Bone Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Kanuni said: dikkat ettim, dragon age konusunda, ayni kisiler boyle olumsuz konusmuslardi, sonrasinda cikinca oyun en cok ayni kisiler oynamisti, umalim bu seferde bu sekilde olsun.. patinin muhalif liderleri, daha cikmadan hic bir oyun icin super olacak demiyorlar zaten. heleki populer bir isimse, populer bir firma ise anam anam, bastan bitmisler :) dragon age'in grafiklerini eleştirmiş miydim? hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 isterse d2 grafikleriyle olsun bence çok ta farketmez. çıksın da bir an önce. 800*600 olmasın ama sonra high res mod aranıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 genel bir yargi yaptim yahu kisisel almasin bireyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Kanuni said: genel bir yargi yaptim yahu kisisel almasin bireyler. alıngınım, çok pis kişisel alırım. (selçuk erdem'in birkaç hafta önce bunla ilgili karikatürleri vardı, buraya onları koydum varsay) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Kanuni said: dikkat ettim, dragon age konusunda, ayni kisiler boyle olumsuz konusmuslardi, sonrasinda cikinca oyun en cok ayni kisiler oynamisti, umalim bu seferde bu sekilde olsun.. patinin muhalif liderleri, daha cikmadan hic bir oyun icin super olacak demiyorlar zaten. heleki populer bir isimse, populer bir firma ise anam anam, bastan bitmisler :) diablo, elm sokağı kabusu gibidir veya 13. cuma gibi... bok gibi olsa bile oynarsın. d3'ü eleştirenlere kızmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 hack & slash işte , ne kadar kötü veya ne kadar güzel olabilir ki? düümeyin abilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 şimdi diablo 2 yi oynamak var oynamak var. 1. türlüde sadece bitirip ''bitirdim abi'' diyenler 2. türde iste bitirip +90 charlar yapıp beraber run atma. rune item charm düşürüp üstünü adam gibi yapma. pvp yapma gibi şeylerde var. Birçok insan sadece bitirmekle kaldığı için ustasıyım abi diye gezen çok. Ama oyunu asıl amacına uyarak oynamış olanlar ayrı bir keyif almıştır mutlaka. keşke serverda oynadığımız zaman gelip bizle beraber daha çok kişi oynasaydı. o zaman söylemek istediklerimi anlarlardı. o yüzden lütfen hack and slash kesince bitiyor gibi algılamayın. diablo 3 tende beklentimiz bu yönde. yine 2 gibi olsun. grafikmiş atmosfermiş pek onlara bakmıyorum. eline yüzüne bakılır olsun yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Kanuni said: patinin muhalif liderleri, daha cikmadan hic bir oyun icin super olacak demiyorlar zaten. heleki populer bir isimse, populer bir firma ise anam anam, bastan bitmisler :) şu forumda blizzort kadar tapılan herhangi bir diğer şirket ismi söyleyebilir misin? şu kadar da mı eleştirilmesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 ne kavga ediyosunuz ya. bırahın allaşkna. o diil de nezman çıkıyo şimdi bu. ben hala 2011 temmuz olur diye düşünüyorum şehzen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Yanlış düşünüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 :( o zaman ne zaman ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 12 q3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 2011 3Q ile sc2'nin ilk expansionin arasinda bi yerde cikicak iste. bu isler biraz da nasip kismet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 1) müzikler diablo 2 gibi olsun 2) fondaki sesler vardır ya diabloda böle cırcır böcekleri falan onlar yine olsun. havaya sokuyor adamı. evet bu kadar fazla bişey istemiyorum vallaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 bi de paladin de olsun ama :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 ben bi tek pala oynamadım. hastası olan arkadaş vardı. zeal meal fisofheaven fln diye bağırıp duruyodu oynarken. kendinden geçiodu. okadar süper bi class mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 paladin süper class mı diye sorup diablo 2 oynadım demek epic ötesi :> şaka bi yana en op classtı bence pala. hammerdin > all zeal fof falan yalan ayrıca bence. ya hammerdin ya smiter, oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Sam said: Kanuni said: patinin muhalif liderleri, daha cikmadan hic bir oyun icin super olacak demiyorlar zaten. heleki populer bir isimse, populer bir firma ise anam anam, bastan bitmisler :) şu forumda blizzort kadar tapılan herhangi bir diğer şirket ismi söyleyebilir misin? şu kadar da mı eleştirilmesin? Blizzard :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 hammerdin son patchi ile sanki eskisi kadar iyi değildi d2 de ve görüp görebileceğin en bayı class speciydi tiksinç bişey chargelot güzeldi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 1.13 ten bahsediyorsan oynamadım daha. ama blessed hammer nerflenicekti yanlış hatırlamıyorsam ki sonuna kadar doğru bir hareket nerflenmesi :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Aluriel said: paladin süper class mı diye sorup diablo 2 oynadım demek epic ötesi :> şaka bi yana en op classtı bence pala. hammerdin > all zeal fof falan yalan ayrıca bence. ya hammerdin ya smiter, oh mis. diablo 2 oynadım -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 diablo 2 bir süre sonra sıkmıştı, ister pvp olsun ister yaratık öldürme amaçlı olsun. d3 ü bence uzun soluklu yapmalılar.çünkü bu oyunları hikayesine göre oynamak (ne demekse o artık) daha zevkli oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Motoko Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 bir oyun daha nasıl uzun soluklu olabilir acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Artariel said: diablo 2 bir süre sonra sıkmıştı Şunu diyen insan d3 beklemesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 ki şu anda bile kursam, oynasam sıkılmam kolay kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar