özcaine Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 valla ben sadece satislara bakmak için girip çıkıyorum. kalan zamanda diablo 2 eniyorum darkcan gibi. arada kendime yeni lvl kasacak MMO arıyorum. Kafayı kırıp city of vliians veya Lineage 2 yapabilirim yeniden. gelecek sene başına kadar adam gibi MMO gelmiyor. dolayısı ile Aion'a kadar herhalde sagda solda sekecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salyangoz Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 odiflame said: salyangoz said: Bu linkte 11 temmuz tarihli FUNCOM firmasına ait piyasa değer kaybının tablosunu rahatlıkla görebilirsiniz.Yorumsuz olarak veriyorum http://uk.finance.yahoo.com/q/bc?t=3m&l=on&z=m&q=l&p=&a=&c=&s=FUNCOM.OL fenerbahçeninde borsa değeri geçen hafta yükselip düştü.o zaman fener kötü takım mı diyeceğiz? Arkadaşım ben oraya "kötü oyun" yazmışmıyım.Piyasa değer kaybının tablosunu YORUMSUZ olarak vermişim."Piyasa değer kaybı" lafını yorum olarak algılıyosan o yorum değil gözlerinle görüyosun tabloda zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Bioware'in yeni mmo'su çıkarsa beni kimse tutamaz onu biliyorum =P Hele crafting i Swg'den tırtıklarlarsa off off =D Tabi Sc online çıkarsa onada bir bakarız , çok mu arsızım ben acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Enteresan yalnız, 1. Yeni çıkan bir AoC var, büyük umutla beklenen 2. Yine büyük umutla çıkması beklenen bir WAR var 3. Tarihin en fazla subscriberlı oyunu WoW'un, yeni çıkacak expack'i var Ama gel gör ki, kimse bunlarla yetinmiyor. Kimisi AION diyor, kimisis STARGATE WORLDS diyor, kimisi daha adı sanı bilinmeyen Bioware MMO'sunu bekliyor, kimi daha yapılıp - yapılmadığı bile bilinmeyen SC MMO hakkında hayal kuruyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 asıl enteresan olan forumda ne kadar çok "ekonomist" varmış ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Udinen said: asıl enteresan olan forumda ne kadar çok "ekonomist" varmış ? her üniversitenin iktisat mezunları olunca ekonomistlerde artıyor tabi yer sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 bir o kadar da fanboi mevcut, o da ilginç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Gangren said: Enteresan yalnız, 1. Yeni çıkan bir AoC var, büyük umutla beklenen 2. Yine büyük umutla çıkması beklenen bir WAR var 3. Tarihin en fazla subscriberlı oyunu WoW'un, yeni çıkacak expack'i var Ama gel gör ki, kimse bunlarla yetinmiyor. Kimisi AION diyor, kimisis STARGATE WORLDS diyor, kimisi daha adı sanı bilinmeyen Bioware MMO'sunu bekliyor, kimi daha yapılıp - yapılmadığı bile bilinmeyen SC MMO hakkında hayal kuruyor :p Hayallerimle oynama lütfen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Darksun said: Bioware'in yeni mmo'su çıkarsa beni kimse tutamaz onu biliyorum =P Hele crafting i Swg'den tırtıklarlarsa off off =D Tabi Sc online çıkarsa onada bir bakarız , çok mu arsızım ben acaba. Azından bal damlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Aynı anda 1den fazla mmo oynamak sağlığı bozar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 e neden yetinilsin birisi patlamış, öbürü çıkmamış, öbürü 4-5 yıllık oyunun xp pakediyle? (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 şuan tek belediğim oyun var oda fallout 3 ama ondada ciddi süphelerim var çünkü yapan Bethesda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 yine blizzardın kucağına oturabiliriz eğer world of starcraft duyurulursa.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 bilirizi falan yok, WoS duyurulursa ben erken emekliliğimi isteyecem :D. Emekli maaşı ile kuru ekmek yer sabahlara kadar starcraft oynarım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Füks Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 bırakmayın aocu falan ben geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 valla ben warhammer40k online ı çıkarırlarsa bu dünyadan dijital dünyaya göç edicem müritlerimle beraber asdasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 kapandı accountum bi macera da böle bitti ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Haha 40k online efsane olurdu zaten de herhalde onu sonraya saklıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 W40K yapımda zaten şu anda? Açıklandı bir süre önce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 http://www.gamespot.com/news/6166560.html harbi doğruymuş amanın... niye söylemiyorsun be cins Gangren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 W40K nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 otomatik silahları nasıl yapıcaklar ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 AoC gözünü köreltmiş Darksın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 W40k yı 3 kelime ile özetleyebiliriz sanırım... '' Space marines, ATTACK!?! '' Blood Angels http://www.kodama.ch/cms/wp-content/uploads/2007/01/space_marine1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Yerim ben o oyunu yerim :) WoS gelmese bile en azından bu gelecek 4 yıla falan gelir herhalde o zamana kadar para ya birikti ya birikti, sonra bodruma kapanırım herhalde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar