Forme Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 jungle said: Katılıyorum isteyen forum kuralları içersinde istediği konuyu konuşabilir buna hiç bir itirazım yok,ama daha 2. aynı doldurmamiş bir MMO için aylardır adam akıllı patch cıkarmadılar kardeşim deniyorsa eh gene aynı forum kuralları içinde bizde fikirlerimizi buradan belirtebiliriz dimi ama :) beyenmeyenlerin oyunu infaz etmelerine hiç itirazım yok (kısmen zaman zaman :) ) ama salt gerçekleride saptırmadan ;) senin fikir beyan etmekten anladığın buysa: ewt ya ilk cıktığı zamanı hatırlıyorumda... ne kdar uzun zaman oldu gençler bilmez sene 2008 aylardan mayıs günlerden 22siydi,benim gibi eski toprak olanlar daha iyi hatırlar... sarcasm /off(bu offf hem turkce hem ingilizce) bravo süper fikirlerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 iletişim konusunda sorunum olduğunu sanmıyorum,yüzyüze görüşmelerde kimseye yorumundan dolayı ,"ahahah sen kaç yaşındasın yaaa" demiyorum çünkü :) dikkat edersen forum içersinde kimseye yaw nasıl beğenmezsin AOC u süper oyun sen becerememissindir senin bilgisyarın bozuktur, sen git wow oyna, knight online oyna ,tetris oyna " tarzında bir tek yazım yoktur, bir oyundan keyif almak yada almamak insandan insana değişir ,beğenmediklerini söyler neden bıraktığını yazar ,sonrada bakar kendi keyfine, benim senin yazından alıntı yapmamın sebebi daha 2 ayını doldurmamış MMO için aylar oldu hala düzeltemediler demenden kaynaklanıyor,burda yaptığın haksızlığı eminim sende fark etmissindir, neyse konuyu dahada dallandırıp budaklandırmanın kişisel hale getirmenin manası yok, benle aynı düşünen yada benden farklı düşünen herkezin fikri benim için değerlidir, hiçbir fikir ve fikir beyan eden kişi hakkında ''saçma sapan laf ediyor'' tarzında konuşmam zekası yada sosyal yaşamı hakkında yorum yapmam ama fikirleri gerçeklikle bağdaşmıyorsa bende fikrimi "ti"ye alarak yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 jungle said: Katılıyorum isteyen forum kuralları içersinde istediği konuyu konuşabilir buna hiç bir itirazım yok,ama daha 2. aynı doldurmamiş bir MMO için aylardır adam akıllı patch cıkarmadılar kardeşim deniyorsa eh gene aynı forum kuralları içinde bizde fikirlerimizi buradan belirtebiliriz dimi ama :) Arkadaşın onu şu amaçla yazmış olduğunu düşünüyorum, 2 aylık bir oyun ama her hafta 2 patch (sanırım daha fazla olduğu zamanlarda vardı, özellikle ilk 2 hafta) ciddi bir rakam. 15 - 16 patch gibi birşey ediyor sanırım, az buz değil aslında. Ciddi düzenlemeler olması gerekiyor, ama okuduğum kadarıyla eleştirileri, fazla birşey düzeltilmemiş. Çoğu MMORPG 2 ayda sadece 1 patch çıkarıyor, unutmadan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 forme gene karıştırmışsın olm burayı :) sana burdan bir adet epic (rengi forumda belli olmadığı için ekledim) bir [Babayi] gönderiyorum. Tıkla ve çık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 22 mayıstan beri hatırladığım kadarı ile 14 patch oldu geçen gün olan da dahil, bence haftada 2 patch sistemi yanlıştı zaten o yanlışıda gördüler ve hemen vazgeçtiler çünkü bu kadar karmaşık bir software de haftada 2 patch için inanılmaz derecede büyük bir ekbiniz yoksa sonuç hüsran olur birde buna test zamanın kısıtlı olmasını eklersek geçen hafta olduğu gibi güzel bir şeyler yapıcam diye rezil olursunuz.bence ilk 3 ay için haftada bir yapılacak patch ondan sonrası içinde her 10 günde yada 15 günde yapılacak bir patch en mantıklısı gibi geliyor ,hem patch daha göze hitap edici düzeltmeleri içerir hemde test etmeye daha çok fırsatınız olur. 10 nundaki patch konusundada yazmıştım bence hala çalışmayan featler var ise onlar çalışır hala geldikten sonra klas balanslarıyla zaman harcamayı bırakıp direk kontent,performans,gui sorunlarını halletmelerı daha sonra pvp sistemini eklemeleri gerekmektedir,çünkü geçmiş deneyimlerimden de yola çıkarak herkez aynı klassı oynamadığı sürece klas lar arası balansın mümkün olması imkansızdır, mükemmmele yaklaşılsa bile her zaman şikayet eden birileri olacaktır yanı bu klas balans işi oyun varlığını sürdürdüğü sürece dewam edecek bir kısır döngüdür ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kutadgu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Ben bu oyunu her oynadığım akşam, ettiğim küfürlerden dolayı dinden çıkıyorum neredeyse.Oyunun bir sorunu yok, herşey süper gidiyor diyecek adamın MMO bilgisinden ve tecrübesinden de şüphe duyarım.. Dağıtımcının yapımcıya verdiği gazdan dolayı bu oyun erken çıkmıştır, kimilerine göre betadır kimilerine göre alfadır, tonla eksiği var ve herşeyden önemlisi bana göre fixlemek için sarfedilen efor da yeterli değil, en azından beni tatmin etmiyor.. Buraya kadar çoğu kişinin hemfikir olduğuna eminim, gelgelelim konu başlığıyla ilgili olarak eğer bırakmaya karar verirsem kişiye özel bir karar olur.Yukardaki yaşın kaç tartışması da bu tür bir topiğe uygun kaçıyor doğrusu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkochoglu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 lol ya bi konu actik hala konusuyosunuz... Yalniz bana sordugum sorudan dolayi troll diyenler soruma bile cevap vermedi oysa ben belirtmistim ya soruya cevap verin yada okumayin... Yani ben trollsam siz ne oluyosunuz merak ettim, soyleyecek kelime bulamiyorum. Saglicakla.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 ve malkaçoğlu laf geçirip ve gider.biz funcoma para ödemeye devam edecek olanlar tebessümle bakarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Bu funcom'un kendi seçimi idi, ben 14-16 patch'i yeterli görmüyorum çünkü oyun eksik çıkarılmış. Eğer ağustosa kadar geliştirip sonra çıkarsalardı 2 haftada 1 ya da ayda 1 patch yeterli olabilirdi, dediğim gibi kendi tercihleri ve buna katlanmak zorundalar =P Bugün pvp patch test serverlarına girdi, nihayet oyun yapısını geliştirecek bir patch haftaya geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Malkochoglu said: lol ya bi konu actik hala konusuyosunuz... Yalniz bana sordugum sorudan dolayi troll diyenler soruma bile cevap vermedi oysa ben belirtmistim ya soruya cevap verin yada okumayin... Yani ben trollsam siz ne oluyosunuz merak ettim, soyleyecek kelime bulamiyorum. Saglicakla.... hocam çok zor sormussun bir türlü cevabını bulamadık sorduğun sorunun.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forme Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 bak biraz dürtüklenince yaşınıza uygun adam gibi konuşabiliyormuşsunuz. yani birşeyleri okuduktan sonra aklınıza ilk geleni yazmak yerine bir nefes alıp biraz düşünüp yazmak daha iyi sonuçlar veriyor. özetle konuya gelirsek, ultima online oynadım, shadowbane oynadım, ilk çıktığı günden bugune wow oynadım ve daha sonrada aoc sonuç olarak bu oyunlar içerisinde en nefret ettiğim oyun ömrümü çürüttüğüm wow, çünkü hiçbir hikayesi konsepti amacı olmadan sadece yeni instance yeni boss koyalım, lootlarına saçma sapan epicler koyalım playerların ağzı sulansın bu epicler için gece gündüz kassınlar, sonra onları aldıklarında yeni bir instance acariz tekrar ağızlarını sulandiran itemlar koyarız nasılsa onada kasarlar, veya pvp sistmei diye birşey uydruruz amaç sadece item almaktan ibaret olur, arada da dolar ödüllü turnuvalar filan koydukmu bu oyun bizi götürür mantiginda bir oyun wow. resmen insanların açgözlülüğü ve doymazlığı üstünden hayatını sürdürüyor. dediğim gibi wow dan nefret ediyorum sadece alternatifi olmadiğindan oynuyordum. derken aoc yi beklemeye başladık bizi wow dan kurtarıcak diye ve çıktı. 1,5 aydır geçen durumu herkes biliyor. şu an ben ve benimle birlikte benzer düşüncelere sahip olan bir sürü arkadaşım nefret ettiğimiz wow un bile aoc den daha iyi bir oyun olduğu kanısındayız. zaten funcom ile blizard bu olaylardan sonra kıyas bile kabul etmez. birde olayın şu boyutu var resmen bizi enayi yerine koyup beta seviyesinden ötede olmayan bir oyunu bize bitti diye sattilar. ben hayatımda 15 dakkada bir serverdan disconect olan, 10 kişi yanyana geldiğinde kilitlenen, her patchde classların birşeylerinin kökte değiştiği, icon tasarımlarının değiştiği bir bitmiş oyun görmedim, hatta bazı oyunların betaları bile bundan daha az sorunluydu. bu enayi yerine konmak beni en sinirlendiren şey. geriye tek umudum warhammer kaldı oda olmazsa starcraft2 ile sadece strateji oynamay dönerim en azindan onun sorunlu olma ihtimali yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 bak ne güzel anlatmıssın neden sevmediğini demme ki insan gibi fikirlerini yazıp,gerçeklikten uzak cümleler kurmamayı becerince ''ti'' ye alınmadan insan gibi okutuyorsun düşüncelerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salyangoz Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Bu linkte 11 temmuz tarihli FUNCOM firmasına ait piyasa değer kaybının tablosunu rahatlıkla görebilirsiniz.Yorumsuz olarak veriyorum http://uk.finance.yahoo.com/q/bc?t=3m&l=on&z=m&q=l&p=&a=&c=&s=FUNCOM.OL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Grafik, ses mükemmel ama :( bir durgunluk var oyunda. Herkes kendine iyi baksın. iyi oyunlar. /salute Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 o yetmez, "/emote salute" lazım aoc'ta. sadece kılıç sallamak için değil emote çıkarmak için bile bir yerinizden ter akıtmanız gerektirecek denli pro'lara has bir oyun. (:P) ehe reno kusura bakma da söylemeden edemedim "siz beceremiyorsunuz komboyu, l2p" diyenleri hatırlayınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 salyangoz said: Bu linkte 11 temmuz tarihli FUNCOM firmasına ait piyasa değer kaybının tablosunu rahatlıkla görebilirsiniz.Yorumsuz olarak veriyorum http://uk.finance.yahoo.com/q/bc?t=3m&l=on&z=m&q=l&p=&a=&c=&s=FUNCOM.OL fenerbahçeninde borsa değeri geçen hafta yükselip düştü.o zaman fener kötü takım mı diyeceğiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 dünya borsasında bütün hisse değerlerinde özellikle son bir yıldır likidite azalması yüzünden düşüş var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Yanlış yorumluyorsunuz sanki verilen grafiği? Funcom, oyunun çıktığı günler itibariyle, en yüksek değerlere ulaşmış, ancak zamanın geçmesiyle, çok kötü bir düşüş yaşamış. Söylenecek tek şey bu şu an için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 global piyasa hisseleri aynı davranış biçimi içersinde son 1 yıldır. Petrole yapılan zamlar son bir yılda(60$'dan 140$ a geldi) ve US/UK'deki mortgage kredisi veren ve iflas bayrağı açan firmalar yüzünden çoğu sektör düşü trendinde. Bir firmanın yeni bir ürün piyasaya soktuğu zaman hisse değeri genelde yükselik doyum noktasına ulaştıktan sonra piyasanın akışına girer. . Çok sevgili WoW'un üretici firması Vivendi Paris'in hisse değerlerini burdan görebilirsiniz. Funcom gibi Vivendi'de düşüşte, Activisionla birleşmelerine rağmen. AoC'un en büyük fanboylarından biriyim aslında senelerdir takip ediyorum. Yapılan eleştirilere de hak veriyorum.Oyunu çok erken piyasaya sürdüler.Araba sattılar ama arabanın tekerlekleri yok. İleride tekerlekleri adım adım verecekler! Bu tarz bir satış politikası çok yanlış hak veriyorum ama AoC'a yılbaşına kadar şans verdim haftayada PvP patchi göreceğiz. Şu an piyasada WoW'a alternatif tek oyun AoC olduğunu düşünüyorum.