blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 KARI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Suark said: pronoit said: abi eskiden aklinda kurduğun itemlarin gereksinimlerine göre stat giderdin.zaten diablo=item (yoksa sol click simalasyonu) Kınadım, taklitlerinden hiçbiri bu oyunun ambiyansını yakalayamadı. Tamam herşeyi anlarım da, şu oyunu böyle sığlaştırmayın yahu. Oynadıgından zevk aldıran, senı orada hıssetıren ender oyunlardan bırı benım ıcın ( cok fazla falso oyun var, isterse gerçek grafik olsun, düzgün müzik falan bilan olmadı mı ambiyans olmuyor efendim ). Diablo sadece item olsaydı, oyunu hiç oyanamaz, direk jamella'yı kurar en güzelleri dizer takılırdık değil mi? ihh. diablo 1'i kast ediyorsan evet. tirsa tirsa oynardım(belki de yaşla ile ilgilidir) fakat gel gör ki diablo 2'de tüm aramalarıma rağmen ambiyans göremedim. blizzardın yeni oyun yapmasına sadece izleyeceğim sinematiklerden ötürü sevinir hale geldim o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 act2 de ambiyansı göremediysen aboww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 abi actların hepsi bulundukları ortamın hissini aynen yaşatırlardı haksızlık etmeyin oyuna. çöl, yağmur ormanı, cehennem, karlı dağ etekleri bunların hepsini hissede hissede oynadık diablo'yu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 d2'yi beğenmeyen ilk insanı da gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 insanlar hala popüler şeylere bok atarak cool olmaya kasıyor. vay anasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 D2'ye laf atmayın çarpılırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 butcherın odası neydi öyle ya, cocuktum be yapılırmıydı bu bana nohut gibi terliyodum butcherın kapısının önünde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 DİABLO 2YE LAF ETTİRMEYİZ!! suusma, sustukça sıra sana gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 sakin yaw adam D2 ye laf atmamıs, Blizzard ın oyun yapmasına bile atmıs, Wc wow D3 Sc2 falan falan :) mavi ekran ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 gleoddyn said: @Holy, Hahaha aynen, fireşşş miit diye hönkürdümü elim ayağım tutuşuyordu. bak aklıma geldi urktum simdik ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 beğenmedim diye bir şey yok diablo 2 güzel oyun. ama item peşinde koşmak istesem, level kasmayı sevsem gider mmorpg oynarım artik. diablo 2 de böyle bi mmo patlaması yoktu dünyada. üstelik diablo 3 diablo 2 den geride kalacağa benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Butcher dediniz beni benden aldınız. Level 3'ü temizleyip Butcher için 2'ye dönen bizden değildir. Ayrıca Leoric questinin trigger olmadığı oyunlara kafam girsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Butcher'ı lvl4'ten falan geri dönüp kesiyodum ben de, gene de geriliyodum. Bi de o Zhar the mad denen denyo mage kadar sinir bozucu mob yoktur. Warriorla oynarken sinirimden klavyeyi ısırıcaktım, 1 tane ekliyorum hop teleport. sırf o anten yüzünden towna gidip ok almıştım varyora :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 valla neyle kıyasladığınıza bağlı, diablo 1 atmosfer 10/10 ise, fallout 9/10 ise diablo 2 benim gözümde 3/10dur atmosfer olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 diablo2 fallout'a 87 basar atmosferde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 act 1 ve act 4 atmosferi güzeldi ama gerisi yavan, belki act 5 hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Act 1 ilk oyunla aynı sayılır. Aynı ruh, değişik renkler. Monastery olmamış. Act 2 süper, Lut Gholein, Arcane Sanctuary, Tal Rasha's Tomb, Sewers, dört dörtlük resmen. Act 3 de güzel yani ormanı başka türlü yapamazsın ama ormanda karanlık güçlerle savaşmak ne bileyim bir garip Act 4 tam bir rezalet. Cennetin son kalesine, cehennemin merkezine bak. Cehennemin dibine girmişsin, D1 catacombs veya hell kadar tırs yok. Butcher'ı dışarda öldürdükten sonra bile o odaya girdiğinde bir titreme hissedersin. Act 5 de çeşitli ve güzeldi. Yani böyle act act ele almak yanlış bence. Sorun genel tırs atmosferin D2'de olmaması. Cathedral seferinde tanıdığı herkesi Butcher'a kaptırmış sarhoş veya arazide nerden geldiği belirsiz magicalları pazarlayan tek bacaklı çocuk, lanetli deli kral falan yok. Müzik, abiyans da öyle. Grafik desen WoW'a hazırlık. Cuce said: diablo2 fallout'a 87 basar atmosferde Bazen Blizz maaşa mı bağladı diye merak ediyorum. Fallout sanat yönetimi derslerinde okutulabilinecek bir oyundur. Gerçi bu forumda Bioshock'da atmosfer yok diyen de çıkmıştı, şaşırmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 fallout'ınkide cok guzeldi, ama oyun mekanikleri biraz katlediyodu tadını cıkartamıyodun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Diablo ile Fallout karşılaştırılamaz bence, diablo bir kere bile silahını boşa savurmadığın Hack&Slash bir oyundur. Fallout tek bir kurşun bile sıkmadan büyük bir kısmını bitirebileceğin RPG'dir. Atmosfer olayını karşılaştırmakta yanlış bence sonuçta herkesin beklentileri başkadır. Kimisi büyü ve kılıç sever, kimi kıyamet sonrası yıkımın etkileyiciliğini sever. Dolayısıyla bu farklı kafadaki kişiler, farklı dünyaların atmosferinin içine kendilerini sokmakta zorlanabilirler. Haa tabi eklemek isterim fallout gibi oyunların atmosferi diyaloglardaki derinliktedir genelde. Görsel olarak bir yere kadar atmosfer vardır. Diablo'nun atmosferi müziklerinde görsellerinde ve ara ara tadımlık verilen bilgilerdedir. Sonuç olarak fark var yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 tamda diabloyla falloutu nası garşılaştırırsığnz yeaaa rerörö diyecek idim ki Eldarduil sağolsun özetlemiş (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 karsılastırılır neden karsılastırılmasın. starwarsun muziklerimi daha iyi titaniğinmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 gerek yok yahu ikisininde yeri ayrı. Ayrıyeten bak nedenini negzel özetlemiş Eldarduil said: Diablo ile Fallout karşılaştırılamaz bence, diablo bir kere bile silahını boşa savurmadığın Hack&Slash bir oyundur. Fallout tek bir kurşun bile sıkmadan büyük bir kısmını bitirebileceğin RPG'dir. Atmosfer olayını karşılaştırmakta yanlış bence sonuçta herkesin beklentileri başkadır. Kimisi büyü ve kılıç sever, kimi kıyamet sonrası yıkımın etkileyiciliğini sever. Dolayısıyla bu farklı kafadaki kişiler, farklı dünyaların atmosferinin içine kendilerini sokmakta zorlanabilirler. Haa tabi eklemek isterim fallout gibi oyunların atmosferi diyaloglardaki derinliktedir genelde. Görsel olarak bir yere kadar atmosfer vardır. Diablo'nun atmosferi müziklerinde görsellerinde ve ara ara tadımlık verilen bilgilerdedir. Sonuç olarak fark var yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 tabikide titanik diyende olacaktır elbet. işte bu yüzden karşılaştırılmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 yahu tabiki yeri ayrı ama, direk diablo2 fallout'a takla attırır demedim zaten. bana diablo2 nın tattırdığı atmosfer daha güclüydü daha cok sardı benı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar