Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun hakkında izlenimler

Malkochoglu

Öne çıkan mesajlar

valla ben sadece satislara bakmak için girip çıkıyorum. kalan zamanda diablo 2 eniyorum darkcan gibi.
arada kendime yeni lvl kasacak MMO arıyorum. Kafayı kırıp city of vliians veya Lineage 2 yapabilirim yeniden. gelecek sene başına kadar adam gibi MMO gelmiyor. dolayısı ile Aion'a kadar herhalde sagda solda sekecegim.
Sosyal ağlarda paylaş

odiflame said:
salyangoz said:
Bu linkte 11 temmuz tarihli FUNCOM firmasına ait piyasa değer kaybının tablosunu rahatlıkla görebilirsiniz.Yorumsuz olarak veriyorum http://uk.finance.yahoo.com/q/bc?t=3m&l=on&z=m&q=l&p=&a=&c=&s=FUNCOM.OL

fenerbahçeninde borsa değeri geçen hafta yükselip düştü.o zaman fener kötü takım mı diyeceğiz?

Arkadaşım ben oraya "kötü oyun" yazmışmıyım.Piyasa değer kaybının tablosunu YORUMSUZ olarak vermişim."Piyasa değer kaybı" lafını yorum olarak algılıyosan o yorum değil gözlerinle görüyosun tabloda zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Enteresan yalnız,

1. Yeni çıkan bir AoC var, büyük umutla beklenen
2. Yine büyük umutla çıkması beklenen bir WAR var
3. Tarihin en fazla subscriberlı oyunu WoW'un, yeni çıkacak expack'i var

Ama gel gör ki, kimse bunlarla yetinmiyor.

Kimisi AION diyor, kimisis STARGATE WORLDS diyor, kimisi daha adı sanı bilinmeyen Bioware MMO'sunu bekliyor, kimi daha yapılıp - yapılmadığı bile bilinmeyen SC MMO hakkında hayal kuruyor :p
Sosyal ağlarda paylaş

Gangren said:
Enteresan yalnız,

1. Yeni çıkan bir AoC var, büyük umutla beklenen
2. Yine büyük umutla çıkması beklenen bir WAR var
3. Tarihin en fazla subscriberlı oyunu WoW'un, yeni çıkacak expack'i var

Ama gel gör ki, kimse bunlarla yetinmiyor.

Kimisi AION diyor, kimisis STARGATE WORLDS diyor, kimisi daha adı sanı bilinmeyen Bioware MMO'sunu bekliyor, kimi daha yapılıp - yapılmadığı bile bilinmeyen SC MMO hakkında hayal kuruyor :p

Hayallerimle oynama lütfen!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...