Çünkü potansiyeli var ve işlenmeyi bekliyor. Zaten o potansiyel olmasa şu an mevcut oyuncularınıda kaybeder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Activision Blizzard'ın hisselerine bakmak gerekmez mi, düzgün bir kıyaslama yapabilmek için Funcom ile? :) http://uk.finance.yahoo.com/q?s=ATVID Funcom'un AoC'ın yükselebilecek ve çok geliştirilebilecek bir potansiyel olduğu, ancak çıkış itibari ile çok birşey başaramadıkları konusunda, sanırım herkes hemfikir zaten. AoC'ın yükselmesini isterim, sonuçta satmadığım ama kapalı olan bir accountum var. Ayrıca piyasaya rekabet gelmesi açısından da çok iyi olur AoC'ın daha başarılı olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 aynen gangren'in dediği gibi, haziran 15 civarında çakılma başlıyor ki o tarihte şahsen bırakmıştım oynamayı ve dikkat ederseniz bu forumun mesajlarının çoğu da 20 mayıs ile 20 haziran tarihleri arasında. sonra çakılıyor oyun millet aboneliği kaldırınca bedava ay biterken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Açıkcası benim pekde acelem yok, zaten 80 olmuş bir karakterim 61 ve 30 kusur altlarımda var, bu aralar nadir giriyorum çünkü pek yapabileceğim birşey yok ve alt oynamaktanda sıkıldım. Battlenet'de diablo2 oynuyorum arkadaşla lol. Wow'da duruyor hala arada giriyorum ama ondada yapacak birşey yok guild serverın en iyisi olmsına rağmen yaza dayanamadı parçalandı, gerçi gidenlerin çoğu yaz sonu toparlanacak işte ama bakalım herhalde expansion u denerim, aoc yede aksiyon olursa girerim artık =P o sırada biraz daha geliştirirler. Fanboy olmaya gerek yok yukarıda görüldüğü gibi de oradan oraya zıplaya zıplaya eğlenerek oynuyorum. Zaten birilerinin çıkıpda sanki o firmanın hissedarı vs gibi savunmasını anlamış değilim, adamların kendileri bile bu kadar fanatikçe savunmuyordur kesin lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Gangren said: Activision Blizzard'ın hisselerine bakmak gerekmez mi, düzgün bir kıyaslama yapabilmek için Funcom ile? :) http://uk.finance.yahoo.com/q?s=ATVID Funcom'un AoC'ın yükselebilecek ve çok geliştirilebilecek bir potansiyel olduğu, ancak çıkış itibari ile çok birşey başaramadıkları konusunda, sanırım herkes hemfikir zaten. AoC'ın yükselmesini isterim, sonuçta satmadığım ama kapalı olan bir accountum var. Ayrıca piyasaya rekabet gelmesi açısından da çok iyi olur AoC'ın daha başarılı olması. activision blizzard a baktıgın zaman dogru bir karsılastırma olmaz sanırım cunku diablo 3 ve starcraft 2 de activision blizzard ın oyunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 SC2 ve D3 Blizzard Entertainment'ın, lütfen iyi okuyun. Activision Blizzard merge hiçbir oyunumuzu etkilemeyecek açıklaması bile yaptılar, yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Genel düşüş tirendi başka şey Funcom'un içindeki durum başka şey genel düşüş %10-15 ler seviyesinde çoğu firma için ama burda 55'lerden 25'e düşen bir hisse görüyoruzki bunun genelle alakası yok. Haaa dersenizki bu düşüş çokmu kötü? Hayır değil aslında, bu düşül firmayı asıl yerine getirir ve orda sabitler. Baştaki değer zaten uzun süredir piyasaya giren en sağlam oyun olduklarını düşünen insanların bir anda oyuna saldırması sonucu oluşmuş geçici bir patlamadan başka şey değildi. Blizzardın dalgalanmasının duralı uzun zaman olmuş max ile min oynama arasında 2 puan bile yok o derece. AoC'un dalgalanmasıda duracaktır, bence 20 ler seviyesindede kalır o ortalama daha fazla düşmez. Ne olursa olsun ciddi gelecek vaat eden bir oyun AoC. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar