Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 bu arada acaba yeni oyunda normal nightmare ve hell gibi 3 ayrı bölüm olucakmı acaba? o şekiled olmasa da, onun yerine oyun 1 kere başlayıp biten bi sernyoya sahip olsa ama sonlarına doğru hell'den beter zor olsa falan daha güzerl olur sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 öyle olmaz. aynı oyunu 3-4 kere bitirmezsin yoksa. çoğu hack&slash bile bu sisteme geçmişken geri adım atmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Ardeth said: diablo ölmedi mi lan ne oluyodu 2 nin sonunda yutuyo muydu taşıÖldü de tyraelden bir plan bekliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Çıkış tarihi muhtemelen 2010 yazı ya da 2010 sonu olacak. Peki sizce SC2'mi önce çıkar D3'mü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 SC2 önce olacağı net açıklandı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 http://www.sendit.com/games/platforms/pc/diablo-3/10042969.html said: 27 November 2009 said: November 2009 said: 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 abi 2010 da çıkması bile beklenmiyor. 2011 falan olur deniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 sendit'e kalsa sc2'ı 19 kere cıkmıstı. önce sc2 cıkıcak dendi bu arada, diablo3'ün daha once cıkacağını nerde gordun sen gangren? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Gangren said: SC2 önce olacağı net açıklandı :p diyor adam, "nin" yazmayı unutmuş, sen "den" eklemişsin. türkçe 101 e hoşgeldiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 prime evil'lar ölmedi ölümü nasıl öldürecen koçerooooooooo soulstone'lar sadece prime evilların cehennemden çıkıp çılgın birer türk edasıyla insanların dünyasına girişine izin veriyordu,soulstone'ları kırıp bunu engelledik diablo 2'De. diablo 2 lod'un sonunda worldstone diye bi geyik vardı,baal'ı kestiğimiz odada,oyun sonu tyrael kırıyodu o söz konusu taş dünyayı melek ve şeytanların görüp "ne varmış burda insan minsan" diye ortama akar gibi akmalarını engelliyordu şimdi worldstone kırıldı,düna şubatın 14ü gibi ortada,soulstone vb aygıtlar olmadanda dünyaya girebilecek zebaniler bundan sonrası kısmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 bu arada evet diabloyu konusu için oynadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 çıkkşarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 benim soulstone bundan: http://en.wikipedia.org/wiki/Cummingtonite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 DoGMeaT said: bu arada evet diabloyu konusu için oynadım ben.ahah.. bziler de konulu şeyleri sevmioruz. genelde konsuz film izler konsuz oyun oynarız :P:P diablo XXX ohh baal undebah :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 nasıl olupta 2. sayfaya düşmüş tüü size vefasızlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 bu kadar bekletirlerse daha cok 2. 3. 4. sayfalara duser valla. heyecanlanamıyorum bile bekleyecegim sureyi dusununce :// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 ben arada uplıyorum ama sonra sırf up yapıom die siliyolar msjımı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 DoGMeaT said: prime evil'lar ölmedi ölümü nasıl öldürecen koçerooooooooo büle http://www.youtube.com/watch?v=ZomZ_cyoQy0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thranduil07 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 hehehehhehehe na harika bişidi bu ya:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 en eror oküüürt diyo kafayı yicem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrasoujai Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 DoGMeaT said: prime evil'lar ölmedi ölümü nasıl öldürecen koçerooooooooo soulstone'lar sadece prime evilların cehennemden çıkıp çılgın birer türk edasıyla insanların dünyasına girişine izin veriyordu,soulstone'ları kırıp bunu engelledik diablo 2'De. diablo 2 lod'un sonunda worldstone diye bi geyik vardı,baal'ı kestiğimiz odada,oyun sonu tyrael kırıyodu o söz konusu taş dünyayı melek ve şeytanların görüp "ne varmış burda insan minsan" diye ortama akar gibi akmalarını engelliyordu şimdi worldstone kırıldı,düna şubatın 14ü gibi ortada,soulstone vb aygıtlar olmadanda dünyaya girebilecek zebaniler bundan sonrası kısmet tyrael bu yüzden kılıcı kaybedip fallen oluyor zaten. sanırım tyrael yeni prime evil olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Tyrael falan fallen olmadı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 HAHAHA video süpermiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Gaap said: Tyrael falan fallen olmadı ki? valla o eleman ressurection için topladığı altınlarla napti önce onu açiklasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar