteyen bir armor u sorceress a giydirmek için bütün stat pointlerinizi strengthe vermeniz lazım örneğin. Sorv'un strength 1er birer artıyor. BArb'ın sanırım her point 2 ya da 3er etkiliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 bombayı yine patlattı Blizz brova adamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 vay lan. ilk diablo 2yi oynadım ben 1den önce. andareli görünce bilgisayara reset atmıştım korkup. vayanasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 cinematic trailer mükemmel olmuş. blizzard taa ilk oyunlarından beridir ispatladığı "blizzard'ın meşhur alev efekti yeteneği"ni bu videoda da göstermiş. dilim tutuldu valla. ama gameplay trailer'ı halen çekemiyorum. uyuz oldum. neden cinematic trailer downloader çalışırken gameplay trailer downloader çalışmıyor merak ettim. 800mb'lık hd formatında izlemek istiyorum oysa ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 işte bende onu diyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Yanlız siteyi bile müthiş yapmıs adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 bi de böyle nasıl desem, aztek maya havası bi böyle cangıl havası çok hakim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 ortadogu motifleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 adeta bir kültür mozaiyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 aman aman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 şimdi bu ps3 e çıkmaz dimi :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 pc eksklüzif! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 şu da tam wallpaperlıkmış http://img73.imageshack.us/img73/7149/diablowallpaperhh1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 pcde kalan ender oyunlardan diyelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar