Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun hakkında izlenimler

Malkochoglu

Öne çıkan mesajlar

Bu arada bir şirketin bilançosuna, yıllık gelirine, asit oranına, kar-zarar grafiğine bakmayıp sadece hisse senetlerine bakarak o firma hakkında fikir yürüten, hatta gidip yatırım yapan arkadaşlarımdan allah razı olsun, Zino Platium puromu 75 metrelik "Illusion" adlı teknemin güvertesinde 100 dolarlık banknotlardan yakıyorum haberiniz olsun...
Sosyal ağlarda paylaş

Konu nerelere saptı ilgilenesim gelmedi de, ben bağlı kalarak iki lokma görüşümü yazayım dedim :p

Oyunun geleceği ve potansiyeli var bence, combat sistemi de hoşuma gitti, ama ciddi bir acelecilik ve pazarlama hatası var ortada.

PvP'ye dayalı bir oyunu PvP sistemini bile tam bitirmeden piyasaya sürmüşler, sırf deadline ve WAR / WotLK çıkmadan yetiştirmek adına. PK tarzı bir sistem bile yok, "ben seni kestim ehe byez" diyip gidiyor adam resmen. Ne bir kazancı var, ne bir ceza görüyor, olan ölene oluyor. Onun dışında bir sürü bug var, kadın charlar daha az dmg veriyor diye bug mı olur yani daha neler, nedir bu kadar acelenin anlamı?

Hızla düzeltildiğinin farkındayım ama yeni ve yeterince büyük bir rakibi olan bir MMO, kendisi hakkında "moktanmış ya boşver" diye laf çıkartabilecek bu tarz hatalar yapmamalı bence, o imajı sonradan düzeltmesi baştan sağlam başlamasına göre on kat zor çünkü. Level sınırı da 60 veya 70 olabilirdi, birdenbire 80 yapmak bence fazla iddialı, daha cezbedici olmalıydı. Level sınırı 70 olup feat almaya birinci leveldan başlanabilirdi mesela, ya da öyle birşey.

PvP, siege, combat sistemi gibi olaylar çok güzel, ya da en azından ileride çok güzel olacak. DAoC ve UO karışımı bir oyun olacak ve PvP çok zevkli olacak muhtemelen, ama inşallah bir an önce toparlanır da ondan bile zevk alamayacağımız kadar çok oyuncu kaybetmez.
Sosyal ağlarda paylaş

Mighty_THoR said:
artık hay amk okadar yol koşulur mu diyorum

e bir oyun it gibi devamlı koşturuyorsa o oyunun dandikliğidir, bizde bir sorun yok. misal işte eve online öyleydi, sonra değiştirmişler sanırım ben bıraktıktan sonra sistemi. 50dk'lık dizi izlenir mi quest vermeye giderken? güzel oyunda gene koşuyorum ben sıkılmadan eğer abartılmamışsa.
Sosyal ağlarda paylaş

bir kac sorum daha var onlarıda sorayım sonra gidip alayım su oyunu:)

1.pve wowdaki gibimidir? yani nasıl biraz anlatırsanız cunku agırlık pve ye yonelik oynamak istiyorum

2.en kalabalık server hangisidir?

3.buglar gercekten pes dedirtiyomu yani bir cok arkadasım bıraktı oynamayı ama bende sıkıldım wowdan tek alternatif yine aoc gibi gozukuyor

4.siz zevk alıyormusunuz yani wowdaki gibi questler dısında ne bileyim eventler işte eglence seyleri fln zart zurt varmı
Sosyal ağlarda paylaş

Quest adı altında ordan oraya koşturuyor oyun. Hiç bir oyunda bu kadar koştuğumu hatırlamıyorum. Aynı yolları 10 kere 20 kere 30 kere geçtiğim oluyor. Kurye miyim büyücü müyüm anlamadım. 10 sene önce düşünmüş adamlar recall var, gate var. Şu tarihte oyun yapıyorlar, o kadar yatırım yapıyorlar ama bu kadar basit bir şeyi düşünemiyorlar/eklemiyorlar. Çok kötü.
Sosyal ağlarda paylaş

Adiemus said:
Quest adı altında ordan oraya koşturuyor oyun. Hiç bir oyunda bu kadar koştuğumu hatırlamıyorum. Aynı yolları 10 kere 20 kere 30 kere geçtiğim oluyor. Kurye miyim büyücü müyüm anlamadım. 10 sene önce düşünmüş adamlar recall var, gate var. Şu tarihte oyun yapıyorlar, o kadar yatırım yapıyorlar ama bu kadar basit bir şeyi düşünemiyorlar/eklemiyorlar. Çok kötü.

iyide her istediğin yere otomatik gidersen oyunun ne amacı kaldı

eq1 e planes of power gelene kadarki kısımları yaşamış birisi sana oturup anlatsın oyun nasıl olur koşmak aslında nasıl zevklidir.wow illeti ile mmo öğrenen kesime bunları anlatmak zor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...