Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

uyku düzeni...

suBzer0

Öne çıkan mesajlar

Abi üniversite hayatıma mahveden (6. seneme girdim) hataımı mahveden , babamla aramın aramı kötü yapan tek konu bu uyku düzenim. Erken kalkmayı çok itiyorum fakat bir türlü beceremiyorum. Erkenden kalkıyım köpeğimi gezdiriyim sonra gelip bi duş alıyım güne öyle başlıyım diyorum ama en erken kalkabildiğim saat 10.. Çünkü gece 5e kadar ayakta duruyorum. Hiçbişey yapmasam bile (wow vs. online oyun) öyle boş boş takılıyorum. Varmıdır uykuyu düzene sokacak bir çözüm?
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:
10 iyi bi saat bence 8 de kalkıp naapıcan abi çalışmadıın sürece.

Olur mu abi insanlar 6.30 da 7 kalkıp güne başlıyorlar. Güneşin doğuşuşnu gün başlangıcı olarak düşünürsek bence 10 çok geç bi saat. Gerçi bu saatte bu topice cevap verenlerden nasıl bir çözüm beklenir o da ayrı bir tezatlık :p
Sosyal ağlarda paylaş

o saatlerde kalkmak için işinin gücünün veya her gün o saatlerde dersinin olması gerekiyor. ÖLe bi durumda anca o saatte kalkmaya alışırsın uykun düzene girer. Yazın , tatildeyken hiç işin yokken imkanı yok ve gerek de yok o kadar erken kalkmaya. Yaşlılar kalkar o saatte öle =)
Sosyal ağlarda paylaş

yazın okullar kapanınca sürekli uyku düzeni sabaha doğru kayıyor. tersyüz oluyorum.

mesela bu sene. dersim hep 1 deydi, 10 da kalktım.
10 da kalkış, 2 de yatış.

okullar kapandı, durum değişti.

10-2
11-2
12-2
2-3
2-4
3-4
...
..
böyle gidiyor.

yazlar çok kötü ya. insanın bi işi olması şart. yoksa kafayı yiyorsun. geçen sene öss muhabbetine stres olmasın çocukcağz diye hiç bişi yapmadım. evet tercih dönemi bayaa 1 ay öle mal mal oturdum evde neredeyse. kafayı yiyordum gerçekten. aşık olduğumu sandım. halbuki gariptir ne zaman böyle düşünecek bir şey kalmasa aynı kız aklıma geliyor. kendine dünyayı dar ediyorsun. manyak bi olay.
Sosyal ağlarda paylaş

Bende şöyle bir olay var ama: Kaçta yatarsam yatayım öğlen 12 civarı çat diye uyanıyorum, kalkıyorum bi su içiyorum geziniyorum evde -ev baya büyük bu arada babam zengin-. Sonra diyorum ne gerek var, yatıyorum, domuzlar gibi uyuyorum, kız arkadaşım küfrediyo artık kalk diye anca öyle kalkıyorum ama 4 saat falan kendime gelemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:
Ben 2-3 den sonra uyanınca kendimi bok gibi hissediorum yorgun irenç bi şekilde kalkıyorum o yüzden geç yatsam bile 12-1 civarına saat kuruorum kalkiorum uykumu tam almamış olsam bile.

evet ya. ben 12 den sonra kalkınca aynen öyle oluyor. mesela saati 11 e kuruyorum, biraz kalkıp dolaşıp "lan naapçam koca gün uyu gitsin" diyorum tekrar yatıyorum. o dolaşma esnasında çok enerjik ve zinde oluyorum, ama 2 de tekrar kalkınca ölğ gibi oluyorumç
Sosyal ağlarda paylaş

dunno said:
gercekten duzene sokmak istiyosan cok kolay bu arada
sabah ne kadar uykunu alamamıssan bile erken kalk o gun geceye doru dayanamicaksn gozler kapanicak ve bi bakmıssın duzen normallesmis
1 gun zombimsi dolasmayı goze al ve kurtul

O iş de yalan. Sabahlıyorum aynı nedenden ötürü mesela, gece erken yatarım rayına sokarım diyorum. Gün boyunca gözlerimi açamıyorum, gözlerim güneşten rahatsız oluyo, bi yere kafayı koysam bayılıcam yani, o derece. Ama hava karardığı gibi gözlerimin yorgunluğu gidiyo, uyku falan hissetmiyorum. Böyle 3 gün uykusuz geçirdim, en son karanlıkta gölgeler abuk subuk hareket etmeye başlayınca korkup yorganın altına girdim, öyle uyudum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...