Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 said: Yeni düzenlemeyle beyaz eşya, elektronik eşya, kozmetik ürünleri, hayvar ve tabancanın da aralarında bulunduğu ürünler arasına dijital kameralar da eklendi. Buna göre, 1 Temmuz’dan itibaren parfümler, kıymetli taşlar, televizyon kameraları ve görüntü kaydedici kameraların yanı sıra dijital kameralardan da yüzde 20 oranında ÖTV alınacak. Haber: http://www.ntvmsnbc.com/news/451116.asp bununla birlikte 1 Temmuz da doğalgazada zam geliyor, hadi buyrun burdan yakın.
Xo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Parfüm, bakım kremleri, jöle vs stoklayın bol bol.
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 elektirik de zamlanicak otomatik her ay ama enflasyon yok! enflasyon olcum paketi icin pinpon topu cep telefonu sarji corn flakes gibi hayati! tuketim murunleri olunca boyle oluyor iste yiyorsa pirinc et peynir ekmek gibi "onemsiz" tuketim urunlerini koysunalr gorelim neymis enflasyon oranlari
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 alım gücümüz yükseldi ya (!) ondan biraz da devletin cebine (!) para girsin.
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 bizim gibileri ülkeden terk ettirmek istiyorlar galiba, sonra sadece onlar kalıp yapsın devrimlerini rahat rahat. neyse çok konuşmayayım, içimden edeyim küfürleri ben.
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 sonra postaci bana diyor niye devamli yurtdisindan sana paket geliyor diye tasima %18 kdv %20 otv bide ustune ithalatcinin kari binince turk insaninin alim gucune kiyasla komik fiyatlar ortaya cikiyor sirf tasima ucretini verir disardan alirim arkadas her iki durumdada cari acik patliyor nede olsa bari benim cebim patlamasin
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 bugün radyoya bir adam bağlandı ve şey dedi: çekleri yendik benzine zam geldi hırvatları yendik elektriğe %22 zam geldi. Allah korudu da almanları yenemedik dedi. bu hükümetin en iyi yağtığı şey bu ama yani. işi biliyorlar
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Digital fotograf makinelerinede %20 zam geliyor vergiyle tabi. HELAL OLSUN AKP. HORIZON GEL BUNUDA SAVUN DURZU! EKONOMI IYIYE GIDIYOR HELELOYLOY.
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 rontgencilik icin makina alanlari caydirmak istiyor hukumet ne var bunda buyutucek?
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 ben gidiyorum, uni de belli oldu, nah donerim bida. sddsf
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 halk alamıyor bunları siz de alamayın. pis elitler. edik; jöle de sürmeyin, ekmek yeyin lan.
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 ekmek de yiyemeyin evde ekmeksi şeyler pişirin. musluk suyuyla.
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Viktor said: sonra postaci bana diyor niye devamli yurtdisindan sana paket geliyor diye tasima %18 kdv %20 otv bide ustune ithalatcinin kari binince turk insaninin alim gucune kiyasla komik fiyatlar ortaya cikiyor sirf tasima ucretini verir disardan alirim arkadas her iki durumdada cari acik patliyor nede olsa bari benim cebim patlamasin barız osmanlının cokus zamanı kapıtulasyon uygulamaları kucuk ve orta olceklı ısletme ve esnafların anası ıyıce aglıyacak
Drakkahn Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Enflasyon yokki babalar abartmayın ya! 2 zam oldu hemen celallendiniz, kara bulutlar gelince ne güneşlere şahit olduk falan yani!
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Elektriğe yapılacak ilk zam %20, normal kullanıcılar için, sonra aylık otomatik sistem.
Horizon Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 LathspeLL said: Digital fotograf makinelerinede %20 zam geliyor vergiyle tabi. HELAL OLSUN AKP. HORIZON GEL BUNUDA SAVUN DURZU! EKONOMI IYIYE GIDIYOR HELELOYLOY. Kim hangi suçu savunmuş ? Sen böyle "durzu" gibi açık hakaret küfür kelimelerini kullanarak kendini adam yerinemi koyduğunu sanıyorsun ? Sen kimsin burda ona buna böyle açık hakaret ediyorsun terbiyesiz adam. Terbiyeni takın , edebli adaplı ol , ve kimseye durup dururken sataşma. Ne diyeceksen öm den mesaj gönder.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 yaşasın akp, ekonomi çok iyi gidiyor
Drakkahn Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Aydınlık ve Kalkınma Partisi ismi bile anlamlı...Kara bulutlardan çıkan güneş şahitleri.
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Borçlanma rekoru AKP'de 25.10.2007 Cumhuriyet ANKARA (ANKA) - Cumhurbaşkanı Abdullah Gül 'ün başkanlığında kurulan 58., Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın başında bulunduğu 59. ve 60. AKP hükümetleri, Cumhuriyet döneminin borçlanma rekorunu kırdı. AKP hükümetlerinin, yaklaşık beş yıllık icraat döneminde, kendinden önceki tüm Cumhuriyet hükümetlerinin yüzde 127'si kadar iç borçlanmaya gittiği; dış borçlarla birlikte toplam merkezi yönetim borcunu ise bir kata yakın artırdığı belirlendi. Cumhuriyet tarihinin en büyük ekonomik krizinin de yaşandığı 56. ve 57. Bülent Ecevit hükümetleri döneminde merkezi yönetim borç stoku yaklaşık 80 milyar dolar artarken siyasi istikrar ve kalkınma dönemi olarak kabul edilen Türkiye'nin 58 ve 59. ve 60. AKP hükümetleri dönemindeki artış 132 milyar doları geçti. Ecevit, borcu en çok artıran ikinci başbakan olarak Erdoğan'ın ardından geldi. Merkezi yönetim borcunu en az artıran başbakanın ise Necmettin Erdoğan olduğu belirlendi. İç borç stokunu 95.2 milyar dolardan devralan Erdoğan, bu rakamı eylül ayı sonu itibarıyla 213.3 milyar dolara çıkardı. Buna göre Erdoğan döneminde, 118.2 milyar dolarla önceki tüm hükümetlerden daha fazla net iç borçlanmaya gidildi. Bu dönemde merkezi yönetimin iç borç stoku yüzde 124 artış gösterdi. Merkezi yönetimin dış borcu ise bu dönemde 11.6 milyar dolar artışla 57.1 milyar dolardan 68.8 milyar dolara ulaştı. Böylece; Merkez Bankası ve yerel yönetimler gibi merkezi yönetim dışındaki kamu kuruluşları ile özel sektörün borcu hariç olmak üzere sadece hükümetin tasarrufundaki toplam iç ve dış borç olan "merkezi yönetim borç stoku" Erdoğan başkanlığındaki 59. ve 60. hükümetler döneminde yüzde 85.2 oranında, 129.8 milyar dolar artarak Eylül 2007 sonu itibarıyla 282.1 milyar dolara ulaştı. Merkezi yönetim borç stokunu 57. Ecevit hükümetinden 149.9 milyar dolar olarak devralan Gül hükümeti, bunu 152.3 milyar dolara çıkararak Erdoğan hükümetine devretmişti.
Öne çıkan mesajlar